・Ce să-ți iei de ronțăit când mergi pe munte?

Pentru mine alegerea dulciurilor și gustărilor înainte de a pleca într-o excursie face parte din pregătiri. Mai ales când este vorba de un traseu montan!




Am destulă energie chiar și pentru un traseu de 3-4 ore, dar trebuie să recunosc că unul din secretele mele sunt batoanele cu fructe, alune și semințe. Sunt un fan înrăit al dulciurilor sănătoase, iar în ultimul traseu am fost însoțită de Roobar de la Republica BIO.

De aceea, dacă și ție îți place să iei mereu cu tine un dulce sănătos, sau cauți o gustare pe care copilul tău să o poată savura ori de câte ori i se face poftă de ceva bun, fără să-ți fie teamă că mănâncă prea mult zahăr, îți prezint Roobar, sănătate într-un snack de buzunar.

Pe ce criterii trebuie să alegi gustările pentru hiking?

Când mergi într-o excursie, nu uita să-ți iei cu tine dulciuri care să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aibă un conținut mare de proteine pentru a-ți da energie;
  • să aibă un ambalaj practic și să nu ți se topească în buzunar;
  • să fie bune la gust pentru a le consuma cu plăcere, nu de nevoie;
  • să nu fie foarte dulci pentru a-ți provoca sete, dar să fie consistente;
  • să aibă porții pe care să le poți consuma în întregime și să cântărească puțin.




Batoanele bio Roobar sunt fabricate dintr-un amestec de fructe, nuci și semințe și sunt disponibile în diferite variante. Le poți achiziționa de la Republica BIO unde găsești batoane cu gust de vanilie, cacao, goji, merișoare și multe alte arome care îți încântă simțurile. Un baton Roobar cântărește doar 30g, îl poți mânca pe tot la o singură pauză, iar culoarea ambalajului său sugerează aroma produsului.

Dulciuri nepretențioase cu condițiile de păstrare

Atât ambalajul batoanelor Roobar, cât și ingredientele din care sunt fabricate, permit păstrarea lor în buzunar pe tot parcursul zilei până în momentul în care ți se face poftă de ceva bun. Mie de exemplu îmi place să am mereu la îndemână, în buzunarul jachetei, o gustare savuroasă. Așa că mi-am luat batoanele Roobar și le-am purtat cu mine în excusie până când am simțit nevoia de o pauză dulce.




Roobar sunt batoane preparate simplu, într-un mod inovativ, la o temperatură ce nu depășește 42 de grade Celsius. Astfel, sunt dulciuri pline de nutrienți și enzime active, la fel ca materiile prime din care sunt alcătuite.

Batoanele Roobar sunt produse raw vegan și nu conțin gluten. De aceea pot fi savurate de absolut oricine! Eu personal nu sunt nici măcar vegetariană, dar încerc să mănânc cât mai sănătos și îmi plac la nebunie dulciurile bio, care pe deasupra mai sunt și bune la gust!

Ce gust au batoanele Roobar?

Este greu de descris gustul perfecțiunii, dar dacă vrei să-ți faci o idee despre batoanele Roobar, imaginează-ți savoarea unor fructe dulci-acrișoare, desăvârșită cu gustul de nuci sau alune de pădure sfărâmate și semințe. Un fel de… salam de biscuiți, dar raw vegan și absolut delicios!

Într-un cadru natural și după câteva ore de mișcare, parcă nicio gustare nu merge așa bine ca batoanele Roobar! Simți în ele toată savoarea și prospețimea naturii care te înconjoară și mâncându-le, parcă devii parte din ea. Iar dacă te delectezi cu ele la școală sau la serviciu, cu siguranță îți vor satisface pofta de ceva bun și te vor face să te gândești cu nerăbdare la prima escapadă în natură.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Ce să-ți iei de ronțăit când mergi pe munte? te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *