・Cinci nuanțe de ruj care te fac să arăți mai tânără

Știi momentul acela când te privești în oglindă și îți aplici un ruj roșu? O simplă culoare îți conferă încredere, te face să te simți frumoasă și reprezintă accesoriul perfect pentru orice ținută.

Cum faci însă să alegi culoarea perfectă, care să îți pună în valoare frumusețea naturală sau chiar să te întinerească? Iată câteva sfaturi utile.

  • Nuanțele nude

Cinci nuanțe de ruj care te fac să arăți mai tânără

Pastelurile se potrivesc în cazul machiajului zilnic, adăugând culori subtile și naturale. Poți merge pe nuanțe de roz, de cafea sau de miere, care se află în tendințe în continuare și poți adăuga pe deasupra un luciu care să dea acel efect de mărire a dimensiunii buzelor tale.

  • Roșu intens

Cinci nuanțe de ruj care te fac să arăți mai tânără

Mereu la modă, roșul reușește să facă magie cu trăsăturile tale. Aplică nuanța potrivită tenului tău și vei observa cum aspectul feței devine mai carismatic și mai expresiv. Poți folosi rujul roșu atât pentru o întâlnire romantică, cât și pentru una la birou. Regăsești numeroase nuanțe de roșu în broșura online Avon.

  • Roșu ca vinul

Culorile care amintesc de un vin nobil sau de un pahar de sangria îți vor conferi un aer luxos, conferindu-ți eleganță. Un astfel de ruj este extrem de rafinat și poate fi purtat la petreceri sau evenimente festive.

  • Nuanța prunei

Cinci nuanțe de ruj care te fac să arăți mai tânără

Roșul-violet se remarcă dintr-o privire, deci dacă îți dorești să ieși în evidență nu ezita să îl integrezi în machiajul tău. Vei obține un efect spectaculos, senzual și irezistibil, mai ales dacă aplici la final și un strat de luciu. Buzele tale vor căpăta proporții și un aspect extravagant.

  • Fuchisa

Cinci nuanțe de ruj care te fac să arăți mai tânără

Poate că nu multe se încumetă să poarte o astfel de nuanță, la fel cum multora nu li se potrivește. Totuși, dacă ai un spirit liber, îți dorești să te remarci cu orice preț și ai o personalitate jucăușă, aceasta este nuanța ideală pentru tine. Un ruj în nuanțe de fuchsia este minunat pentru multe activități, plimbări, întâlniri, călătorii sau evenimente speciale și reușește să vorbească despre tine, femeia energică.

Nu uita că un simplu ruj îți va completa machiajul și ținuta, important este să îl alegi pe cel care ți se potrivește, care reușește să îți scoată în evidență frumusețea și trăsăturile feminine, conferindu-ți eleganță, naturalețe, stil și personalitate. Pentru ca look-ul tău să fie complet, poți opta pentru a-ți pune în valoare ținuta cu una dintre gențile Avon.

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cinci nuanțe de ruj care te fac să arăți mai tânără te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *