・Plutind pe valurile Dunării – Vacanță de neuitat la Pensiunea Delta Aqua Villa

Sunt ghid în România și știu cum trebuie să arate vacanța ideală pe meleagurile noastre pitorești. Și crede-mă, nimic nu se compară cu o plimbare cu barca pe valurile Dunării. Din păcate însă o așa experiență e imposibil de descris în cuvinte, dar ca să îți faci măcar o idee despre ce urmează să îți vorbesc, te las să urmărești acest video filmat vara trecută.

Plutind pe valurile Dunării

Ia spune, te-am convins? Nu ți s-a făcut poftă de o vacanță inedită?

Sunt convinsă că abia aștepți să ieși din rutină așa că mergi și fă-ți bagajele, iar de planul de excursie mă ocup eu, că doar aceasta mi-e meseria.

Hai să începem cu punctele esențiale. Secretul unei vacanțe reușite constă în:

a) cazare fără cusur;

b) servicii ireproșabile;

c) activități turistice care să te scoată din cotidian.

Și pentru că toate aceste criterii trebuie îndeplinite simultan, e foarte important să alegi cu grijă destinația călătoriei. De aceea, îți recomand un loc de odihnă unde vacanța viselor tale poate deveni realitate: minunata pensiune Delta Dunării Aqua Villa.

Plutind pe valurile Dunarii – Vacanță la Pensiunea Delta Aqua Villa

Despre pensiunea Aqua Villa am aflat de la un prieten care tocmai i-a vizitat de curând și ce mi-a povestit depășește cu mult cerințele chiar și celui mai pretențios turist.

În primul rând mi-a spus că este un loc de basm, în mijlocul naturii, unde timpul pare să stea pe loc și să aștepte ca tu să te odihnești în largul tău.

Plutind pe valurile Dunarii – Vacanță la Pensiunea Delta Aqua Villa

Când te saturi de soare și bronzat, poți explora împrejurimile făcând o plimbare cu șalupa sau barca cu motor.

Plutind pe valurile Dunarii – Vacanță la Pensiunea Delta Aqua Villa

Dacă vii cu prietenul, spune-i să nu își uite undița acasă. Borș de pește ca în Delta Dunării nu vei mai gusta nicăieri pe acest Pământ. Iar dacă ești nonconformistă și îți plac sporturile extreme, pensiunea Delta Dunării Aqua Villa ți-a pregătit o serie de activități turistice în Delta Dunării pentru ca tu să îți poți lua doza de adrenalină.

Sună palpitant, nu-i așa?

Un singur lucru te avertizez însă! Delta Dunării nu este un loc pe care să îl vizitezi și să-l mai poți uita vreodată. Este un loc fermecat, care fură inima oricărui român și căruia odată ce i-ai călcat hotarele, te va chema la el vară de vară. Să nu-mi spui că nu ți-am zis!

Plutind pe valurile Dunarii – Vacanță la Pensiunea Delta Aqua Villa

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă vrei să descoperi stilul pickandkeep vizitează magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Valurile Dunării,  te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

8 thoughts on “・Plutind pe valurile Dunării – Vacanță de neuitat la Pensiunea Delta Aqua Villa

 1. Sorin says:

  Atât de aproape și totuși atât de interesant! Îmi plac căsuțele din prima poză foarte mult. Mă întreb dacă este mai răcoare acolo decât în București.

  • Ioana says:

   Sorin, și eu am avut exact aceeași reacție. Complexul este cu adevărat superb. Cât despre căldură… când am fost acum o lună în Deltă ere cam la fel ca în București sau cel puțin așa mi se părea.

 2. Roxana says:

  Aceasta locație arata surprinzător de bine! Eu nu am fost in delta pana acum pentru ca ma gândeam ca daca nu iubești pescuitul nu prea ai ce face acolo, dar vad ca exista alte moduri de relaxare mult mai atrăgătoare pentru cineva ca mine ☺️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!