Primele cumpărături din mall, pentru mine, anul acesta

Nu am mai fost de muuult timp într-un mall ca să cumpăr ceva de îmbrăcat pentru mine. De când s-a născut Yori nu am mai vizitat niciun magazin de haine în scop personal și dacă stau să mă gândesc bine nici în ultimele luni de sarcină.

De asemenea, de mai bine de un an, de când am rămas însărcinată de fapt, nu mi-am mai cumpărat nici măcar o singură pereche de pantaloni „normali” , cu excepția unei perechi de blugi negri, pentru gravide, pe care i-am luat de la Bonprix și în care am petrecut aproape toată toamna. În rest, m-am descurcat cu hainele largi pe care le aveam deja sau am mai furat din când în când de la soțul meu. De aceea, am zis să profit de campania București Mall organizată de BUZZStore și să-mi mai actualizez puțin garderoba.

De când am început să cumpăr haine de bebeluși, m-am îndrăgostit de câteva culori pe care nu le-aș fi ales în mod special înainte să nasc și am început să-mi doresc și altceva în afară de negru. Din hainele lui Yori îmi place în mod deosebit o salopetă maro ce bate spre galben, o culoare greu de descris, dar delicios de privit și de aceea, cu voucher-ul Zara primit în această campanie m-am dus cătrănită să caut o pereche de pantaloni exact în această culoare.

Experiența la mall a fost una marcantă. După atâta timp în care nu am mai probat haine, am constat cu surprindere că pantalonii de mărimea S care înainte mi-erau largi, acum nu mai pot să-i ridic mai mult de coapse. Dar cu toate că a trebuit să probez toți pantalonii din magazin și am făcut cele mai rapide cumpărături din viața mea de teamă să nu se plictisească Yori și să înceapă să plângă, spre bucuria mea, am găsit exact perechea de pantaloni pe care mi-o doream!

A găsi o pereche de pantaloni într-o anumită culoare, tocmai atunci când poți număra pe degete tiparele care te avantajează, poate părea la fel de dificil cu a găsi acul în carul cu fân. Dar nu și la Zara unde accentul se pune diversitate și culori în pas cu trendurile actuale.

Pe lângă pantalonii mult visați, mi-am mai cumpărat și un tricou alb, cu detalii tricotate la umeri și la mâneci. Îmi plac la nebunie tricourile albe. Iar când este vorba de astfel de piese pe care nu le uiți imediat ce ți-ai întors privirea de la ele, cu atât mai bine!

Și, ca să nu mai lungim vorba, iată cum arată lucrurile cumpărate pe mine.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Primele cumpărături din mall, pentru mine, anul acesta îți recomand și:

Două perechi de încălțăminte statement în ultima comandă Bonprix

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *