・Cum să supraviețuiești unui atac extraterestru sau vieții în general?

Ți-ai pus vreodată întrebarea unui atac extraterestru? Pur și simplu imaginează-ți o zi în care ar debarca pe Pământ o armată de ființe aparținând unei civilizații necunoscute și ar încerca să ne colonizeze planeta cu forța.

Având în vedere ca în istorie au fost atâtea cazuri asemănătoare, dar cei drept între pământeni, nu e greu de închipuit un asemenea incident. De fapt, s-ar putea să fie doar o chestiune de timp până vom fi invadați și puși în fața faptului împlinit.

Hei! Acum nu te speria! Deocamdată suntem în siguranță, dar întotdeauna e mai bine să fim pregătiți, nu crezi?

Mă bucur că mă aprobi! Știam că vei fi de acord cu mine și de aceea, m-am gândit să îți împărtășesc ideile mele de supraviețuire în asemnea situații.

Cum să supraviețuiești unui atac extraterestru sau în viața de zi cu zi?

#1. Înainte de toate, informația!

Ca să poți supraviețui unei situații și să fii capabil să îți înfrângi temerile în fața pericolului trebuie să știi dinainte la ce să te aștepți. De aceea, ar fi bine să începi să studiezi problema extratereștrilor.

InterComFilm îți propune să începi cu filmul Dincolo de orizontcare apare la cinema luna aceasta.

Cum să supraviețuiești unui atac extraterestru sau vieții în general?

În acest film SF, actorul italiano-american Frank Grillo nu numai că se trezește în mijlocul unui atac extraterestru, ci și reușește cu stoicism să își înfrângă temerile și să lupte pentru siguranța familiei.

Rezumată într-o singură frază, cam așa s-ar desfășura acțiunea filmului. Dar pentru a-ți face o idee mai clară, îți las mai jostraileruloficial.

#2. Uneori fuga este cea mai bună variantă!

Dacă vrei să supraviețuiești învață când să te retragi! Există și momente în care a da înapoi este o mișcare mai inteligentă decât a te arunca cu capul înainte.

Vitejii mă vor contrazice, dar în caz de atac extraterestru, forța brută nu are niciun rost. Hai să fim realiști! Care sunt șansele ca extratereștrii să fie mai mignoni decât noi și să îi înfrângem într-o confruntare unu la unu?

În astfel de situații trebuie să gândim ca un șoricel căruia îi apare înainte un elefant, sau mai pe românește, să fugim de mâncăm pământul. Și ca să putem face față unui astfel de exercițiu, până la atac sunt recomandate exercițiile fizice moderate și creșterea rezistenței!

#3. Hrana este viață

În eventualitatea unui atac extraterestru, este foarte posibil să nu poți lua cu tine decât hainele pe care le porți. De aceea, oricât de multe provizii ți-ai pune deoparte, s-ar putea să nu-ți ajute la nimic.

Ca pregătiri însă, mai corect ar fi să acumulezi cunoștințe botanice, să afli cu ce plante te poți hrăni în natură și cum să le prepari pentru a obține ce-i mai bun din ele.

Șansele de supraviețuire cresc proporțional cu numărul de zile în care te poți hrăni suficient încât să ai energie!

Folosește-ți următorul concediu pentru o ieșire la pădure sau câteva zile la țară unde să îți faci timp să descoperi tot ceea ce are mai bun de oferit acest Pământ. Fructe, ierburi și ciuperci, toate așteaptă să fie culese și să îți dezvăluie tainele lor. Învață proprietățile medicinale ale celor mai cunoscute plante și ține minte caracteristicile celor de care trebuie să te ferești!

#4. După masă, vine somn

Dacă ai fugit de pericol și ai găsit de mâncare, e timpul să te gândești și la odihnă. Dacă stai prea mult timp treaz, vei fi sleit de puteri mai devreme decât de aștepți și nu vei avea nicio șansă în fața extratereștrilor!

E timpul să pui în aplicare ceea ce te-a învățat IKEA în atâția ani de când tot cumperi mobilă de acolo și să te apuci de un adăpost DIY.

Sunt sigură că într-o astfel de criză, uneltele sunt ultimele lucruri pe care te-ai gândi să le iei cu tine și de aceea îți recomand să te axezi pe materiale ca lemnul de salcie sau arbust pitic. E ușor de manevrat, moale, dar rezistent și se poate rupe cu mâna goală.

#5. Unde-s mulți puterea crește

Dacă ai fugit singur, în grabă, cum cred că e cazul, acum nu mai e timpul să îți alegi prietenii pe sprânceană. Oricine e uman, pare de încredere și vrea să ți se alăture are undă verde să intre în clubul tău.

Oricât de mulți ar fi extratereștrii care atacă Pământul, noi ca oameni, dacă ne-am concentra forțele asupra unui singur ideal, sunt convinsă că am putea muta și munții! Așa că, o mână de extratereștrii nu au ce să ne facă dacă rămânem uniți!

・Sumar:

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❉ Acest articol a fost redactat și publicat pentru cea de-a 14-a probă din cadrul concursului SuperBlog 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *