BLOGfashion

・Modă dusă la extrem

Te-ai rujat vreodată folosind ca oglindă lentilele ochelarilor de soare? Dar ți-ai șters vreodată de praf telefonul cu mâneca sacoului? Sau ți-ai legat măcar o dată părul cu eșarfa de la gât când nu ai avut un elastic la îndemână? După cum vezi, hainele nu sunt doar haine, ci pot fi mult mai mult de atât în funcție de ingeniozitatea purtătorului. De asemenea, sunt nenumărate cazuri de modă dusă la extrem, iar în cea de-a 12-a probă de la SuperBlog 2017, Answear m-a provocat să semnalez cât mai multe din ele.

Renumitul retailer multibrand lansat în Polonia, tocmai a dat startul competițieichallenge.answear.ro prin care vrea să vadă până unde ajunge inventivitatea româncelor la capitolul modă. De aceea, dacă îți folosești hainele și în alte moduri decât cele tradiționale, nu uita să le faci o poză și să o postezi pe rețelele de socializare cu #WeAreTheAnswear și astfel, intri în concurs având șansa de a câștiga ca premiu un Fiat 500 sau vouchere Answear cu care să îți împrospătezi garderoba.

Ce mai aștepți? Hai în joc! La cât de creative suntem noi, româncele, sunt sigură că și tu ai câteva idei trăsnite de a folosi hainele pe care abia aștepți să le arăți lumii. Privește, de exemplu, pe domnișoara din videoclip care reușește să evadeze cu câteva perechi de blugi:

\(◎o◎)/Atenție!

Dacă tocmai te pregăteai să îți înnozi blugii ca să ieși din casă și să pleci în club cu prietenii, țin să îți spun că domnișoara de mai sus locuiește la etajul 1 și jos o aștepta oricum echipa de filmare cu o saltea mare și pufoasă, așa… just în case. De aceea, dacă singurii care ar putea să te întâmpine când cobori pe fereastră de la etaj, sunt părinții cu un băț și caldarâmul nu foarte elastic, mai bine caută alte moduri de evadare! Iar în cazul în care nu reușești să găsești nicio soluție, hai lasă cluburile și ce zici dacă stăm la taclale toată noaptea să născocim noi metode de a ne folosi și mai mult hainele? Și îți promit că dacă stai cu mine până la finalul articolului, îți arăt ce altceva mai poți face cu o pereche de blugi.
Modă dusă la extrem: 5 Moduri de a ne folosi hainele

#1 Pețitor

Știai că apelând la farmecele hainelor chiar ai șanse să îți găsești jumătatea? Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu…

Hainele sunt un subiect grozav de a sparge gheața într-o conversație și pot pune piatra de căpătâi unei relații extraordinare. Când nu știi cum să intri în vorbă cu cineva, fă-i un compliment legat de haine ca de exemplu:

✿ De unde ți-ai luat tricoul?

✿ Îmi place mult cămașa ta!

✿ Nu se poate! Aceia sunt noii pantofi de la Adidas?!

Procedând astfel, te asigur că veai avea undă verde către inima partenerului în doar câteva secunde!

#2 Camuflaj

Nu e un secret faptul că mulți oameni ne cunosc și ne recunosc după îmbrăcăminte. Și chiar dacă crezi că ai prea multe haine ca cineva să ți le poată ține minte, să știi că cel puțin stilul lor se aseamănă!

Dacă nu ești sută la sută convinsă, încearcă următorul experiment:

Mergi la birou sau ieși cu prietenii cu prima ocazie și îmbracă-te ca un alt membru al familiei tale. Ai grijă însă să-i copiezi și stilul, nu doar îmbrăcămintea!

Pun pariu că după ce te vor recunoaște într-un final cei din jur, furtuna de comentarii pe care o vei dezlănțui nu se va putea descrie ca o simplă confuzie!
#3 Valută

Ești într-un oraș mare, vrei să te distrezi, ai nevoie de bani, dar nu ai cu tine decât o grămadă de haine. Te-ai gândit că le poți vinde?

Dacă hainele tale aparțin unor mărci populare ori branduri medium-high sau high, ai toate șansele să le poți vinde la magazine specializate și să le folosești ca un fel de valută cu care obișnuiai să te îmbraci.

#4 Tot haine, dar un pic mai altfel

Dacă nu ai purtat vreodată cămașa lui pe post de fustă, înseamnă ca ai ceva de recuperat la capitolul trenduri. Cu puțin timp în urmă, astfel de trucuri cu hainele erau tare la modă și le găseai online oriunde întorceai capul. Și partea cea mai bună era faptul că erau foarte ușor de imitat, iar factorul chic, garantat obținut!

Cum să porți o cămașă pe post de fustă?

・Alege din dulapul lui cea mai mare cămașă pe care o are, neapărat cu mânecă lungă!

・Încheie nasturii de jos, îmbracă-te cu ea ca și cu o fustă și apoi încheie în continuare până ajungi în dreptul taliei;

・Pliază în interior gulerul;

・Cu ajutorul mânecilor potrivește lărgimea în talie și leagă o fundă de efect, în față sau în lateral.

Tip:

・Pentru a arăta super classy și elegant, alege o cămașă dintr-un material gros!
#5 Geantă?

Ai nevoie de o geantă și nu îți permiți să cumperi una chiar acum? Nu-i nimic! Caută în dulap, găsește cea mai ponosită pereche de blugi pe care o ai, foarfece, ac și ață, un fermoar și eventual o mașină de cusut și transform-o în așa ceva:

Cum să îți faci o geantă de mână dintr-o pereche veche de blugi?

・Decupează mai întâi un dreptunghi din partea din spate pentru că are cel mai mult material;

・Decupează încă o bucată de material de aceeași dimensiune din alt articol vestimentar sau pânză;

・Unește-le printr-un fermoar;

・Întoarce geanta pe dos și coase-o de jur împrejur, et voila!

Tips:

・Păstrează buzunarele originale ale blugilor pentru funcționalitate și efect;

・Folosește pentru partea din spate a genții un material de o culoare contrastantă;

・Confecționează o curea pentru a-ți face geanta chiar și mai simplu de utilizat.

Ce altceva mai poți face cu hainele de care nu mai ai nevoie?

Eu una cum dau de ceva pe care nu îl mai folosesc,ori îl transform în genți de mână, ori în poșete pentru farduri sau alte obiecte. Ce părere ai?

Cine a spus că hainele sunt doar pentru modă?

Dacă ar putea vorbi când ai o problemă, hainele cu siguranță ți-ar spune:

#WeAreTheAnswear

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Modă dusă la extrem te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *