Îngrijire profesională împotriva coșurilor cu setul antiacnee de la Remary

Să fie a cincea sau a șasea oară când vorbesc pe acest blog despre acnee? Poate chiar a opta sau a noua, dacă mă iau după rezultatele pe care mi le returnează motorul intern de căutare. În orice caz, ideea este că de când mă știu coșurile mi-au dat bătăi de cap. Dacă îmi amintesc bine, am declarat război acneei cândva pe la 12 ani și paradoxal sau nu, continui încă să mă lupt.

Am o predispoziție spre apariția acneei din cauza dezechilibrului hormonal de la nivelul organismului, dar și din cauza sensibilității față de anumite substanțe din alimente. Abia de când am rămas însărcinată tenul meu a început să capete un aspect mai bun. Dar chiar și acum, după naștere, trebuie să am grijă la ce mănânc pentru că și două trei chipsuri își pot lăsa amprenta asupra pielii mele.

Toate confruntările cu acneea de-a lungul vieții m-au învățat cum să trăiesc mai echilibrat, dar și cum să am grijă de tenul meu. De asemenea, din copilărie și până azi am ajuns să încerc și să folosesc atât de multe produse împotriva coșurilor, încât, fără să vreau, am devenit un mic expert în tratamente antiacnee.

Cea mai nouă soluție împotriva coșurilor pe care am încercat-o este un set antiacnee de la Remary format dintr-un toner și o cremă profesională.

Professional Anti Acne Toner – Clarity – Remary – 200 ml

Toner-ul Remary antiacnee este un toner cu substanțe active care diminuează excesul de sebun, inhibă dezvoltarea bacteriilor, repară celulele de la nivelul epidermei și are o acțiune antiinflamatoare, antioxidantă.

Acest toner este recomandat în special persoanelor cu un ten gras și cu un luciu inestetic, dar se potrivește și celor ca mine, care se confruntă cu diferite probleme cauzate de acnee, dar au tenul uscat.

Acest toner conține extracte din plante medicinale, ca de exemplu gălbenelele sau mimoza, dar și acid azelaic sau ulei de Manuka.

Am folosit tonerul Remary timp de aproape o lună. În toată această perioadă l-am aplicat după purificarea tenului și uscarea lui cu un prosop moale, din bumbac. În momentul aplicării tonerului am masat ușor pielea, ca substanțele hrănitoare să se absoarbă mai rapid.

Tonerul Remary conține și ulei esențial de mentă, motiv pentru care are un miros mentolat și se simte extraordinar pe piele, mai ales dacă este aplicat pe o zonă inflamată.

Professional Anti Acne Cream – Clarity – Remary – 50 ml

Așa cum am menționat deja, acest tratament avansat pentru vindecarea acneei conține și o cremă intens purificatoare și reparatoare. Din punct de vedere al compoziției, ea se aseamănă cu tonerul din aceeași colecție, deoarece conține la rândul ei acid azelaic, ulei de Manuka, extract de mimoză, dar și de mentă, motiv pentru care are același miros ușor mentolat.

Pe lângă toate ingredientele enumerate mai sus, crema Remary antiacnee mai conține și ulei de semințe de jojoba, provitamina B5, precum și extract de aloe vera și ectract de pufuliță.

Această cremă am aplicat-o de fiecare dată imediat după toner și în doar câteva zile de la începerea tratamentului am observat cu surprindere că:

  • pielea mea este mai curată;
  • roșeața și inflamațiile de pe frunte și din jurul nasului au dispărut;
  • porii mei s-au diminuat;
  • pielea este mai moale la atingere și are un aspect mat.

În calitate de persoană cu un ten uscat, hidratarea intensă este una din proprietățile principale pe care le caut la produsele cosmetice pe care le folosesc. Iar această cremă m-a mulțumit pe deplin deoarece, spre deosebire de alte produse antiacnee, nu usucă pielea, ci o hrănește în profunzime.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Îngrijire profesională împotriva coșurilor îți recomand și:

Impresii sincere după testarea gamei Gerovital Plant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *