・Ce port vara aceasta? 3 piese esențiale care fac diferența

A venit căldura și deja nu mai știi cu ce să te îmbraci? Lasă-mă să îți dau trei idei simple care te vor scoate din impas cât ai clipi. Vara aceasta m-am îndrăgostit de 3 piese esențiale care sunt convinsă că te vor cuceri și pe tine.

3 piese esențiale vara aceasta

#1 XL e noua mărime universală

Ultimul lucru care îmi lipsește în zilele caniculare de vară este să mi se lipească tricoul de piele. Nimic nu e mai neplăcut ca senzația de sufocare provocată de o bluză mulată purtată la temperaturi de peste treizeci de grade. Dar nici dezbrăcată nu pot ieși din casă, nu? 🙂

De aceea, pentru a face față cu brio căldurii am început să investesc în tricouri largi, din bumbac, plăcute la purtat. Toate cele de mai jos sunt tricouri bărbătești, iar cel alb este chiar mărimea XL.

Ce port vara aceasta? 3 piese esențiale care fac diferența

#2 Momentul acela când nu am chef de fuste, dar nici pantalonii scurți nu se potrivesc în peisaj

Când e cald, prima opțiune sunt pantalonii scurți. Ușor de asortat, practici și comozi. Dar ce te faci când mediul unde lucrezi nu îți permite o asemenea ținută?

Atunci nu-ți mai rămân decât două variante: fustele sau pantalonii largi. Iar eu, mai nou, o prefer pe cea de-a doua. O astfel de pereche de pantaloni nu numai că îți permite să te miști în voie și îți lasă pielea să respire, dar sunt și incredibil de trendy! Și unde mai pui că te fac să pari și mult mai suplă ca în realitate?

Ce port vara aceasta? 3 piese esențiale care fac diferența

#3 Nu mă mai suport în pielea mea, dar să mai am încă una!?

Cu siguranță cunoști senzația pe care ți-o dă machiajul într-o zi cu soare de iulie sau august. Și cred nu te-ar deranja dacă nu ai mai simți-o vreodată, nu-i așa?

Un ten încărcat cu produse cosmetice într-o zi toridă nu numai că nu arată plăcut, dar nici nu se simte ca atare.

Vara îmi place să-mi las pielea să respire. Puțină cremă de plajă ca să nu mă înroșesc și o pereche de ochelari care mă scutesc de grija machiajului sunt tot ce îmi trebuie.

Nu trebuie neapărat să te pictezi ca să arăți chic! Poți obține același efect și chiar unul mai elegant cu perechea de ochelari potrivită.

Ce port vara aceasta? 3 piese esențiale care fac diferența

Tricouri bărbătești, pantaloni largi și ochelari – cele 3 piese esențiale de care nu reușesc să mă despart vara aceasta.

Apropo, tu cum te împaci cu căldura?

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă vrei să descoperi stilul pickandkeep vizitează magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 3 Piese esențiale vara aceasta, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!