・Ce bijuterii se pot oferi cadou unor persoane născute iarna?

Cu toții știm că iarna este sezonul cadourilor. Indiferent dacă ne referim la Moș Nicolae, la Crăciun, la onomasticile celor ce poartă numele sfinților Andrei ori Ioan, sau alte sărbători, iarna este un anotimp bogat în cadouri și surprize.

Și imediat după cei mici care au parte de cel mai mult răsfăț în acest anotimp, de o atenție deosebită se bucură și femeile. Motiv pentru care, cei mai mulți intră în febra căutării de cadouri de Crăciun pentru femei cu mult înainte de această sărbătoare și reușesc să se vindece abia în a doua jumătate a lunii februarie. Muncă adevărată, nu glumă!

Și când te gândești că mai trebuie să alegi cu grijă și să îți faci planuri și pentru fiecare cadou în parte, provocarea devine chiar și mai dificilă.Dar, din fericire, există și o portiță de scăpare!

Ce spui de bijuteriile cu pietre prețioase și semiprețioase, alese exact în funcție de zodia pe care o are cadorisita în cauză?

Dacă ai colege născute iarna, surori, rude, sau poate chiar pe cineva și mai special căreia vrei să îi faci o bucurie și să îi dăruiești ceva deosebit, să știi că există câteva accesorii speciale cu care nu poți da greș niciodată.

Dincolo de metalul prețios ales pentru cercei, coliere, inele sau alte bijuterii, la fel de importante sunt și pietrele pretioase sau semi-pretioase cu care sunt împodobite accesoriile. Fiecare dintre acestea are o semnificație aparte și mai mult decât atât, se potrivește sau nu unei persoane în funcție de luna în care s-a născut.

Iarna aceasta cele mai frumoase cadouri cu pietre prețioase și semiprețioase le poți găsi pe site-ul borealy cadouri de Crăciun, iar pentru a descoperi ce se potrivește cel mai bine persoanei pe care vrei să o cadorisești, consultă ghidul următor.

Ce bijuterii se potrivesc femeilor născute iarna?

Zodia Săgetător

Dacă vorbim de persoane de sex feminin născute sub semnul Săgetătorului, atunci trebuie să știi că acestea iubesc următoarele pietre prețioase și semiprețioase:

  • zirconul
  • safirul
  • aventurinul
  • turcoazul
  • lapis lazuli
Și știi de ce tocmai această selecție? Pentru că toate aceste pietre au în comun culoarea albastru.

Zodia Săgetător este o zodie de Aer. Ea este un simbol al libertății și al cerului nemărginit, reprezentat de culoarea albastru și nuanțe ale acesteia.

O persoană născută sub semnul acestei zodii este o persoană cu un spirit liber și poftă de viață. Ea pune cel mai mare preț pe libertate și îi place să arate acest lucru purtând culori cu o puternică simbolistică precum albastru.

Zodia Capricorn

Capricornii, și mai ales capricoarnele, sunt persoane vestite pentru temperamentul lor și au un caracter foarte puternic.

Mai mult decât atat, născându-se sub semnul unei zodii de Pământ, ele se remarcă prin ambiție și statornicie.

Nu e deloc întâmplător ca persoanele de sex feminin născute sub semnul Capricornului să se simtă atrase de pietrele prețioase și semiprețioase cu tonuri intense și închise la culoare precum violet, negru sau vișiniu. Astfel de nuanțe se regăsesc la onix, ametist și obsidian, iar capricornii le folosesc pentru a demonstra lumii cât de mult le place cu picioarele pe pământ.

Zodia Vărsător

Exact ca și femeile Săgetător, cele născute în zodia Vărstător iubesc culoarea albastru pentru că și zodia lor este tot una de Aer.

Bijuteriile din argint, încrustate cu pietre precum safirul, acvamarinul sau turcoazul se potrivesc perfect cu firea visătoare și sensibilă a femeii Vărsător.

Tot la fel ca și Săgetătoarele, femeile Vărsător sunt fascinate de nemărginirea cerului și a mării și ar dori să poarte această culoare ca semn al infinitului.

În loc de concluzii

Știu cât de important este pentru tine Crăciunul și cât de mult vrei să arăți acest lucru și persoanei la care ții. Dar, când vine vorba de cadouri, prețuirea pe care o ai față de această sărbătoare este ușor de exprimat dăruind din suflet un cadou care să o definească și reprezinte pe cea pe care o iubești.

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ce bijuterii se pot oferi cadou unor persoane născute iarna?, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!