fashion

Fă-ți iarna car și vara sanie! Sau de ce mi-am luat un mantou gros, de la Bonprix, la sfârșit de februarie?

Din experiența anilor anteriori, în România, iarna de abia acum începe. De aceea, nici nu am stat pe gânduri când am văzut la Bonprix, acest mantou supradimensionat, mai ales când l-am găsit disponibil și pe măsura mea, la reducere!

Este un mantou gros, foarte lung, superb și cu o siluetă oversized, așa cum îmi place mie! Dacă intri pe website, îl găsești disponibil și pe culoarea oliv închis, dar eu am optat pentru negru și mă bucur enorm de alegerea făcută, mai ales că nu îl voi purta doar acum, ci și la iarnă, anul acesta!

mantou supradimensionat bonprix

Cum să porți un mantou lung și gros dacă nu ești o femeie înaltă?

La cei 169 de centimetri ai mei, nu mă consider o femeie scundă, dar nici pe departe înaltă. De aceea, pentru ca hainele lungi să arate bine pe mine, trebuie să port tocuri sau să apelez la alte artificii vestimentare. Și cum pantofii înalți nu se înțeleg prea bine cu cărucioarele de bebeluși, am mers pe cea de-a doua variantă.

mantou lung bonprix

De când am primit coletul de la Bonprix, în care au fost și câteva hăinuțe pentru Yori, despre care am scris în acest articol, am purtat acest mantou de mai multe ori, ocazii cu care mi-am dat seama și de avantajele lui.

În primul rând, materialul din care este confecționat nu lasă să pătrundă vântul și este suficient de gros, încât să-ți țină de cald, indiferent de hainele cu care te îmbraci pe dedesubt.

De aceea, mi-am permis să-l port prima oară cu o rochie-cămașă foarte lungă și cu o pereche de blugi albaștri, destul de subțiri, chiar dacă vremea de afară era rece și ploioasă.

Mantou bonprix 0333

mantou bonprix

Astfel, datorită faptului că hainele pe care le-am purtat erau ambele de aceeași lungime și nu prea existau elemente care să-ți atragă atenția într-un punct fix pe trunchi, nu arăt chiar atât de scundă pe cât sunt în realitate.

A doua combinație vestimentară în care am integrat cu plăcere acest mantou este următoarea: bluză de trening neagră, pantaloni raiați negri și puțină culoare la încălțăminte.

mantou bonprix 03

Astfel, chiar dacă mantoul este foarte lung, silueta mea nu pare mică deoarece ochiul se concentrează pe plan vertical și nu orizontal.

Care din combinațiile mele vestimentare consideri că este cea mai reușită? Tu la ce ai asorta un astfel de mantou călduros și incredibil de plăcut la purtat, tocmai bun pentru vremea care urmează!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Fă-ți iarna car și vara sanie! Sau de ce mi-am luat un mantou gros, de la Bonprix, la sfârșit de februarie? citește și:

Cum să porți pantaloni de piele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *