AVON: Demachiant. Elixir. Cremă hidratantă. Ce nu pot face 5 uleiuri prețioase?

Cea mai nouă campanie de testare BUZZstore despre care îți voi povesti în acest articol a fost organizată de renumitul brand născut în 1886, în inima New York-ului, cartierul Manhattan, AVON. Aceasta s-a bazat pe o selecție de produse toate fabricate pornind de la următoarea combinație miraculoasă de cinci uleiuri cu proprietăți benefice tenului și are ca motto următoarea frază: Nicicând ritualul zilnic de frumusețe nu a fost mai ușor și mai accesibil! Iată despre ce e vorba.

5 Uleiuri prețioase

TIPUL DE ULEI: BENEFICII
Ulei Babassu Stimulează producția de colagen, hidratează, răcorește pielea;
Ulei din fructul pasiunii Stimuleaza productia de colagen, regenerează, protejează împotriva factorilor de mediu, are proprietăți antioxidante datorită conținutului mare de vitamina C;
Ulei de marula Netezește pielea și îi redă elasticitatea, reduce roșeața și inflamațiile, conține vitamina E motiv pentru care hrănește pielea și îi dă un aspect radiant;
Ulei de cafea verde Hidratează pielea și îi redă aspectul tânăr, previne infecțiile, este un bun antioxidant;
Ulei din seminte de in Fortifică bariera de protecție naturală a pielii, face pielea mai luminoasă.

Ce am găsit în kit-ul de testare AVON?

✿Ulei de curățare AVON True Nutra Effects;

✿Elixir pentru ten AVON True Nutra Effects Active Moisture;

✿Cremă hrănitoare AVON Nutra Effects Miracle Glow;

✿Gentuța de Voyage 2 în 1;

✿Pliante și mostre pentru prietene.

Ulei de curățare AVON True Nutra Effects

Nu am mai încercat până acum un ulei de demachiere. Dar am fost încântată de experiență. Cândva, în Japonia, cumpărând un ulei de corp care conținea și câteva plăntuțe de lavandă m-am demachiat folosindu-l. Dar acest ulei nefiind special conceput pentru demachiere, deși curăța excepțional de bine produsele cosmetice, era foarte gras și trebuia să am mereu grijă să nu-mi intre în ochi. De aceea, crezând că un ulei de demachiere nu este diferit de unul normal, nu m-am încumetat să mai cumpăr un astfel de produs. Dar AVON True Nutra Effects mi-a schimbat total părerea.

Acest ulei oferă o demachiere foarte delicată și este mai suplu ca un ulei normal. De asemenea, la contact cu apa călduță se transformă în lapte demachiant și îndepărtează orice urmă de produs. În plus, după clădire nu-ți lasă senzația de piele unsuroasă!

Datorită formulei speciale uleiul de curățare AVON are o serie de proprietăți pe care nu le poți găsi la un ulei normal. El nu este compus dintr-un singur tip de ulei, ci din amestecul de uleiuri de mai sus.

Elixir pentru ten AVON True Nutra Effects Active Moisture

În general, mă limitez la creme hidratante când vine vorba de îngrijirea tenului. Dar unul din motivele pentru care mi-a plăcut în mod deosebit această campanie este faptul că am părăsit zona de confort. Cu ajutorul lui AVON am încercat produse noi, diferite de cele cu care eram obișnuită. Din ziua în care am deschis coletul și până astăzi rutina mea s-a schimbat.

Imediat după demachierea cu uleiul de curățare AVON am aplicat elixirul pentru ten True Nutra Effect. La fel ca și uleiul, elixirul este compus din amestecul de mai sus de cinci uleiuri cu proprietăți benefice pentru piele și un supliment de vitamina E pentru extra îngrijire.

Nefolosind elixiruri în mod regulat, am fost surprinsă de cât de ușor se absoarbe acest tip de produs. Aplicat pe tenul curat și uscat, elixirului AVON nu-i ia mai mult de un minut pentru a dispărea în straturile epidermei ajutat de mișcări ușoare, circulare. El nu încarcă pielea și poate fi folosit fără probleme ca strat de bază în machiaj. De asemenea chiar și imediat după aplicarea sa, pielea acceptă și un al doilea strat hidratant, cel de cremă, fără a căpăta un aspect încărcat.

