Impresii sincere după testarea gamei Gerovital Plant

Așa cum ți-am promis și pe Facebook și Instagram, ți-am pregătit astăzi un articol despre impresiile mele în urma testării produselor din gama Gerovital Plant pe care le-am primit în cea mai recentă campanie BUZZstore la care am participat. Nu este prima oară când produsele Gerovital își câștigă dreptul de a apărea pe acest blog, iar dacă dorești să citești primul articol dedicat acestui brand, înainte să începem să vorbim despre fiecare produs Gerovital Plant în parte, să știi că poți găsi aici articolul respectiv. Și acum, să începem!

Conținutul kit-ului BUZZstore din campania Gerovital Plant

În această campanie kit-ul BUZZstore nu a mai ajuns la mine prin curier, ci l-am ridicat personal, direct din magazinul Gerovital, din mall-ul Park Lake. L-am primit frumos împachetat într-o punguță de cumpărături a brandului și am așteptat cu nerăbdare să ajung acasă să văd ce este înăuntru.

Iar conținutul, ca și în prima campanie Gerovital de pe blog, nu m-a dezamăgit. De data aceasta am primit următoarele produse:

  • Un booster de vitalitate,  strălucire și energizare sub formă de ser;
  • Un produs de curățare și hidratare sub formă de apă micelară;
  • Un produs de hidratare și oxigenare sub formă de cremă;
  • O brățară cu un detaliu de argint în formă de frunză;
  • Mostre și vouchere pentru prietene.

Părerea mea în urma folosirii gamei Gerovital Plant

Folosesc produse Gerovital cu regularitate de aproape nouă ani. Am tenul destul de sensibil, uscat și predispus la apariția timpurie a ridurilor. Dar cu toate acestea, pielea mea pare să se descurce bine cu Gerovital, mai ales când este vorba de creme. Pe de altă parte, gama Gerovital Plant nu am mai încercat-o niciodată până să particip la această campanie. De aceea impresiile următoare mi le-am format în doar câteva săptămâni de testare.

Booster vitalitate și strălucire sub formă de ser

Am folosit fiecare picătură a fiolelor Gerovital Plant bucurându-mă de efectele lor, dar nici acum, după ce am terminat cutia nu știu ce să spun despre ambalaj. Indiferent de ser, nu pot să mă împac cu fiolele când vine vorba de produse cosmetice. Sunt convinsă că dacă nu intră în contact cu aerul și se folosesc proaspete, imediat după deschidere, efectele produselor din interior sunt cu atât mai bune. Dar de câte ori sparg o nouă fiolă, am impresia că nu aveam nevoie de atât de mult produs și mă gândesc că mi-ar fi plăcut să am mai mult control asupra cantității pentru a nu face risipă.

Apă micelară care curăță blând fața și ochii

Legat de produsele de demachiere, apa micelară este ultima pe care o aleg. Însă această apă, Poliplant Microbiom Protect, m-a surprins plăcut. Fără pic de efort, înmuind un disc de vată în produs îmi pot demachia rapid ochii și buzele fără să simt reziduuri de machiaj pe piele. Cu delicatețe, apa îndepărtează chiar și urmele de mascara sau creion dermatograf, lăsând pielea curată și hidratată.

Cremă hidratantă cu miros discret

Am descoperit produsele Gerovital datorită cremelor acestui brand, renumite și peste hotare, și de aceea cred că este oarecum normal ca ori de câte ori încerc o gamă nouă, să mă îndrăgostesc mai întâi de creme.  Crema Gerovital Plant este ușoară și se absoarbe repede în piele, iar mirosul ei discret aduce aminte de verdeață și prospețime. Este o cremă pe care o poți folosi ori de câte ori îți simți pielea uscată. Îți dă o senzație excelentă dacă o aplici imediat după ce îți cureți tenul, dar la fel de bine se comportă și sub machiaj, fără să împiedice aderența fondului de ten și a altor produse cosmetice.
Părerea prietenelor cu care m-am bucurat de această campanie

Ca de obicei, campaniile BUZZstore nu sunt făcute doar pentru bloggeri, ci și pentru prietenii acestora. Astfel, experiența testării noilor produse este cu atât mai satisfăcătoare. De aceea, în kit-ul pe care l-am primit am găsit pe lângă voucherele în locul cărora puteai să primești apa micelară descrisă mai sus gratuit la achiziția oricărui produs din gama Gerovital Plant, și mostre cu cremă antirid din aceeași colecție.

Ca și voucherele, mostrele le-am dat mai departe. Dar mi-am întrebat prietenele ce părere au avut despre ele. Astfel am aflat că au folosit această cremă antirid în special înainte de culcare, pentru a o lăsa cât mai mult timp să-și facă efectul. Iar rezultatele le-au mulțumit pentru că toate mi-au spus că este o cremă foarte eficientă, mai ales luând în calcul prețul extrem de convenabil.

Tu ai încercat gama Gerovital Plant sau urmează s-o faci de acum încolo? Care sunt produsele tale preferate de la Gerovital și Farmec?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Impresii sincere după testarea gamei Gerovital Plant te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *