Lysaskin – noul meu aliat împotriva pielii uscate

Când vine vorba de piele, mă confrunt cu un paradox. Cu toate că am un ten cu predispoziție la acnee și în funcție de alimentele pe care le consum coșurile nu ezită să-mi apară chiar și în locuri mai puțin obișnuite cum ar fi brațele sau picioarele, pielea mea este foarte uscată. Începând cu buzele și continuând cu palmele, coatele, genunchii sau călcâiele, am o piele aspră, care se crapă foarte ușor, până la sânge, dacă neglijez utilizarea cremelor hidratante. De aceea, nu ratez niciodată șansa de a testa produse care ar putea rezolva acest probleme de zi cu zi, mai pregnante în timpul sezonului rece, și astfel, am răspuns cu DA provocării BUZZStore de a încerca soluțiile hidratante Lysaskin pe care le-am primit cu ocazia celei mai noi campanii la care am participat. Iar rezultatele m-au surprins plăcut.

Lysaskin - noul meu aliat împotriva pielii uscate

Ce au diferit cremele Lysaskin față de alte soluții pentru îngrijirea pielii uscate?

În această campanie BUZZStore am primit cremele hidratante Xerolys 5 și Xerolis 10, două creme care nu numai că hidratează pielea uscată, dar o și vindecă. Proprietățile benefice ale acestor două produse asupra pielii se datorează complexului lor unic de ingrediente active hidratante numit Urodium.

URODIUM-ul, marcă înregistrată Lysaskin, este o asociere de ingrediente active care acționează sinergic. Acest compus conține uree – o substanță benefică pentru piele și clorură de sodiu, care prin asociere cu ureea hidratează intens pielea.

Conform studiilor clinice, URODIUM-ul crește capacitatea de hidratare a formulelor Xerolys cu până la 50% față de alte creme hidratante, motiv pentru care rezultatele lor asupra pielii se văd la doar șase ore de la aplicare și se mențin pentru o zi întreagă.

Una mie, una dată mai departe

Cu ocazia acestei campanii am primit cremele Xerolys 5 și Xerolys 10. După ce am citit despre fiecare în parte, am oprit-o pe cea care am considerat că se potrivește cel mai bine pielii mele și pe cealaltă am oferit-o unei prietene pentru a-i afla părerea despre această formulă inovativă.

Xerolys 5 – pentru prietena mea

Lysaskin - noul meu aliat împotriva pielii uscate

Dintre cele două creme primite, Xerolys 5 este cea care se potrivește pielii uscate, dar nu cu probleme serioase de hidratare. Ea hidratează și protejează pielea normală sau cu tendință de uscare, iar URODIUM-ul din formula ei este compus din uree în procent de 5% și clorură de sodiu în proporție de 2%. Pe lângă acestea, ea mai conține și glicerină, precum și lactat de sodiu, dar și unt de shea, ulei de jooba, ulei de sâmburi de caise, ceară de albine, vaselină și ulei mineral care împreună reduc evaporarea apei din epiderm și hrănesc stratul cornos al pielii.

Cu alte cuvinte, este o cremă eficientă împotriva pielii uscate, dar nu suficient de puternică pentru a trata probleme mai serioase. De aceea, am dăruit-o unei prietene cu ten normal care mi-a spus despre ea că îi menține pielea hidratată și catifelată pe tot parcursul zilei, aplicând-o pe corp chiar și o singură dată, doar dimineața.

Xerolys 10 – pentru mine

Lysaskin - noul meu aliat împotriva pielii uscate

Când vine vorba de pielea mea, dacă am de ales, folosesc întotdeauna armele grele. De aceea, din cele două creme primite, am păstrat pentru mine Xerolys 10 cu efecte benefice împotriva pielii uscate, ihtiozei, dermatitei iritative, pruritului senil sau celui post-hemodializă.

Această cremă conține URODIUM format dintr-o cantitate de 10% uree și 5% clorură de sodiu, precum și glicerină și acid lactic. Chiar și în cele mai uscate zone ale corpului, cum ar fi mâinile, ea reduce rapid mâncărimea și hrănește pielea în profunzime, oricât ar fi ea de afectată de uscăciune.

Lucruri pe care le au în comun produsele Xerolys

Lysaskin - noul meu aliat împotriva pielii uscate

Chiar dacă se adresează unor tipuri de piele foarte diferite, produsele Xerolys au și câteva lucruri în comun. În primul rând toate cremele din această gamă au același ambalaj minimalist, care pe mine cel puțin m-a cucerit imediat ce am deschis coletul. Apoi, ambele creme au o culoare albă, imaculată, dar și o textură fină, foarte asemănătoare. Nu în ultimul rând, pentru că au și multe ingrediente în comun, ele împărtășesc același miros delicat, care se menține pentru un timp pe suprafața pielii, după aplicare.

Dintre aceste două soluții Xerolys împotriva pielii uscate, pe tine care te tentează cel mai mult?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Lysaskin – noul meu aliat împotriva pielii uscate îți recomand și:

Impresii sincere după testarea gamei Gerovital Plant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *