Ediția de vară CREATERIA – un august plin de culoare și gust

În perioada 22-23 august, pe plaja Marttinez Beach din Mamaia, Createria Summer Edition organizează un spectacol pentru lansarea noului concept. Acesta are la bază idea de shopping ziua și party noaptea și oferă o soluție viabilă pentru certurile din cuplu legate de cumpărături.

Cei de la Createria susțin că discuțiile dintre parteneri pot fi rezolvate foare simplu dacăbărbații cumpără ce simt șifemeile ce vor. Este o idee inedită și o soluție promițătoare având în vedere că uneori cea mai facilă cale de apropiere pentru două persoane este distanța. De aceea, nimănui nu-i poate strica un divorț de o zi pe perioada cumpărăturilor.

Ce înseamnă de fapt Createria?

Pe scurt, Createria se traduce prin două zile de shopping și socializare. La eveniment vor fi prezenți zeci de designeri și creatori contemporani, dar și o mulțime de invitați surpriză.

Pentru că există tot atâtea gusturi cât oameni, la Createria se vor găsi articole vestimentare de toate felurile, de la piese unicat care satisfac gusturile chiar și celor mai pretențioși amatori de modă și până la tricouri simple de bumbac, perfecte pentru o zi caniculară de vară.

Poți privi Createria și ca pe o aventură a culorilor. Acest eveniment dă un alt sens shopping-ului, dar și o ocazie de a socializa.

Ce artiști vor fi prezenți la Summer Edition 2019?

Câteva nume de pe lista invitaților speciali la acest eveniment sunt Dana Tanase, Ovidiu Pop, Parlor, DOUA Noduri, Maria Marinescu, Koja Concept, Concept a Trois, CrissMiss, Veronica Frisan, Alina Avram, Belmonton, Antante, Andrea Szanto, The FFactor Tshirts, Reena Fine Jewelry și Otto Kunstantin.

Cum se va socializa la Createria Social?

Createria Social este un spațiu social de joacă alternativ creat cu scopul de a înlesni legătura dintre participanți. Prima ediție a proiectului a avut loc în Constanța anul trecut, iar de atunci și până acum popularitatea sa s-a răspândit rapid cu ajutorul rețelelor sociale.

Cum se poate participa la Createria?

Evenimentul Createria de anul acesta se desfășoară în zilele de 22 și 23 august și accesul pe plaja Marttinez Beach se va face be bază de brățări care se pot achiziționa de la fața locului. brățările costă 9.99 ron și o parte din încasările primite în schimbul prețului lor vor merge către asociații caritabile.

Pentru mai multe detalii, dar și rezervări numărul de telefon 0727.629.062 este pus la dispoziția tuturor celor interesați de eveniment.

Până pe 22 august, Shop by day, party by night!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN
❋ Dacă ți-a plăcut articolul Despre tristețea femeilor frumoasete invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.