・Trei băuturi sănătoase de la Republica BIO cu care să-ți începi dimineața în forță

Diminețile nu sunt chiar punctul meu forte. Nu am probleme cu trezirea și de multe ori o iau chiar cu câteva minute înaintea ceasului deșteptător, dar nu am dimineața randamentul pe care îl am în restul zilei. De aceea, pentru micul dejun caut întotdeauna variante simple, rețete ușoare și un gust minunat obținut prin ingrediente delicioase, care să-mi dea rapid energie și să mă pună pe picioare pentru o nouă zi. În plus, pentru că sunt genul de persoană care nu poate să bea cafea înainte de masă, prefer să-mi încep dimineața cu băuturi sănătoase de la Republica BIO.
3 Băuturi sănătoase de la Republica BIO

Trei băuturi sănătoase cu care să-ți începi dimineața în forță

Ciococino este o pudră pentru ciocolată caldă special făcută pentru cei mai leneși dintre leneși dimineața, cei ca mine. O poți prepara cât de sofistcat dorești, însă modul meu preferat rămâne următorul.
Pui într-un pahar două lingurițe de Ciococino; Încălzești puțină apă plată din care adaugi două linguri peste ciocolată pentru a o putea dizolva; Amesteci bine și apoi completezi cu lapte vegetal.

Citind ingredientele de pe ambalaj și observând că are în compoziție și zahăr de cocos nerafinat, eu m-am gândit să torn peste ciocolată lapte de cocos. Iar rezultatul este unul excepțional. Se obține astfel o băutură cremoasă și consistentă, 100% naturală și care nu are nevoie de niciun alt îndulcitor pentru a fi savurată cu plăcere.

  • Cacao cu gust de copilărie

Trei băuturi sănătoase cu care să-ți începi dimineața în forță

În copilărie, mama îmi prepara o băutură amară din pudră de cacao și apă fiartă care semăna mult cu cafeaua pe care o bea ea ca să nu mă mai tenteze să tot gust. Semăna mult cu licoarea neagră pe care o bea mama, dar era mai parfumată și mai gustoasă. Iar când își punea ei lapte în cafea, îmi punea și mie  în cacao, ca să bem la fel. Și așa mi-a rămas în minte gustul de cacao.
Îmi plac băuturile dulci, dar și cu altă aromă decât cea de zahăr. De aceea, caut în cacao gustul aromat, de ciocolată neagră proaspătă, care să-ți stimuleze simțurile fără a fi nevoie să o îndulcești. Și îl găsesc în pudra de cacao Republica BIO.

Cu lapte sau fără, îmi place să beau cacao de la Republica BIO pentru gustul intens. Această pudră este obținută exclusiv din cacao crescută biologic, fără pesticide, aditivi sau organisme modificate genetic. Iar acest lucru îi dă savoarea aceea pe care o caut în fiecare pahar când încerc să redescopăr gustul copilăriei.

  • Boost de energie cu spirulină

Trei băuturi sănătoase cu care să-ți începi dimineața în forță

Este ceva mai complicat să faci din pudra de spirulină o băutură apetisantă, dar se poate. Dacă nu ai mai încercat să consumi până acum spiruluină și mă întrebi ce gust are, cred că verde marin este cea mai potrivită expresie cu care aș putea să o descriu.
Spirulina este o algă și în consecință miroase a apă, a ocean, și bineînțeles, a alege care se usucă în bătaia soarelui, un miros nu foarte plăcut dacă îl întâlnești în mijlocul orașului. Însă este un aliment complet, foarte sănătos. Astronauții consumă spirulină în spațiu datorită conținutului ei de proteine, iar studiile arată că dacă am fi nevoiți, am putea trăi bine mersi și doar cu spiruluină și apă.

Eu m-am obișnuit cu mirosul de spirulină deoarece o consum încă din copilărie. Cred că unul din frații mai mari, pe vremea când făceau culturism a descoperit-o primul și i-am împrumutat obiceiul. De atunci, fac regulat cure cu spirulină. Astfel, nu mă deranjează mirosul ei, iar când vine vorba de băuturi, mi se pare chiar gustoasă dacă adaug una sau două lingurițe de pudră de spirulină într-un fresh de țelină și măr verde, preparat la prima oră a dimineții,

La Republica BIO găsești Ciococino, pudră de cacao și pudră de spirulină 100% naturale

Când încerci să-ți schimbi stilul de viață și să mănânci mai sănătos, mai importante decât rețetele sunt ingredietele acestora. În orice fel le-ai prepara, nu poți face o mâncare bio din legume pline de chimicale. De aceea îți recomand magazinul online Republica BIO unde poți descoperi o gamă variată de produse certificate, de proveniență 100% naturală! Înlocuiește materia primă toxică, cu ingrediente naturale și gustoase! Astfel. vei vedea cum indiferent de modul de preparare, orice mâncare sau băutură se transformă într-o delicatesă!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Trei băuturi sănătoase de la Republica BIO te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *