・A început ca o joacă dar se transformă în artă modernă – pasiune pentru ronțănele

Îmi plac ronțănelele. Orice fel de ronțănele sunt bune! Nu sunt pretențioasă. Îmi plac covrigeii, chipsurile, sticksurile sau biscuiții și chiar bomboanele de ciocolată sau cerealele când nu am alternative. Și pentru că îmi cumpăr destul de des și de fiecare dată altceva, am zis că nu ar strica să fac poze și un clasament cu preferatele mele. Și astfel, a luat naștere todays – Un cont de Instagram dedicat exclusiv ronțănelelor.

A început ca o joacă. Mi-am zis că voi face câte un set de 9 poze, toate cu exact același decor, pentru fiecare tip de ronțănele pe care îl consum. Și iată-mă deja la cea de-a douăsprezecea serie de ronțănele fără niciun gând de a mă opri aici.

Am încercat și ronțănele românești!

Și pentru că se împlinesc deja cinci luni de când am început documentarea, am zis că e timpul să prezint și un brand românesc. Se numește Grand Papa și ne răsfață cu biscuiți sau covrigei frăgeziți cu vin.

Prima oară am făcut cunoștință cu biscuiții frăgeziți cu vin alb; Crocanți și aromați, îi savuram cu iaurt, brânzeturi sau chiar în loc de crutoane la salată. Dar, după ce am încercat toată gama, m-am îndrăgostit de covrigeii frăgeziți cu vin roșu. Gustul de grâu de calitate se îmbină cu esențele înmiresmate al vinului roșu, creând scuza perfectă pentru o pauză bine meritată. Sună delicios, nu-i așa?

Iar dacă îți fac cu ochiul și vrei să-i încerci și tu, poate că ar fi bine să îți spun și despre concursul Grand Papa în care tot ce trebuie să faci este să trimiți codul unic de pe eticheta promoțională prin SMS la 3773 sau să-l înscrii direct pe site-ul http://grandpapa.ro.

Dacă norocul îți surâde, poți câștiga un troler pe zi sau chiar marele premiu, un circuit în ținuturile vinurilor fine: Riviera Italiana – Nisa – Provence.

Să îmi spui dacă ți-au plăcut!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Pasiune pentru ronțănelete invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep
2 comentarii la „・A început ca o joacă dar se transformă în artă modernă – pasiune pentru ronțănele

 • iunie 26, 2017 la 4:01 pm
  Permalink

  Eu nu sunt fan ronțăieli, m-am dezobișnuit pentru că știu că îngrașă 😀 dar îmi fac multe sărățele conforme dietei mele.

  Răspunde
  • iunie 27, 2017 la 8:10 pm
   Permalink

   Dacă nu exagerezi, nu îngrașă. Eu mănânc tot ce îmi place pentru că nu cred în slăbit prin diete, ci doar cu sport și mese regulate și destul de consistente.

   Iar pentru o persoană activă și gustările sunt acceptate pentru că formula conform căreia slăbești este următoarea:

   suma caloriilor consumate < suma caloriile arse Așa că decât să te abții de la ceva bun, mai bine te pui la ars calorii! 🙂

   Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *