Iarna se poartă auriu #MelkiorChristmas

Mulți spun că iarna este albă. Dar pentru mine iarna are și altă culoare. Este vorba de un auriu pudră care reflectă delicat razele soarelui, amintindu-ți de lumina sărbătorilor. Este un auriu cu străluciri metalice, dar de o eleganță aparte pe care îl poți purta în timpul zilei fără să pară să pară vulgar, dar care în timpul nopții capătă un plus de farmec și mister.

Iarna se poartă auriu #MelkiorChristmas

Eu port auriu pe unghii. Începând cu 5 decembrie, data de lansare a colecției de Crăciun de la Melkior, unghiuțele mele s-au bucurat de un auriu metalizat care rezistă de mai bine de o săptămână având același aspect ca în prima zi când l-am aplicat.

Iarna se poartă auriu #MelkiorChristmas

Din colecția de Crăciun de la Melkior fac parte următoarele produse:

  • O paletă cu patru farduri de pleoape: gold, quarts, copper și garnet;
  • Un fard de pleoape cremă, Golden Girl;
  • Oja lucioasă aurie Spell.

Pentru această postare eu am încercat oja și sunt foarte mulțumită de ea. Are o acoperire bună, se usucă repede și cu toate că nu am menajat-o deloc, încă rezistă aproape intactă cu toate că a trecut mai bine de o săptămână de când am aplicat-o.

Iarna se poartă auriu #MelkiorChristmas

Auriul în perioada sărbătorilor se poartă pe unghii, pe pleoape și în suflet. Fii și tu în ton cu atmosfera sezonului, mai ales când este atât de simplu cu niște produse ca cele din colecția de Crăciun de la Melkior!

Dacă îți place produsul din acest articol și vrei să-l încerci și tu, descoperă întreaga colecție accesând pagina oficială a magazinului Melkior sau într-o după amiază liberă, fă-ți timp și pentru tine și vizitează un magazin fizic. Atmosfera de sărbătoare cu siguranță te va încânta și pe tine.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Iarna se poartă auriu #MelkiorChristmas te invit pe blogul nostru

Blog pickandkeep5 comentarii la „Iarna se poartă auriu #MelkiorChristmas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *