Cum se realizează o demachiere COMPLETĂ?

Nu am folosit niciodată mai mult de două produse de demachiere unul după altul. Până nu de mult, credeam că este suficient să folosești un gel demachiant cu care să-ți cureți complet toată fața, iar ulei nu foloseam decât la „ocazii speciale” și anume, atunci când utilizam un rimel mai încăpățânat. Dar cu ocazia campaniei Yves Rocher de la BUZZStore am învățat că te poți demachia și altfel, mult mai eficient și fără să ți se usuce pielea.

În cadrul acestei campanii, am primit un kit de demachiere și îngrijire format din cinci produse dintr-o gamă de produse naturală, fără sulfați, fără săpun, fără alcool iritant și fără coloranți, potrivite pentru tenul meu sensibil și uscat. Acestea au fost:

  • un demachiant pentru ochi cu albăstrele – Pur Bleuet
  • un ulei demachiant cu efect calmant – Pure Camomille
  • un gel demachiant cu alge – Pure Algue
  • o mască hidratantă pentru oxigenarea tenului – Pure Algue
  • o apă florală cu albăstrele – Pur Bleuet

„Dezbracă-te, Ghiță, și te culcă.”

Cel mai complet ritual de demachiere pe care l-am încercat vreodată

Yves Rocher Pur Bleuet

Recunosc că nici nu mi-ar fi dat prin cap cum să folosesc fiecare produs în parte și de ce e important ca un ritual complet de îngijire să le conțină pe toate, dacă nu aș fi citit broșurile și nu m-aș fi uitat pe Instagram, la filmulețele explicative realizate pentru această gamă. Dar studiul a meritat și iată ce am învățat:

Este bine să începi demachierea cu un demachiant pentru ochi

demachiant pentru ochi Pur Bleuet de la Yves Rocher

Ochii sunt cea mai sensibilă parte a feței. Din acest motiv, ei au nevoie de o îngrijire specială. Așa că, un ritual complet de demachiere trebuie să înceapă de la ochi. Astfel, am ales din kitul Yves Rocher demachiantul pe bază de albăstrele, am aplicat câteva picături pe un disc de bumbac și am îndepărtat ușor mascara.

Fața se demachiază în profunzime cu un ulei demachiant cu efect calmant

ulei demachiant Yves Rocher

Uleiul demachiant cu mușețel de la Yves Rocher curăță în profunzime orice urmă de machiaj de pe restul feței, indiferent de formula produselor folosite.

Un gel demachiant bun întregește procesul de demachiere

gel demachiant Yves Rocher

Produsele de demachiere pe bază de ulei, pot lăsa reziduuri dacă le îndepărtezi doar cu un disc de bumbac. De aceea, este mai bine să folosești la final un gel demachiant pe care să-l clătești cu apă călduță.

O mască hidratantă pentru oxigenarea tenului redă prospețimea feței

masca hidratanta

Așa cum te-am obișnuit deja atunci când vorbesc despre un kit BUZZStore și de data aceasta este masca hidratantă din gama Pure Algue.

masca hidratanta Pure Algue

Aceasta mască se lasă pe față doar cinci minute și apoi se îndepărtează cu un disc de bumbac. Ceea ce îmi place foarte mult la ea, pe lângă faptul că hidratează foarte bine, este culoarea ei albă. Cu așa o mască nu îmi este frică să mă arăt băiețelului meu care este foarte interesat de tot ce i se întâmplă mămicii lui.

La final, apă florală cu albăstrele pentru prospețime îndelungată

apa cu albastrele Yves Rocher

Vrei să știi cum e să te simți cu adevărat fresh? Încearcă după demachiere o apă florală de la Yves Rocher și îți vei da imediat seama!

Tu ai apucat să încerci noua gamă Yves Rocher? Care produs îți place cel mai mult?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cum se realizează o demachiere COMPLETĂ? citește și:

În geanta mea de călătorie doar produse Yves Rocher

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *