Always Platinum – Doar protecție, nimic altceva

Sunt o mare fană a brandului Always de când mă știu. Am început să folosesc aceste absorbante încă de la 13 ani și chiar dacă am încercat și alte branduri, din motive financiare sau doar de curiozitate, în cele din urmă tot la Always m-am întors. Pe de altă parte, nu am încercat niciodată gama Platinum, pe care am avut ocazia să o descopăr acum, în cadrul unei campanii BUZZStore.

Always Platinum 2

Ce este diferit la absorbantele Always Platinum?

Ceea ce m-a surprins în mod deosebit la absorbantele Always Platinum este puterea lor de absorbție, în ciuda grosimii lor extrem de reduse. De multe ori, în zielele cele mai dificile din lună, când folosesc noaptea absorbante atât de subțiri, se întâmplă să am mici accidente. Dar nu a fost și cazul lui Always. De aceea, aceste absorbante pot fi purtate oricând, fără teama de a te păta.

Always Platinum 3

De asemenea, afară, la plimabre, așa cum am fost provocată și în timpul campaniei, chiar și în momentele critice ale lunii, am purtat pantaloni deschiși la culoare și nu am avut nicio surpriză neplăcută.

Absorbante pentru femeile foarte active

Ai spus vreodată în timpul menstruației pas unei activități fizice de teamă să nu te pătezi? Eu da și încă de câte ori până acum! Dar în cadrul acestei campanii, absorbantele Always mi-au demonstrat că de fapt nu trebuie să mă abțin niciodată de la nimic.

Acum, în calitate de mămică, nu aș putea spune că am o viață activă la modul tradițional. Nu fac niciun sport intens și nici nu mă avânt în drumeții sau la alte activități solicitante. Dar chiar și așa, nu pot să spun că stau degeaba deoarece un bebeluș este mult mai solicitant decât multe alte activități recreative sau sportive pe care le-am încercat până acum.

Always Platinum - Doar protecție, nimic altceva 2

În primul rând, un bebeluș de jumătate de an, ca al meu, nu stă niciodată locului, se plictisește repede în pătuț sau în cărucior și de aceea am parte de mișcare continuă 10-12 ore pe zi sau exact cât timp este el treaz. Iar acest lucru necesită un oarecare efort din partea mea, dar și susținere în zilele delicate, pe care mi-au oferit-o din plin absorbantele Always.

Always Platinum 1

Am folosit absorbantele Always Platinum în locul altor absorbante pe care obișnuiam să le folosesc, pe toată durata campaniei. Și am avut parte de o protecție optimă, m-am simțită fresh, iar hainele mele, chiar și cele colorate, au fost complet ferite de accidente.

Tu ai folosit vreodată absorbantele Always Platinum? Dacă da, ce ți-a plăcut la ele?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Always Platinum – Doar protecție, nimic altceva citește și:

Cadouri florale parfumate, care nu se ofilesc niciodată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *