・Păreri pro și contra legate de camerele telefonului iPhone 11 Pro lansat anul acesta

Cel mai așteptat telefon Apple de anul acesta a fost fără îndoială noul iPhone 11 Pro și varianta sa puțin mai costisitoare ca preț, dar și mai generoasă ca mărimi iPhone 11 Pro Max. Dar cu toate că este un dispozitiv disponibil într-o gamă de culori ce pur și simplu taie răsuflarea oricărui privitor, iar la dotări se remarcă prin excepționalul display OLED, iPhone 11 Pro și-a atras și critici din partea celor care l-au testat pentru prima oară sau l-au cumpărat imediat după lansare din cauza poziției camerelor sale.

Este design-ul telefonului iPhone Pro 11 știrbit de poziția camerelor?

Spre deosebire de iPhone 11 care se vinde într-o variată gamă de culori pastelate sau vivide ca de exemplu turcoaz, negru, mov, galben sau alb, iPhone 11 Pro a uimit publicul încă de la lansare cu auriu nisipos, gri spațial, argintiu fermecător și un kaki desăvârșit pentru iubitorii de tehnologie inspirată din natură sau uniforma de camuflaj a cadrelor militare.

De aceea, la astfel de culori fantastice, nici nu recomandăm alte accesorii de protecție a carcasei, cu excepția unor huse personalizate marca Itelmobile. Pe site-ul Itelmobile.ro puteți găsi huse personalizate iPhone 11 Pro sau huse personalizate iPhone 11 Pro Max, anume create pentru fiecare tip de telefon în parte. De asemenea, dacă ați optat pentru varianta clasică a terminalului și doriți să vă protejați dispozitivul, vă propunem ca opțiune un set de huse personalizate iPhone 11 care vă reflectă gusturile și hobby-urile.

Pentru design-ul său deosebit, din toate telefoanele lansate anul acesta, iPhone 11 Pro este cu siguranță unul din terminalele care a făcut furori nu doar datorită performanțelor tehnice, ci și mulțumită aspectului. Dar nu toată lumea l-a lăudat în întregime, din mulțime auzindu-se și glasuri care susțin că poziția camerelor nu este chiar cea mai inspirată pentru un telefon premium.

Grupul celor trei camere din partea din spate a telefonului iPhone 11 Pro, dispuse în formă de triunghi, este format din următoarele dispozitive:

  • o cameră ultrawide

cu distanță focală de 13 mm, deschidere f/2.4, lentilă formată din 5 elemente, câmp vizual de 120 de grade, zoom de 4x și un senzor de 12 MP;

  • o cameră wide

cu distanță focală de 26 mm, deschidere f/1.8, lentilă formată din 6 elemente, senzor de stabilizare optică a imaginii și un senzor de 12 MP;

  • o cameră telephoto

cu distanță focală de 52 mm, deschidere f/2.0, lentilă formată din 6 elemente, senzor de stabilizare optică a imaginii, zoom de 2x și un senzor de 12 MP.

Și cu toate că avem de-a face cu o echipă extraordinară de camere foto, dispunerea în triunghi a trezit unor utilizatori tripofobia.

Triunghiul futurist care dorea a oferi într-un spațiu compact și elegant cea mai bună combinație de camere foto a anului 2019, a fost asociat în nenumărate postări online cu fagurii de miere, fructul de lotus, sau boli de piele ce lasă în urma lor răni adânci sub formă de găurele. Cu alte cuvinte, lumea pur și simplu nu era pregătită pentru a accepta atât de multe camere într-un spațiu restrâns și ca dispunere a camerelor, mult mai aplaudate au fost terminalele premium lansate de companiile chinezești cu același număr de lentile, anul acesta.

Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că dispunerea camerelor telefonului iPhone 11 Pro este un element nou și diferit. S-au mai lansat până la el telefoane cu 3 camere, dar niciodată inserate în felul acesta, sub formă de triunghi. Iar impactul vizual puternic care pentru unele persoane a fost pozitiv, iar pentru altele mai puțin pozitiv, presupunem că este unul din scopurile urmărite de Apple cu această abordare.

În rest, dacă trecem peste detaliul cu privire la dispunerea camerelor, legat de iPhone 11 Pro putem spune că nu am găsit decât cuvinte de laudă. Procesorul A13 care alimentează terminalul promite a fi cu cel puțin 20% mai performant decât A12 de anul trecut. Iar durata de viață a bateriei, în cazul ambelor modele iPhone 11 Pro depășește 11 ore, o autonomie mare pentru telefoane cu ecrane atât de luminoase.

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Păreri pro și contra legate de camerele telefonului iPhone 11 Pro lansat anul acesta te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

12 răspunsuri la „・Păreri pro și contra legate de camerele telefonului iPhone 11 Pro lansat anul acesta”

  1. Nu am avut niciodata iPhone, dar am vazut recent o serie de poze facute cu unul si am ramas impresionata cu adevarat. Modelele vechi pe care le stiam eu, nu mi se pare ca excelau la acest capitol si cred ca am ramas cumva cu ideea ca nu au evoluat prea mult pe partea asta. Evident m-am inselat!
    Iar auriul ala e chiar superb, mi-ar placea asa ceva! 😀

  2. Am vazut si eu glumele care se fac pe baza dispunerii camerelor la noul IPhone, pana la urma conteaza performanta, eu am iPhone xs si sunt foarte incantata de camera, banuiesc ca la iPhone 11 e si mai buna.

  3. Toti din casa suntem fani iPhone, însă încă nu ne-am decis dacă să trecem la iPhone 11 sau sa rămân la cel pe care in avem in prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *