・În afară de faptul că nu sunt cele mai noi de pe piață, ce au în comun device-urile mele?


Sunt genul de persoană care atunci când achiziționează un gadget, face mai întâi un studiu de piață riguros. Îmi stabilesc un buget, apoi compar toate device-urile similare pe care le pot cumpăra cu banii de care dispun. Și abia la urmă achiziționez produsul dorit.

După achiziție, am grijă de lucrurile mele mai ceva ca ochii din cap. Multe din gadget-urile pe care le folosesc zilnic sunt destul de vechi, vintage aș putea spune, și cu toate acestea, deoarece au parte de îngrijirea cuvenită arată ca noi și funcționează la fel de bine cum o făceau în prima zi.

Iată câteva din device-urile pe care le folosesc zi de zi și pe care, mulțumită grijii ce le-o port, nu le voi schimba prea curând.


6 Device-uri cărora le datorez o bună parte din succesul meu profesional și personal


1 Samsung Galaxy Tab A6
2 iPhone 4
3 Smartphone ASUS Zenfone 1
4 Cameră Ricoh CX6
5 Dicționar electronic Sharp
6 Smartwatch CRT S Plus

Samsung Galaxy Tab A6

Întodeauna mi-am dorit o tabletă și momentul în care am câștigat acest Samsung Galaxy Tab A6, am știut că voi avea grijă de el și vom fi nedespărțiți până nu-și va mai putea face update-urile 🙂 Ocazia cu care l-am primit a fost un concurs pentru bloggeri pe care nu m-am așteptat nici măcar o clipă să-l câștig, ceea ce a făcut ca bucuria să fie de un milion de ori mai mare. Și pentru că mi l-am dorit atât de mult, cum a intrat în posesia mea, cum l-am dichisit cu o folie de protecție și o copertă care să-l protejeze așa cum merită.

De ce îmi place atât de mult? Pentru că este practic! În calitate de ghid, sunt zile sau chiar săptămâni în care stau departe de casă. Dar chiar și atunci, trebuie să onorez cererile de promovare și campaniile clienților. De aceea, o pauză de la blogging este pur și simplu exclusă, iar un laptop mi-ar îngreuna bagajele și deplasarea. Tab-ul Samsung însă, îmi oferă toate funcțiile unui laptop la o fracțiune din greutatea acestuia.

iPhone 4

Când m-am mutat pentru ultima oară în Japonia, am știut că deși așa îmi doream inițial, șederea nu va fi definitivă. De aceea, în timpul petrecut acolo am căutat să nu cheltuiesc mult pe gadget-uri pe care nu le puteam folosi la întoarcere în România. Până la iPhone 6, toate telefoanele japoneze erau blocate pe rețelele de acolo, și pentru că în momentul acela, iPhone 6abia apăruse și costa o mică avere, am decis să-mi iau la mâna a doua un iPhone 4 mai mult decât accesibil ca preț și îndeajuns de performat încât să-mi satisfacă orice cerință legată de un telefon. Un iPhone 4 negru a fost telefonul ce mi-a stat alături în Japonia și pe care, deși nu-l pot folosi în România, încă îl păstrez aproape, de dragul amintirilor.

Smartphone ASUS Zenfone 1

Când vine vorba de Smartphone-uri sunt foarte calculată. Principala caracteristică după care mă ghidez în alegerea lor este calitatea oferită în schimbul unui preț foarte convenabil. Oricât ar fi de performant, pentru mine un smartphone nu poate ține locul unei camere foto bune sau al unui calculator. De aceea, prefer să investesc în aparate de fotografiat și în componente de calculator care consider că pot ține pasul mai mult timp cu tehnologia decât un telefon.

Dar chiar și așa, asta nu înseamnă că nu am grijă de smartphone-ul meu pe care îl folosesc zilnic. Cu toate că nu este nici cel mai scump și nici cel mai dotat, acesta este protejat de o folie de protecție Smart Protection datorită căreia, nici acum, după doi ani de folosință nu are vreo zgârietură!

