・Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

Nunta, atât de încărcată de emoție și bucurie, este acel moment special din viața unui cuplu pentru care se fac o mulțime de planuri, se stabilesc o sumedenie de detalii ca în final totul să iasă perfect în ziua cea mare.

Punctul de plecare al acestui periplu romantic este data nunții. Preferată de majoritatea mirilor în sezonul cald, atunci când vremea nu este atât de capricioasă, există și cupluri care își aleg zilele de toamnă sau iarnă pentru marele eveniment.

Dacă te numeri printre cei care își organizează nunta la final de toamnă, în noiembrie, trebuie să știi că veți forma o familie romantică și fericită.

Este nevoie de multă încredere și un sentiment de satisfacție în interiorul cuplului care optează pentru data nunții toamna.
Sunteți persoane ancorate în realitate, care au cântărit bine pasul cel mare și mai presus de toate vă bucurați unul de celălalt fără a ține cont de gura lumii. Și toate acestea vin din dragoste, sentimentul cel mai important, care nu ține cont de percepția celorlalți.

Până la urmă ce contează dacă este toamnă sau vară, dacă mirii se iubesc?

Toate aceste caracteristici personale ar trebui să se regăsească și în cadrul nunții, prin decor și aranjamente florale.

De aceea ne-am gândit să îți punem la dispoziție cele mai bune sfaturi, de la profesioniști precum floriștii artizani.

Dacă ai trecut pe lângă o florărie din apropiere de Piața Unirii din București, cu siguranță ai remarcat un colț aranjat cochet, care transmite bunul gust și bucuria de a integra florile în viața noastră.

Iubitori de frumos și pasionați de lumea florilor, floriștii acestui atelier îți propun câteva sugestii de aranjamente de nuntă ce ți se vor potrivi cu siguranță dacă te numeri printre mirii tomnatici.

 • Transpune romantismul momentului în florile de nuntă și optează pentru soiurile caracteristice lunii noiembrie.

  Deși ai crede că toamna este mai săracă atunci când vine vorba de gama florală, vei descoperi cât de frumos se pot îmbina Dahlia, Celosia, Crizantema sau Cala cu unele soiuri mai puțin cunoscute ori inedite precum Leucadendronul, Sedumul, Crinul peruan (Alstroemeria) sau Coada șoricelului. Un buchet de Cosmos și Margarete în nuanțe de alb va simboliza inocența și puritatea, în timp ce Dahlia și Calele se vor unii într-un buchet de mireasa delicat, în tonuri de roz pal. Ambele sunt potrivite unei personalități romantice care iubește toamna precum ești tu.

 • Alege acel buchet statement, care să accentueze importanța evenimentului.

  Chiar dacă miresele sunt aceste ființe delicate, buchetul de nuntă le poate accentua această gingășie prin dimensiunea sa. Lasă-te purtată de magia florilor și optează pentru flori de nuntă care să îți umple brațele de culoare, într-un buchet încărcat de soiuri și totuși unit prin nuanțe calde și siluete florale romantice. Combină câțiva trandafiri de grădină cu Dahlia și Cosmos, printre care să așezi și flori de câmp pentru un efect boho și o fire îndrăzneață.

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

 • Folosește frumusețea toamnei pentru decoruri inedite.

  Nu poți organiza nunta în luna noiembrie fără a integra în aranjamente câteva dintre elementele de sezon. Spiritul rustic este cel care domină această perioadă a anului, de aceea poți opta pentru fragmente de lemn precum crenguțe sau bucăți de trunchi de copac în aranjarea mesei. Toamna gândul ne zboară la viile cu struguri și la butoaiele în care se face mustul, așadar profită de ocazie și folosește-le drept suport pentru aranjamentele florale, în care poți adăuga și câțiva ciorchini sau viță de vie. Nu trece cu vederea nici motivul dovlecilor, care pot să își găsească un loc pe masă, lângă florile de nuntă, precum și în cadrul decorului locației. Totul pentru a inspira dragostea pentru anotimpul răcoros.

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

 • Pictează întregul tablou de nuntă în nuanțe calde.

  Cum pretutindeni frunzișul a trecut de la verde crud la nuanțe arămii, adu un colț de natură și în cadrul nunții tale prin aranjamente florale care abundă în culori calde. Burgundiul alături de portocaliul prăfuit, galbenul palid sau rozul nude vor împleti povestea voastră cu un aer romantic. Dacă preferi un efect diferit, alege nuanțe de mov și albastru, care dau o notă elegantă întregului aranjament.

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivescdecor 1 (1)

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivescdecor 1 (1)

Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

Romantică, boemă și cu miri mereu îndrăgostiți, o nuntă în luna noiembrie este cu adevărat specială și poate fi pusă în valoare prin aranjamente florale nunta cu personalitate care să redea căldura evenimentului prin cromatică și romantismul prin decor.

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ai nunta în luna noiembrie? te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep8 comentarii la „・Ai nunta în luna noiembrie? Ce spune aceasta despre tine și ce aranjamente ți se potrivesc

 • octombrie 24, 2019 la 10:40 am
  Permalink

  Eu am fost nasa la o nunta de toamna si mi s-a părut tare frumoasa. Aranjamentele au fost minunate si inspirate, iar pozele cu mirii au fost deosebite in decor de toamna frumoasa.

  Răspunde
 • octombrie 24, 2019 la 1:26 pm
  Permalink

  Wow, acele buchete arată minunat, parca desprinse dintr-o poveste

  Răspunde
 • octombrie 24, 2019 la 10:16 pm
  Permalink

  Cred ca mie chiar mi-ar placea sa am nunta toamna ca sa fie putin mai racoare.

  Răspunde
 • octombrie 25, 2019 la 12:40 am
  Permalink

  Imediat fac 10 ani de la nunta, asa as repeta petrecerea si asa as face-o dupa noile aranjamente. Toate sunt superbe si mult mai frumoase ca acum 1o ani

  Răspunde
 • octombrie 26, 2019 la 12:21 am
  Permalink

  Eu am avut nunta pe 1 noiembrie si chiar am avut un buchet frumos si colorat. Am fost foarte incantata de el si m-a binedispus toate acele flori colorate

  Răspunde
 • octombrie 28, 2019 la 7:00 pm
  Permalink

  Cu asa aranjamente florale minunate, nici ca mai conteaza cand ai nunta. Important e sa alegi o data care va semnifica ceva aparte pentru tine si cel drag. 😍

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *