・Aspiratorul Dyson V7 Trigger impresii după utilizare

Mi-am dorit de mult să investesc într-un aspirator de mână cu o putere mare de aspirație, care să-mi ușureze munca în casă. De aceea, după ce am cercetat bine piața și am vizitat diferite magazine pentru a testa produse, am făcut o alegere în cunoștință de cauză și am cumpărat aspiratorul Dyson V7 Trigger.Detalii tehnice în legătură cu acest produs poți găsi pe orice site unde este comercializat. Așa că mă voi limita doar la câteva specificații de bază. Dyson V7 Trigger este un aspirator cu putere de aspirație constantă. Aspiră excelent și se încarcă rapid, putând fi folosit încontinuu după încărcare cam 30 de minute. Acumulatorul face față solicitării și puterea de aspirație nu suferă oscilații indiferent de nivelul de încărcare al bateriei.

Comparat cu alte aspiratoare de același tip, este foarte ușor și ergonimic. El nu îți solicită brațul indiferent de timpul de folosire. De aceea, e un aspirator ideal pentru locurile greu accesibile precum colțurile încăperii, corpurile de iluminat sau rafturile înalte unde cu greu poți aspira cu un aspirator normal.

Ca design, Dyson V7 Trigger este foarte minimalist

Judecat după aspect, dă impresia unui device futurist cu multe funcții complicate. În realitate însă, este cum nu se poate mai ușor de folosit. În total are doar trei butoane:

  • unul pentru reglarea puterii de aspirație;
  • unul pentru pornire;
  • o manetă care prin tragere deschide capacul rezervorului.

În funcție de cum reglezi butonul care influențează puterea de aspirație, controlezi eficiența aspiratorului. Dar chiar și la putere maximă, acest aspirator este mult mai silențios decât apartele similare și astfel vei dori să-l folosești la capacitate maximă indiferent de situație.

Așa cum îl ții în mână, butonul de pornire se acționează prin apăsarea cu degetul arătător. În plus, pentru conservarea energiei, aspiratorul nu funcționează decât atunci când acest buton este apăsat.

Maneta pentru deschiderea rezervorului de praf se ridică manual. Modelele mai vechi ofereau posibilitatea deschiderii rezervorului în mod automat. Dar la Dyson V7 Trigger sistemul este ceva mai analog și pentru a elimina mizeria adunată trebuie să tragi în sus cu putere de maneta din partea superioară a aspiratorului.Pentru descărcarea rezervorului de praf este nevoie de o manevrare fermă!

La prima utilizare, neștiind încă ce forță este necesară pentru a acționa mecanismul este posibil să tragi de manetă, aceasta să se ridice puțin, dar totuși, aspiratorul să nu se deschidă! Dar nu te îngrijora! Asta nu înseamnă că ai primit un produs defect!

În cazul în care rezervorul de praf nu se deschide atunci când tragi de manetă, tot ce trebuie să faci este să apeși pe ea pentru a reveni în poziție inițială și să repeți procesul cu mai multă fermitate. Aspiratorul în sine arată ca o jucărie și asta îl face să pară mult mai fragil decât este în realitate. Dar materialele din care este fabricat sunt atât de rezistente încât să nu se deterioreze prin simpla folosire. De aceea, trage cu putere până capacul rezervorului face un click și se deschide. Nu uita să faci acest lucru deasupra coșului de gunoi deoarece procedânt astfel, fundul rezervorului se lăsa în jos și praful aspirat va ieși afară.

Impresia personală după utilizarea aspiratorului Dyson V7 Trigger

Așa cum am spus și mai sus, îmi doream de ceva vreme un astfel de aparat. Între timp, firma Dyson specializată în aspiratoare și umidificatoare mi-a atras atenția și m-a făcut să optez pentru acest produs. Și sunt foarte mulțumită de alegerea făcută.

După prima folosire recunosc că am avut un șoc atunci când rezervorul nu s-a deschis chiar dacă am tras în sus de manetă. Problema însă nu era legată de aparat, ci de forța insuficientă pe care o exercitam pentru a deschide capacul. Abia după ce nu l-am mai tratat ca pe o jucărie și am tras cu putere, ferm, de manetă, rezervorul s-a deschis normal.

Ca accesorii l-am primit însoțit de câteva capete pentru diferite moduri de aspirare. În funcție de locul unde vrei să aspiri îi poți atașa un alt capăt cu care să-ți faci treaba mai eficient.

Ca impresie generală, dacă ar fi să dau o notă acestui aspirator, aceasta cu siguranță ar fi 10 din 10 deoarece odată ce te obișnuiești cu modul său de folosire, ești cu adevărat încântat de rezultate!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Aspiratorul Dyson V7 Trigger impresii după utilizarete invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *