・Cumpărături de weekend – eu și minimalismul

Ce mod mai plăcut să îți petreci timpul liber decât la o ședință de cumpărături de weekend?

Duminica aceasta am avut o zi liberă și chef de hoinărit prin magazine. Îmi pusesem de mult în minte să îmi cumpăr o pereche de sandale, dar în cele din urmă am plecat acasă cu mult mai multe lucruri. Iar când le-am despachetat pe toate, nu mică mi-a fost mirarea să realizez că au ceva în comun: minimalismul. Iată câteva produse care m-au convins că merită toți banii.

Cele mai minimaliste cumpărături de weekend

Sandale

Am spus că am plecat la cumpărături de weekend pentru a-mi cumpăra sandale și așa am și făcut. Primul magazin vizitat a fost Office Shoes de unde am plecat cu o pereche neagră de Birkenstock – Mayari. Acestea nu erau neapărat în capul listei de preferințe pentru că îmi doream modelul Boston. Dar cum nu era la vânzare, am probat Mayari și îmi pare bine că am făcut-o!

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Tricouri

Magazinul meu preferat de fast fashion din orice mall e fără doar și poate PULL&BEAR. Pur și simplu mi se pare că e brandul care studiază cel mai mult tendințele și e cu câțiva ani înaintea celorlalte firme de același fel la capitolul creativitate. Și în plus, prețurile sunt mai mult decât convenabile, motiv pentru care nu poți ieși cu mâna goală.

Cel mai mult îmi place secțiunea cu sweatshirts și tricouri din bumbac așa că m-am dus direct acolo. Și ce să vezi? Am găsit tricoul perfect pentru stilul meu de vara aceasta: larg, comod și cu un aer chic datorită finisajului raw. Și cum nu m-am putut hotărî între negru și roz-piersică le-am luat pe amândouă.

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Slip-ons

În timp ce mă gândeam dacă să îmi iau și un al treilea tricou gri, lângă mine a venit o doamnă elegantă care mi-a atras imediat atenția. Avea părul tuns scurt, blond platinat și purta blugi (probabil A.P.C.), un tricou gri, sandale negre și un tote bag bleumarin cu toartă roșie. Cred că avea dublul vârstei mele, dar crede-mă, era mai sofisticată și cu mai mult bun gust decât toți clienții de la ora aceea din mall adunați laolaltă. Inițial am crezut că este străină, dar când i-a adresat fetei sale câteva cuvinte într-o română impecabilă m-a cucerit pe loc. Și fără să vreau, plină de curiozitate am urmărit să văd ce cumpără. Din toate lucrurile expuse, a probat o pereche de pantofi slip-on, de culoare kaki, cu talpă joasă, din piele întoarsă. Continuarea te las să o deduci singură.

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Jachetă

Voiam să mă îndrept spre casa de marcat și să plătesc, dar tocmai pe umerașul din fața mea era atârnată această jachetă subțire, cu volonaș, de un baby blue absolut adorabil. Nu mi-am mai luat de mult haine drăguțe, dar în momentul acela am decis că e timpul pentru o schimbare.

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Crăticioară

Cum am spus și mai sus, eu am fost la cumpărături cu gândul la sandale. Dar soțul meu, obsedat de bucătărie de la o vreme, avea un scop precis: extinderea colecției de crăticioare cu coadă care își fac veacul pe aragaz. Ți-l prezint pe noul mebru al familiei:

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Tenpura

Ți-am mai spus că din aprilie încoace cresc shiso. Acum e deja mare și frumos, dar dilema mea e cum să îl mănânc. De aceea, din lipsă de idei, am zis să fac tempura și salvarea mea a fost kit-ul Enso care conține făină și sos. Mai ia în calcul și dovlecei, cartofi, shiso și piept de pui toate servite cu orez alb și imaginează-ți rezultatul absolut delicios!

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Balsam

Până anul trecut aveam ceva cu rujul roșu. Anul acesta am lăsat-o mai moale cu culorile și prefer balsamul de buze. Dacă și tu ești ca mine, ți-l recomand pe acesta:

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Dulceață

Ultimul produs din această listă nu l-am cumpărat duminică, dar tot face parte din seria de cumpărături de weekend. De aceea m-am gândit că ar fi potrivit să îl includ aici. E vorba despre o excelentă dulceață de nuci pe care am luat-o de la Biertan.

Pe jumătate m-a convins forma aparte a borcanului. Dar celelalt motiv pentru care am luat-o e faptul că îmi place dulceața de nuci iar cei de la Biertan fac una de te lingi pe degete. Daca ai drum pe acolo, nu o rata!

Cumpărături de weekend – produse minimaliste cu putere de convingere

Astfel arată pentru mine o sesiune de cumpărături de weekend satisfăcătoare. Nu sunt lucruri care să aibă multe în comun, dar când le-am inventariat pe toate acasă mi-am dat seama că sunt totuși foarte asemănătoare. Fiecare din ele se distinge prin simplitate, design minimalist și câte un element cheie.

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă vrei să descoperi stilul pickandkeep vizitează magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cumpărături de weekend,  te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!