Cremă hrănitoare AVON Nutra Effects Miracle Glow

Dacă m-ar pune cineva să aleg produsul preferat din această campanie de testare aș opta pentru crema hrănitoare Nutra Effects Miracle Glow. La fel ca primele două produse, ea se bazează pe același mix de uleiuri. Dar de data aceasta, sub o cu totul altă formă.

Produsul Nutra Effects Miracle Glow est format dintr-o cremă albă, extrem de hidratantă în care cele cinci uleiuri sunt amestecate sub formă de capsule mici, de mărimea icrelor de crap, de culoare roz-piersică. Masate în piele, micile cocoloașe eliberează bunătățile din interior, iar tenul își recapătă pe loc aspectul proaspăt și îngrijit.

Sunt mare fan creme hidratante. Ele sunt produsele cosmetice pe care le folosesc cu o strictețe religioasă. Și chiar dacă se întâmplă uneori să mai înlocuiesc demachiantul cu săpun de față, sau să mai fac economie la fond de ten și alte produse pentru machiat, când vine vorba de cremă consum cantități uriașe și sunt dispusă să investesc mai mult ca în alte produse.

Gentuța de Voyage 2 în 1

În timp ce crema hidratantă a fost preferata mea, țin să mărturisesc că aveam pretenții mai mari de la gentuță. Îmi plac dimensiunile ei; Ador culorile; Închiderea cu fermoar este un plus; Dar la design-ul componentei transparente aș mai fi lucrat.

Spre deosebire de gentuța mare, cea mică era șifonată de cum am scos-o din cutie, ceea ce nu prea a alinat tulburarea mea obsesiv-compulsivă… Așa că am ținut morțiș să arăt că ar fi arătat perfect și fără!

Glumesc! Nu era chiar atât de șifonată. Dar cred că ar fi putut arăta mult mai bine confecționată după un alt tipar, sau din alt material.

Pliante și mostre pentru prietene

Nu am fost niciodată reprezentant AVON. Ba nu aveam destule cunoștințe interesate de produse cosmetice; Ba aveam doar cunoștințe care erau deja reprezentate și atunci nu ar fi cumpărat de la mine. De aceea, recunosc că nu de puține ori le invidiam pe fete când îmi înmânau broșura și îmi spuneau că dacă vreau produse AVON să-mi aleg repede că sunt pe cale se dea comandă. Era feeling-ul acela că ele fac parte dintr-o comunitate specială, au acces la lucruri la care eu nu am și dacă aș avea cui să recomand, mi-ar plăcea și mie să fac parte din marea familie AVON. Iar cu ocazia testării acestui kit BUZZstore am avut șansa să mă pun în pielea lor.

Pe lângă cele trei produse cosmetice și gentuța de Voyage 2 în 1, în coletul primit prin curier se aflau și 10 broșuri AVON, 10 fluturași și 10 mostre de produs pe care le-am împărțit la cunoștințe și prietene.Ce produse AVON pe care le-am dăruit?

✿ Broșura AVON – plină de fotografii ale celor mai noi produse și informații despre acestea. Broșura mi s-a părut că are un iz văratic, în ton cu anotimpul curent, datorită design-ului coperții;

✿ Fluturașii – cu toate că aveau dimensiuni modeste, conțineau informații detaliate cu privire la o rutină de îngrijire corespunzătoare;

✿ Mostra de produs – cireașa de pe tort pentru toate prietenele care au primit cadoul. Ca și mine, nefiind reprezentante AVON, primind această mostră ele au avut ocazia să încerce unul din produse și să realizeze din propria experiență și nu doar din vorbe și imagini că și prețul convenabil, dar și calitatea primează la acest brand.

Acestea au fost toate produsele din kit-ul de testare BUZZstore AVON și așa cum probabil ți-ai dat deja seama și din impresiile notate în acest articol, și de data aceasta am primit produse pe placul meu pe care ți le recomand și ție cu căldură!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul AVON: Demachiant. Elixir. Cremă hidratantă. Ce nu pot face 5 uleiuri prețioase? te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeep

❋ Mai multe articole despre beauty în rubrica:

Beauty de la pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *