・De ce ai nevoie de Evivo pentru o baie cu un design perfect?

Să facem un calcul simplu! Te trezești dimineața și primul lucru pe care îl faci este să mergi la baie. Te speli pe dinți, faci un duș și te aranjezi frumos pentru ziua ce urmează. Seara, la fel. Te întorci de la serviciu, faci o baie relaxantă, te bucuri de un mic ritual de frumusețe înainte de culcare și apoi te schimbi într-o ținută comodă. Să spunem că toate acestea îți iau cam o oră pe zi. Asta înseamnă 365 de ore pe lună și dacă, să zicem, respecți aceeași rutină timp de 80 de ani te alegi cu nu mai puțin de trei ani și patru luni petrecuți în baie. Dacă ești mai expeditivă din fire, poți ajunge să reduci acest timp la o treime. Dar, tot petreci mai mult de un an din timpul tău prețios de-a lungul unei vieți în aceeași încăpere. Interesant, nu-i așa? Și totuși, când te gândești la amenajări interioare, baia nu este prima cameră pe lista priorităților tale.

De ce trebuie să punem un accent deosebit pe design-ul băilor?

Când spunem baie majoritatea ne gândim la o încăpere curată, sterilă, cu destinație pur funcțională. Dar nu ea nu trebuie să se limiteze doar la atât! Baia poate fi un loc de relaxare și reculegere care să îți încânte privirea prin bun gust și design ales.

De ce avem nevoie pentru o baie perfectă?

În baie mobilierul este cât se poate de sumar. Și totuși, asta nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor!

Chiar și o piesă de mobilier pur funcțională, poate deveni punctul central al acestei încăperi. Să luăm de exemplu lavoarul.

Probabil că nici nu ți-ai pus vreodată problema, dar chiar și doar cu acesta poți schimba radical imaginea băii tale.

Și dacă nu ești convinsă, te las să te delectezi cu următoarea selecție de lavoare Spatio de la Evivo.

Lavoar baie compozit KIRA by Spatio

Lavoar baie compozit DALIA by Spatio

Lavoar baie compozit LORI by Spatio

Lavoar baie compozit PAMELA by Spatio

Lavoar baie composit LISA by Spatio

Lavoar baie coposit LORI by Spatio

Lavoar baie composit OLIMPIA by Spatio

Lavoar baie composit DUET by Spatio

Lavoar baie composit PAMELA by Spatio

Lavoar baie composit TINA by Spatio

Cu un design deosebit și fabricate din marmură compozit MINERALICAST® – un amestec extrem de rezistent de marmură cu rășină, lavoarele Evivo sunt ceea ce lipsește băii tale pentru a atinge perfecțiunea. După cum vezi formele variază de la model la model și indiferent de cât de excentrice sunt gusturile tale în materie de design interior și home decor, la Evivo găsești mereu produse pe placul tău.

Cum alegi tipul de lavoar potrivit pentru baia ta?

Cu atâtea modele și opțiuni posibile, să alegi lavoarul potrivit pentru baie nu e chiar simplu.

De aceea, noi cei de la pickandkeep, am consultat reviste de specialitate, editoriale și articole de design baie și home decor pentru a înțelege mai bine diferențele și a-ți simplifica și ție căutările. Iată ce am aflat:

Chiuveta montată pe perete

Acest tip de chiuvetă este elegant și lasă impresia că plutește. Un astfel de design minimalist este ideal pentru cei care își doresc accesibilitate maximă în momentul în care fac curățenie. Singurul lucru care necesită atenție la alegerea acetui model este: spațiul. Înainte de a investi într-o astfel de piesă e vital să ne asigurăm că avem spațiul necesar pentru a o monta. De asemenea, pentru a crea impactul dorit, trebuie să avem grijă să ascundem toată instalația în interiorul peretelui și să nu lăsăm nimic la vedere, în afara acestuia.

Pentru acest tip de montare, modelul nostru preferat este lavoarul MAIA by Spatio un lavoar de baie din compozit cu un design delicat și linii frumos rotunjite.

Chiuvetă încastrată în blat

Supranumită și chiuveta consolă este o opțiune excelentă pentru cei care pun un accent deosebit pe spațiul de depozitare. Din punct de vedere stilistic, arată mai mult ca o piesă de mobilier și datorită mixului de materiale, crează un plăcut efect vizual de layering. Dacă optezi pentru un blat de culoare închisă efectul este mult mai dramatic. Albul lavoarului contrastează cu nuanța închisă a blatului evidențiind impresia de curățenie.

Pentru astfel de montare, la Evivo ai o gamă largă de opțiuni. Ca idee practică, nouă ne place lavoarul dublu HELGA by Spatio.

Chiuveta montată pe mobilier

În general acest tip de chiuvetă seamănă cu o farfurie încăpătoare așezată pe o măsuță de machiaj. Deși nu cel mai practic, acest tip de montare asigură băii tale un design cu totul și cu totul deosebit și un aer extrem de feminin și sofisticat.

Pentru ca impactul vizual să fie unul remarcabil, e recomandat ca lavoarul montat pe mobilier să aibă o formă aparte. Ca recomandare, nouă ne place la nebunie modelelul OLIMPIA by Spatio de la Evivo – O chiuvetă baie marmură a cărei formă ne amintește de bărcuțele de hârtie din copilărie.

De ce ai nevoie de Evivo pentru o baie cu un design perfect?

Dacă încă ai nelămuriri și întrebări legate de modelul de lavoar ideal pentru baia ta, Evivo e un site user friendly care îți pune la dispoziție o mulțime de informații suplimentare pentru a putea lua o decizie în cunoștință de cauză. De asemenea, datorită modului în care este realizat, să găsești modelul potrivit pe site-ul Evivo e o joacă de copil. Produsele sunt împărțite în categorii în funcție de material, marcă și tip de montare pentru ca tu să poți naviga direct unde dorești și să economisești timp. Singura parte dificilă va fi să te oprești la un singur model!

Alege o baie ca în reviste. Nu te mulțumi cu puțin. Calitatea și designul fără cusur sunt la un click distanță.

De ce ai nevoie de Evivo pentru o baie cu un design perfect?

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Yan Print și importanța brandingului, te invit pe blogul nostru:

・Blog pickandkeep

10 thoughts on “・De ce ai nevoie de Evivo pentru o baie cu un design perfect?

 1. Mihaela Curea says:

  A fost o adevărată provocare să amenajăm baia de dormitor. Care în timp a devenit baia mea 😀 soțul s-a retras în altă baie, nu mai încăpea de cosmeticele mele :))
  Am căutat mult un lavoar deosebit, mare, încăpător, adânc dar nu prea, cu laterale late ca să aibă loc cosmeticele, dar să nu arate bădăran.
  În final, am ales un lavoar pe gustul meu, am combinat tapet gri cu gresie gri, mobilier culoarea lemnului mai deschis.
  Îmi place mult cum a ieșit, mă simt bine în baia mea și mă bucur că e spațioasă!

 2. Roxana says:

  De regula cafeaua e cea care ma binedispune dimineata insa pana sa ajung a o savura, un lavoar dragut (ca toate cele de mai sus) ar face ca timpul petrecut peregatindu-ma pentru job sa fie cu mult mai plăcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!