Cameră Ricoh CX6

Față de ceea ce a apărut acum pe piață, un Ricoh CX6 nu este un aparat cu care să mă pot lăuda pentru faptul că-l dețin. Dar la fel ca și multe alte gadget-uri ale mele, are o vârstă venerabilă și pentru că a dus o viață fericită, arată și funcționează ca proaspăt scos din cutie.

Dicționar electronic Sharp

Doar un pasionat de gadget-uri și limba japoneză înțelege cât de util era un dicționar electronic, înainte ca Google să poate traduce suficient de bine aproape orice cuvânt. Deși acum este depășit, dicționarul electronic Sharp pe care mi l-am luat cu mai mult de 10 ani în urmă, este unul din gadget-urile care mi-au schimbat modul de învățare. Într-un device cu baterii, cam la jumătatea dimensiunilor unei tablete și nu mai scump de 200 de euro (la vremea aceea), aveam mai mult de 100 de dicționare în 10 limbi dintre care engleza, japoneza, coreana și chineza erau extrem de greu de găsit la un loc!

Câte baterii am consumat cu acest dicționar? Nu mai știu! Câți kanji am învățat? Vreo 2000. Câte cuvinte? O întreagă limbă – cea japoneză. Și totuși… arată ca nou!

Smartwatch CRT S Plus

Ultimul device care duce un trai simplu, dar liniștit în colecția mea, este și cel mai nou din acest articol. Acesta este un smartwatch CRT S Plus care mă distrează cu funcțiile sale și modul facil de operare, cu toate că are niște dimensiuni remarcabil de modeste.


Pe lângă faptul că nu sunt foarte noi, ce au în comun device-urile mele?


După cum vezi, device-urile mele nu au foarte multe caracteristici în comun. Nu le-am achiziționat cu un anume brand în minte; Nu sunt cele mai noi de pe piață; Nu sunt nici măcar unele de neînlocuit. Și totuși, au ceva în comun: atenția pe care le-o acord și faptul că pe toate le pot proteja cu folia de protecție Smart Protection.

[button size=”medium” style=”alert” text=”Descoperă acum folia de protecție Smart Protection!” link=”https://www.smartprotection.ro/” target=””]


Ce este folia Smart Protection?


Am vorbit și cu alte ocazii despre folia Smart Protection și de când am început să o folosesc nu încetez să mă minunez cât îmi este de utilă. Această folie minune este metoda perfectă de a proteja orice tip de gadget indiferent de vechimea lui.


Află mai multe despre folia Smart Protection în următoarele articole:

Smart Protection: Orice telefon merită protecția corespunzătoare

Smart Protection: De ce să îți protejezi ecranul telefonului cu un strat suplimentar?

Cum să îți protejezi telefonul – accesoriul de nelipsit al oricărei fashioniste?


Smart Protectionnu este doar o folie de protecție. Este folia care te scapă de orice grijă față de gadget-uri și le prelungește viața alături de tine! Încearc-o acum!

Pe site-ul Smart Protection s-ar putea să găsești imediat folia potrivită pentru device-ul tău. Dar dacă norocul nu ți-a surâs din prima, stai liniștit pentru că poți da comandă pentru o folie proprie!

Nu mai schimba niciodată device-urile pentru că s-au stricat! Schimbă-le doar când nu-ți mai satisfac nevoile!

În afară de faptul că nu sunt cele mai noi, ce au în comun device-urile mele?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ce au în comun device-urile mele,te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeep

Un răspuns la „・În afară de faptul că nu sunt cele mai noi de pe piață, ce au în comun device-urile mele?”

  1. Hello! Mi-a placut ce ai scris despre Smartwatch CRT S Plus. Poti face te rog un review si la Smartwatch-ul TKY-CF18? Este un smartwatch performant si la un pret mai accesibil
    Multumim tare mult pt informatii
    Ai un blog minunat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *