・Vrei să faci un cadou de bun gust? Alege accesorii simple de la Ingriko!

Când vrei să faci un cadou și nu ești convins ce i-ar face plăcere celei căruia vrei să-l oferi, sfatul meu este să optezi pentru unul sau mai multe accesorii simple.

Nimic nu este mai potrivit pentru a-ți arăta mulțumirea și aprecierea față de cineva ca o brățară elegantă, handmade, sau un colier deosebit.

Femeile iubesc accesoriile și acesta este un adevăr universal valabil!

Cele mai frumoase accesorii simple le găsești la Ingriko

De ce brățări handmade?

Un accesoriu lucrat manual este un accesoriu unic. Exact ca persoana care urmează să-l primească. De aceea, când vrei să spui cuiva: ești ca nimeni alta, îți recomand să alegi un astfel de dar.

Ca brand de încredere, în acest articol am ales să prezint magazinul online Ingriko, un loc de unde poți achiziționa accesorii de calitate, lucrate manual și 100% originale.

Încă din anul 2013 Ingriko își bucură clientele cu cele mai frumoasă brățări și coliere și oferă bărbaților cele mai bune idei de cadouri personalizate pentru iubitele lor.

Printre cele mai îndrăgite produse ale magazinului Ingriko se află brățările din material textil, colorat, cu diferite părți din metale prețioase.Astfel, alegând una din brățările cu talismane de aur sau argint, nu numai că îți poți bucura iubita, sora, mama sau una din prietene, ci îi și poți transmite un mesaj codat pe care doar ea să îl înțeleagă.

Iar datorită modului în care sunt confecționate, nu este nevoie să îți bați capul cu măsura. Aceste brățări sunt reglabile!

Și partea cea mai grozavă este că Ingriko nu s-a gândit doar la femei când a confecționat aceste brățări versatile și inedite și nu i-a uitat nici pe copii, bebeluși sau bărbați!Sau poate că aceste mici simboluri îți exprimă sentimente chiar și mai adânci de atât! Sensul îl dai tu! Punctul de pornire sunt brățările Ingriko și mai departe lasă-ți imaginația să zboare!

Când brățările nu sunt o opțiune, Ingriko îți sare în ajutor cu coliere nume

Probabil că te-am zăpăcit cu atâtea simboluri și acum ești mai derutat ca înainte în legătură cu cadoul perfect. Nici o problemă! Tot Ingriko te scoate din încurcătură și de data aceasta.La capitolul accesorii simple intră și colierele! Un lănțișor delicat și migălos lucrat este încă o variantă potrivită de cadou pentru o persoană dragă.

Și dacă un colier fără medalion ți se pare că își pierde din farmec, ca să nu mai stai pe gânduri și să încerci să ghicești ce fel de medalion și-ar dori cadorisita, dăruiește-i unul cu numele său.

Se spune că pentru fiecare dintre noi, cel mai frumos cuvânt pe care îl auzim de-a lungul vieții, este propriul nume. Și cred că există un sâmbure de adevăr în această zicală, propriul nume fiind prima vorbă pe care o auzim din partea părinților noștri dragi.

De aceea, mai mult ca sigur, și persoana căreia îi dăruiești lănțișorul, s-ar bucura să-și poarte propriul nume și ca accesoriu, nu numai în mod oficial, în acte.

Tu ai pornit deja în goana cadourilor pentru cei dragi?

Nu uita să treci pe lista locurilor de vizitat și un drum virtual până la Ingriko. S-ar putea să te oprești acolo!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Alege accesorii simple!,te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *