・Cu Bonprix sunt gata pentru vremea caldă

Sper să vină în sfârșit primăvara în toată splendoarea ei și de aceea ultima comandă de la Bonprix a fost compusă exclusiv din piese potrivite pentru vremea caldă. Cum să nu-ți dorești să răsară soarele când luna mai bate la ușă și încă nu am închis în spatele dressing-ului hainele de iarnă? Dar poate că primăvara are nevoie de un impuls. De aceea m-am gândit că nu e prea devreme să-mi cumpăr haine subțiri și încălțăminte numai bună de mers pe plajă sau de luat în drumeții.


Cu dor de culori tari și plimbări în aer liber, luna aceasta mi-am luat de la Bonprix o mulțime de articole de primăvară, ca ea să mă înțeleagă și să vină mai repede. De exemplu, când am compus lista de cumpărături, mă gândeam la ce voi purta în prima zi de mare anul acesta.

Lista mea de cumpărături Bonprix

Pantaloni din bumbac;
Tricou de culoarea nisipului;
Sandale de un roz vibrant;
Espadrile pentru atunci când nu mai vreau să simt nisipul printre degete.

Cu Bonprix sunt de mult gata pregătită pentru vremea caldă

Așa cum mă cunoști, mai ales vara, îmi aleg hainele în funcție de cât sunt de practice. Când e cald nu îmi place să mă încarc cu tot felul de curele și accesorii. Iar materialele care nu dau voie pielii să respire nu au ce căuta aproape de corpul meu. De aceea ador această pereche nouă de pantaloni scurți din bumbac.

În cazul tricoului m-a atras și mesajul discret, de pe piept în partea stângă. Good vibes. Asta am în plan pentru anul aceasta și voi obține. Iar ceea ce mi-a plăcut mult este faptul că cele două cuvinte sunt scrise atât de mic, încât deși semnificația este una puternică, fontul face ca totul să pară foarte personal.

Cât despre sandale, nici nu puteam să-mi imaginez unele mai comode. De când le-am văzut m-a atras design-ul lor oarecum copilăros și culoarea dulce. Un contrast perfect cu tonurile și stilul hainelor mele purtate în vremea rece.Iar pentru că nu poți să mergi la mare cu o singură pereche de încălțări, cât timp sandalele mele se prăjesc pe plajă, mi-am luzt ca rezervă și două perechi de espadrile.

Espadrilele le-am ales anume o pereche viu colorată și una mai ștearsă. Așa am încălțăminte comodă pentru orice ocazie. Griul este de departe culoarea mea preferată, iar roșul una din culorile pe care îmi place să o port ca pop-up color ca accesorii și încălțăminte.

Hainele Bonprix îți fac poftă de plimbare

Cu Bonprix sunt de mult gata pregătită pentru vremea caldă

Cu Bonprix sunt de mult gata pregătită pentru vremea caldăCu Bonprix sunt de mult gata pregătită pentru vremea caldă

Cu Bonprix sunt de mult gata pregătită pentru vremea caldă

Cum am primit comanda de la Bonprix, m-am schimbat, m-am pozat, iar apoi am dat să ies afară îmbrăcată așa. Ca de fiecare dată când am ceva nou, primul lucru pe care mi-l doresc e să ies la o plimbare purtându-l. Dar înainte să ies pe ușă, mi-am dat seama că nu voi reuși să conving primăvara să vină cu una cu două și m-am răzgândit. Așa că am făcut din nou parada modei, mi-am schimbat pantalonii scurți cu o pereche de chino pants, am îmbrăcat peste tricou o cămașă subțire și o geacă din denim și mi-am încălțat espadrilele roșii în locul sandalelor. Rezultatul? Purtate în combinația potrivită, articolele de la Bonprix sunt perfecte și pentru vremea de acum!

Și chiar dacă look-ul meu nu a fost pe de-a întregul primăvăratic, sper ca măcar combinația de culori să convingă soarele să strălucească de acum încolo.

Cu Bonprix eu sunt pregătită să întâmpin vremea caldă. Tu ce articole de îmbrăcăminte îți dorești de la Bonprix?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cu Bonprix sunt de mult gata pregătită pentru vremea caldă te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *