・De ce nebunia cu hoverboard nu este doar un trend trecător?

În România fenomenul nu s-a extins în mod remarcabil în cei aproape patru ani de când a apărut, dar în occident și pe rețelele de socializare obsesia pentru hoverboard s-a răspândit cu viteza luminii. Și pun pariu că mai devreme sau mai târziu va veni și rândul țării noastre. Lumea știe de el și presimt că odată cu vara numărul de persoane plimbându-se în parc sau făcând naveta către și de la serviciu folosind un hoverboard va crește considerabil. De aceea, moda acestui mijloc de transport simplu de utilizat și peste măsură de distractiv este departe de a se sfârși.

3 Motive pentru care celebritatea dispozitivelor hoverboard abia de acum ia amploare

#1 Acum este mai la modă să îți pese decât să fii indiferent!

În ultimul timp atât pe Facebook cât și în viața reală, întâlnesc tot mai multe persoane interesate de bunăstarea mediului înconjurător și un stil de viață cât mai sănătos. Și cred că nu geșesc dacă presupun că imaginea pe care o afișează este cea reală și cu adevărat la pasă. Iar acest lucru mă determină să cred că nu se vor opri doar la reciclare, sport și alimente bio, ci vor face ceva și în privința gazelor toxice emise în atmosferă de către automobile, ca de exemplu: alegerea unui mijloc de transport nepoluant precum hoverboard-ul.

#2 Un hoverboard este ușor de transportat dintr-un loc în altul

Un hoverboard este mai ușor și mai compact decât o bicicletă sau o motocicletă și mult mai simplu de adăpostit când nu-l folosești.

Ai chef de puțină mișcare? Îl oprești și îl cari frumos după tine.

Ai obosit? Îl pornești, te sui pe el și iei o pauză până îți vine iar pofta de mișcare.

Și unde mai pui că scapi și de grija locului de parcare!?

#3 Un hoverboard este mai ieftin decât te aștepți!

Dacă nu te-a interesat vreodată să-ți iei un hoverboard, unul din motive s-ar putea să fie prețul. Pe piața românească aceste dispozitive nu sunt populare de mult timp și ca orice “jucărie nou apărută, ai fi tentat să crezi că valorează o avere. Dar în urma unei cercetări elaborate, îmi permit să te contrazic!

Ce model ți se potrivește, un preț și păreri despre hoverboard poți afla de pe site-ul hoverboardieftin.com. Dar ca să-ți faci dinainte o părere, să știi că poți găsi device-uri excelente pe care să nu dai mai mult decât pe câteva plinuri de benzină!

S-ar putea să nu fii de acord până nu-l încerci, dar hoverboard-ul este un mijloc de transport excelent pentru era în care trăim! Mai ales în marile orașe unde mai totul este la o aruncătură de băț, dar nu ne permitem să ne pierdem prețiosul timp nici cât pentru o plimbare la colțul blocului, hoverboard-ul reprezintă alternativa bio, practică și convenabilă la clasicul automobil.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Nebunia cu hoverboard nu este doar un trend trecător te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *