・Ce produse personalizate îmi doresc de pe Yanprint.ro? Totul despre branding

Dacă ai o afacere, indiferent de dimensiunile sale, pentru supraviețuirea și propagarea acesteia pe piață, branding-ul este vital. Un brand reprezintă suma percepțiilor pe care clienții o au despre compania ta, reputația, reclama, promovarea și logo-ul. Când toate aceste lucruri merg mână în mână și se dezvoltă reciproc, afacerea ta crește. Dar, ca să faci ca totul să meargă ca pe roate, ai nevoie de terți – companii partenere de încredere care să te ajute la acest capitol. Asta nu înseamnă că nu te poți ocupa în întregime de branding și de unul singur; dar apelând la ajutorul unor profesioniști, rezultatele vor fi pe măsură. Și pentru că parteneri de încredere nu se găsesc la tot pasul, îți prezint în articolul de azi compania Yan Print formată dintr-o echipă pe care te poți baza pentru crearea propriului brand. Dar hai să o luăm cu începutul și să înțelegem împreună importanța branding-ului pentru a realiza de ce avem nevoie de astfel de parteneri!

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

De ce este branding-ul important pentru o companie?

1. Branding-ul ajută la recunoașterea companiei

Cea mai importantă componentă a unui brand este logo-ul. Gândește-te la cât de ușor sunt recunoscute firme precum Nike, Lacoste, McDonalds sau K.F.C. datorită logo-urilor sale. Logo-ul este fața companiei. El nu trebuie să aibă neapărat un design complicat (compără logo-urile de la Nike și McDonalds cu cele de la Lacoste și K.F.C.), dar într-o singură imagine el trebuie să cuprindă întreaga esență a firmei pe care o reprezintă.

2. Branding-ul inspiră încredere

O prezentare profesională inspiră clienților încredere și credibilitate. În general, oamenii sunt inclinați să investească mai mult în branduri cu logo-uri profesionale. Sentimentele pe care ți le inspiră un logo sunt factori decisivi care conduc la decizia de a cumpăra sau nu produsele brandului respectiv.

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

3. Branding-ul este în strânsă legătură cu promovarea

Reclama este una din componentele brandului tău. Atât mediul de promovare ales cât și publicul țintă construiesc propriul tău brand. Dacă piața pe care țintești este prea largă, s-ar putea ca mesajul tău să se piardă în timp și spațiu ca un porumbel rătăcit într-o metropolă. Pe de altă parte, dacă te focusezi prea mult pe un singur tip de cumpărător, brandul tău nu își va crea o imagine clară în ochii celorlalți potențiali clienți.

4. Branding-ul crează valoare

Un brand puternic este garanția stabilității. Cu cât compania ta investește mai multe resurse în branding, cu atât mai generoase vor fi și veniturile. Oricât de calitativ ar fi produsul pe care îl pui la dispoziția cumpărătorilor, nu te poți aștepta să fii căutat dacă lumea nu a auzit încă de tine.

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

5. Branding-ul motivează angajații

Dacă în firma ta ai și persoane angajate, ca să le crești motivația și randamentul, trebuie să știi foarte bine care sunt nevoile acestora. Mulți angajatori nu înțeleg că oamenii nu muncesc doar de dragul de a muncii. Ei au nevoie atât de motivație materială, cât și imaterială. Cea materială constă în bani, excursii, bilete, bunuri sau bonuri, iar cea imaterială constă în recunoaștere, stabilitate și statut. Toate cele trei valori din urmă pot fi dobândite prin branding.

6. Branding-ul aduce clienți noi

Ai putea să povestești cuiva despre o pereche de pantofi pe care o dorești fără a aminti de brand? Mai ales în cazul articolelor vestimentare, dar nu numai, majoritatea conversațiilor încep cu: Am văzut X la (brand)”. Promovarea pe cale orală este una din cele mai importante tipuri de promovare și nu se poate aminti de ea în cazul firmelor care nu au un brand bine definit. O impresie sinceră din partea unui prieten valorează cât toate reclamele de la televizor.

La fel se întâmplă și cu membrii familiei. Dacă cineve iubește un brand, e foarte probabil să-l promoveze și în interiorul propriei familii.

Adu numele companiei tale pe buzele oamenilor creând un brand puternic.

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

Acum că știm importanța branding-ului, hai să vedem cum punem în aplicare principiile învățate. Pentru o înțelegere facilă, m-am gândit la o abordare inedită. De aceea voi lua un exemplu concret și îți voi spune cum aș promova eu blogul pickandkeep cu ajutorul celor de la Yan Print.

Ce produse personalizate de pe Yan Print îmi doresc și cum m-ar ajuta acestea la promovarea blogului pickandkeep ?

#1. Tricouri personalizate

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

Pentru că am început acest blog ca un blog de fashion și lifestyle, primul produs de pe Yan Print pe care l-aș alege pentru promovarea site-ului pickandkeep ar fi fără doar și poate tricourile personalizate. Dar nu aș proceda ca majoritatea !

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

Multe branduri greșesc prin faptul că își pun logo-uri prea impunătoare pe produsele lor și pentru acest lucru sunt de multe ori evitate de persoanele cu gusturi mai puțin excentrice.

În viziunea mea, un tricou “branduit” cu gust e unul cu un logo mic și discret pe piept, în partea stângă, pe una din mâneci, sau în față, jos, cu zece centimetri mai sus de tiv.

Dacă ar fi să scriu un cuvânt care să definească brand-ul meu, aș alege pentru acesta litere mici, de mână, scrise într-o caligrafie cursivă și înclinate spre dreapta ca mai jos:

Cu Yan Print ai șansa să devii propriul tău designer! Tu doar trebuie să alegi imaginea dotrită și culoarea preferată, iar Yan Print se ocupă de restul!

Procesul de imprimare utilizat este transferul termic, o metodă rezistentă la uzură și spălări repetate.

Și cea mai grozavă parte e faptul că Yan Print oferă și discount-uri pentru tricourile personalizate în serii mari.

Dacă nu ai o companie mare ca să imprimi tricouri cu numele firmei pentru angajați, ca idee de reclamă, poți să faci tricouri personalizate cu logo-ul tău și să le dăruiești familiei sau prietenilor apropiați. Ce mod de promovare mai sigur îți poți dori decât o persoană dragă care să poarte cu mândrie simbolul creației tale?

#2. Stickere personalizate

Un sticker e o metodă excelentă de a-ți pune amprenta pe un bun.

De când mă știu ador sticker-ele, iar lucrurile mele sunt pline de ele. Am stickere pe mape, coperți, jurnale, agende, caiete, telefoane și chiar dicționarul electronic. Cum văd un sticker atractiv și cu un design ieșit din comun, cum îi fac loc pe un bun personal. Iar dacă mie îmi provoacă atât de multă bucurie, sunt sigură că trebuie să mai fie și alții la fel.

La Yan Print e foarte simplu să îți creezi propriul sticker personalizat. Tot ce trebuie să faci este să le trimiți imaginea dorită și ei ți-o vor transforma într-un sticker pe care îl poți folosi să îți promovezi afacerea sau să înfrumusețezi un obiect.

#3. Căni personalizate

La pickandkeep ne place să bem ceai și cafea. De fapt, ne place e puțin spus. Iubim ceaiul și cafeaua. Și pentru că le îndrăgim atât de mult, nu le savurăm decât în căni sau cești speciale. În funcție de culoarea licorii, alegem și cana în care arată cel mai apetisant. De aceea, deși colecția noastră este destul de cuprinzătoare, acceptăm oricând membrii noi. Iar în momentul acesta, două căni pereche cu logo-ul pickandkeep, cred că s-ar încadra de minune în peisaj. Și cred că nu m-aș limita doar la biroul personal! O cană personalizată poate fi și un cadou perfect prin care să transmiți cuiva un mesaj deosebit și să-i arăți afecțiunea ce i-o porți.

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

În cazul cănilor, procesul de imprimare folosit de cei de la Yan Print este sublimarea – un proces termic ce presupune transferul unei imagini digitale pe un alt material.

Acestea sunt trei obiecte de la Yan Print în care a-și investi inițial pentru branding – un început promițător în promovarea blogului meu, nu crezi?

Viitorul aparține branding-ului și celor care știu să-și construiască cât mai trainic propriul brand! Ieși din turmă și fă un pas în față. Alege să fii recunoscut!

Ce produse îmi doresc de pe Yanprint? Totul despre branding

Tu cum procedezi să îți faci brand-ul cunoscut?

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă vrei să descoperi stilul pickandkeep vizitează magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Yan Print și importanța brandingului, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

10 thoughts on “・Ce produse personalizate îmi doresc de pe Yanprint.ro? Totul despre branding

  1. Roxana says:

    Uneori am multe idei de mesaje pe care le-aș purta imprimate pe sacoșele mele sau as vrea sa le dăruiesc prietenelor dar care sa si arate frumos! M-ai cucerit cu acest blog-entry ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!