・Când aud Borsec, mă gândesc imediat la sănătate curată

Recunosc! Nu am băut dintotdeauna apă minerală și eram reticentă la gândul că o voi face vreodată. Dar iată povestea mea și a apei minerale Borsec.

De când mă știu am avut tot felul de mici probleme precum digestie lentă, stări de rău, lipsa poftei de mâncare și multe altele. Nu de puține ori mă trezeam dimineața deja obosită și fără pic de energie. Și ca românca ce sunt, în momentele acelea dădeam imediat fuga la dulapul cu vitamine și suplimente alimentare, convinsă că două-trei tablete pot vindeca orice. Și încă cred că pot! Dar din păcate, doar pe moment și în plus au nenumărate efecte adverse. Însă, nu m-am gândit niciodată că pot face și altceva pentru sănătate în afară de a înghiți tot felul de pilule.
Situația a luat o altă direcție abia în ziua când soțul m-a întrebat:

Ai încercat să schimbi ceva la stilul tău de viață? Orice!

Atunci, întrebarea lui m-a pus pe gânduri și am realizat că avea dreptate. În afară de medicamente, nu am încercat niciodată nimic. Și i-am răspus sincer: Nu!

Acest lucru l-a enervat puțin și atunci mi-a zis:

Gata! De azi nu mai bei apă de la chiuvetă! Începe de undeva și vezi cum te simți!

De ce a dat vina pe apă? Nu știu exact, dar m-am lăsat pe mâna lui. Și am făcut întocmai cum m-a sfătuit! Oricum nu aveam nimic de pierdut și am zis că merită să încerc.

Și astfel, am renunțat aproape complet la apa de la chiuvetă. Deși în blocul unde locuiesc se făcuseră recent verificări și teste care ne-au confirmat că este potabilă, din ziua aceea, am încetat să o mai beau.

Atunci a fost prima oară când mi-am cumpărat apă minerală pentru acasă. Și deși nu mi-am pus deloc speranțe în această schimbare, ghici ce? Mi-a fost mult, mult, mult mai bine!
Borsec regina apelor minerale din România

Obișnuită cu gustul apei de la chiuvetă, mi-a fost greu să mă adaptez la apa îmbuteliată. Nu spun că apa pe care o beam înainte avea un gust deosebit de bun, dar era apa cu care mă obișnuisem de când m-am născut.

De aceea, de când am renunțat să beau apă de la chiuvetă, am încercat aproape toate brandurile românești de apă minerală pentru a găsi una care să mă mulțumească. Și așa am aflat de ce Borsec este supranumită Regina apelor minerale.

Apa minerală Borsec este ușor de băut, are un gust plăcut și este… sățioasă. Probabil că starea de sațietate nu este primul lucru la care te gândești când auzi cuvântul apă. Dar pentru mine, Borsec este o apă care te satură și care îți lasă la final o excelentă stare de satisfacție.

Există apă din care oricât ai bea, nu reușești să îți potolești setea. Nu are un gust definit și consistența sa parcă lasă de dorit. Cu siguranță nu este vorba doar de o impresie! Pentru mine apa diferă enorm de la brand la brand. Și nu aș putea spune că toate au aceeași valoare.

Borsec pe de altă parte, este o apă gustoasă; O apă pe care o poftești de cum o torni în pahar; O apă care îți dă sănătate.

La ce mă gândesc când aud Borsec?

La multe!?

  • La faptul că e cel mai puternic brand românesc. Anul acesta Borsec a fost ales din nou de Revista Biz ca brandul cu cel mai valoros nume de pe piața românească.
  • La tradiție. Puterea tămăduitoare a izvoarelor Borsec e cunoscută din moși strămoși, iar ca brand, are o istorie de nu mai puțin de 210 ani.
  • La prospețime. Apa minerală Borsec izvorăște din Munții Făget, județul Harghita, dintr-un loc sacru și neîntinat.
  • La sănătate. Dintre toate alimentele și băuturile pe care le consumăm, apa este cea mai importantă și de aceea trebuie aleasă cu deosebită atenție.
  • La viață. Apa înseamnă viață; Iar apa curată se traduce prin viață sănătoasă!

Tu la ce te gândești când spui Borsec?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Când aud Borsec te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

6 răspunsuri la „・Când aud Borsec, mă gândesc imediat la sănătate curată”

  1. Borsec este singura apa minerala natural carbogazoasa. Am cautat mult si ne-am tot documentat. Si am renuntat la pet, bem apa la sticla de sticla, si in fiecare saptamana luam o lada noua!
    Borsec inseamna traditie, amintiri din copilarie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *