Ruj roșu de Halloween? De ce nu? Se potrivește cu orice!

Pasiunea pentru ruj este în sângele tău. Acesta este conceptul de la care a pornit Alexandre Eram când a creat câte un ruj potrivit pentru fiecare grupă de sânge în parte. Iar campania a venit la fix, tocmai de Halloween, când e imposibil să dai greș purtând pe buze un ruj la fel de roșu ca sângele tău.Dă-mi voie să-ți povestesc ceva despre grupele de sânge!

În Japonia grupa de sânge este mai importantă decât zodia în care te-ai născut. Acolo, lichidul vieții care îți curge prin vene spune mai multe despre personalitatea ta decât orice semn zodiacal. Și într-un fel, tind să le dau dreptate niponilor.

Dacă ceva atât de departe ca astrele ne cunoaște uneori mai bine decât ne cunoaștem noi înșine, de ce nu ne-ar descrie în același mod un element care face parte din noi? Cei cu grupa de sânge A sunt ordonați. Cei cu B împrăștiați, dar relaxați. 0 sunt artiști. Iar AB de speriat, însă cu cel mai bun sens posibil.

Nu cred în zodii și nici în sânge, pentru că prefer libertatea de a alege tot ce ține de mine. Dar recunosc că ambele concepte devin un subiect plăcut de conversație ori de câte ori se ivește ocazia. La fel cum poate deveni și o culoare de ruj asociată grupei de sânge care te definește.

Începe să te machiezi pornind de la roșu!

Eu am grupa de sânge A și în imagine port pe buze rujul Melkior Blood Lipstick semnat Alexandre Eram care mi se potrivește. Am început machiajul special din seara aceasta de la el și cu toate că nu am adăugat încă și alte elemente, am impresia că o frumoasă poveste începe să se contureze.

Este incredibil cum un singur produs poate să aducă atâta culoare, contrastând cu imaginea obișnuită de zi cu zi. Mai ales de Halloween ai voie să fii diferită, să ieși în evidență, să începi cu roșu și apoi să te transformi în ceea ce ai visat tu pentru că în seara aceasta imaginației nu trebuie să-i impui limite.

Începe de la roșu, roșul grupei tale de sânge, și apoi continuă cu ce vrei tu. Te vor surprinde plăcut rezultatele!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ruj roșu de Halloween? De ce nu? Se potrivește cu orice! te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *