・3 Tipuri de genți care nu se demodează niciodată

Există oare femeie care să nu întoarcă capul pe stradă când trece pe lângă o geantă deosebită? Să nu dorească să-și lipească palmele și obrajii de vitrina magazinului care o ține captivă, mijind ochii pentru a-i vedea prețul mărunt scris pe etichetă? Să nu se caute apoi prin buzunare, sau să-și numere în minte banii pe care știe că-i mai are în portofel și să cadă pe gânduri dacă poate plăti sau nu cauțiunea pentru a-și elibera iubita din spatele geamurilor? Să o ducă apoi la ea acasă și să-i ofere un cămin și dragostea de care nu a mai avut parte niciodată? Of! Și ce împlinită s-ar simți dacă ar putea să salveze toate gențile din lume, sau măcar pe cele de care se îndrăgostește cu adevărat… Dar revine imediat cu picioarele pe pământ și știe că nici măcar pe acelea toate nu le-ar putea avea. Pur și simplu nu ar avea loc suficient să le adăpostească. Și atunci, își face o listă și se gândește să-și îndrepte atenția doar către genți care nu se demodează niciodată. Și astfel începe o listă. Iar ca să-și simplifice truda, alege magazinul www.manier.ro unde calitatea este literă de lege și doar la design-ul preferat trebuie să stea să cumpănească.

3 Tipuri de genți care nu se demodează niciodată

#1 Geanta statement

Dacă judeci problema superficial, ai fi tentată să crezi că geanta statement este cea care are parte de cea mai scurtă tinerețe. Dar, nu și dacă știi cum să o alegi!

Când aud cuvântul statement, majoritatea doamnelor și domnișoarelor se gândesc imediat la tot felul de accesorii care să-ți fure privirea, design futurist sau articole exclusiviste care astăzi sunt la modă, iar până mâine le trece vremea pentru că noul model are un fermoar în plus.

Dar se poate și mai bine de atât!

Se poate să investești într-o geantă statement și să te bucuri de ea mult timp de acum înainte! Tot ce trebuie să ai în vedere, este să impresionezi prin altceva decât încearcă toată lumea!

Uită de modelele parcă picate de pe lună; De imprimeurile care dau de gol vârsta lucrurilor tale; De accesoriile incomode, care se deteriorează mult prea ușor! Tu nu fii ca toți ceilalți! Tu caută alte valori!

Mergi pe modele clasice, dar impresionează prin culoare și dimensiuni.

Lănțișorul metalic, forma pătrățoasă, conturul simplu, dar bine definit sunt caracteristicile unei genți care nu se demodează niciodată!

Iar pentru că nu apelezi la niciun artificiu de design, pune-ți amprenta personalității pe culoare și volum. Alege genți de dimensiuni mici, dar în nuanțe tari și apetisante!

3 Tipuri de genți care nu se demodează niciodată

#2 Geanta sacoșă

Te-ai gândit măcar o dată că plasele de cumpărături ar putea avea orice altă formă imaginată vreodată și totuși, de când le știm și până astăzi, mai toate sunt dreptunghiulare? Și știi de ce?

Pentru că forma lor tradițională, este cea mai practică formă!

Și cum lucrurile practice și simple au fost, sunt și vor fi veșnic la modă, de ce nu s-ar aplica acest principiu și la genți?

Un alt tip de genți care nu se demodează niciodată, sunt gențile tip sacoșă. Cunoscute sub numele de tote bag în întreaga lume, aceastea sunt gențile care reușesc să ignore trecerea timpul și să rămână veșnic prezente, agățate de brațele celor mai frumoase fashioniste și modele recunoscute mondial.

De aceea, în calitate de femeie iubitoare de modă, dar și cu o latură a personalității extrem de practică și carefree trebuie să ai în posesia ta măcar o geantă tote bag care să te scoată elegant din orice situație în care geanta nu are rol de simplu accesoriu.

Extrem de chic sunt gențile sacoșă în culori metalizate. Ieși în evidență purtând pe braț o bijuterie de gentuță, aurie precum blândele raze de soare, negru sidefat, arămie ca frunzele de toamnă, sau chiar argintie ca fulgii de zăpadă!

3 Tipuri de genți care nu se demodează niciodată

Cu oricare din aceste genți în culori deosebite de la magazinul online Manier, poți fi sigură că nu te vei pierde vreodată în mulțime!

#3 Rucsacul bărbătesc

Un simț estetic dezvoltat și frumos accentuat, nu a fost de nimeni exprimat mai bine decât de femeile care știu să introducă elemente masculine în ținutele lor extrem de feminine.

O curea bărbătească, o cămașă albă de bumbac, sau chiar o pălărie fedora din colecția lui sunt elemente subtile, dar de efect, de care te poți folosi pentru o imagine sofisticată. Și la fel funcționează și rucsacurile!

De ceva vreme încoace, se pare că rucsacurile au revenit în rândurile alocate acelor tipuri de genți la modă și nu-și vor ceda locul pe drept ocupat în viitorul apropiat.

Iar dacă un rucsac cu totul și cu totul bărbătesc, nu simți că te reprezintă așa cum ți-ai dori, poți încerca un rucsac piele naturală, cu tente masculine, special făcut pentru femeile cu stil și cu un caracter puternic.

3 Tipuri de genți care nu se demodează niciodată

Fiecare rucsac al aceastei selecții este extrem de bine definit. Linii delicat conturate; Design practic; Volum îcăpător; Culoare vividă; Și totuși, ți-l poți imagina cu ușurință purtat la o rochie înflorată de vară și să-ți apară în fața ochilor o imagine de vis.

În loc de concluzie

Nu cred că ezistă femeie care să își dorească un număr finit de genți. Suntem pretențioase, avem standarde înalte și suntem greu de mulțumit. De aceea și limitele pe care ni le impunem nu sunt mărginite de nimic.

Din păcate însă, să obținem chiar tot ceea ce ne dorim nu este cu putință. Și acesta este motivul pentru care suntem uneori nevoite să facem selecții și să aplicăm filtre dorințelor noastre. Lucru valabil și pentru genți! Și, deși pare dificil să faci alegerea dintre două lucruri care îți plac și să păstrezi doar unul singur, în ajutorul nostru vine magazinul Manier, cu cele mai frumoase genți care nu se demodează niciodată.

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Genți care nu se demodează niciodată, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

4 thoughts on “・3 Tipuri de genți care nu se demodează niciodată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!