・Cu toate tentațiile secolului XXI, cât de departe ești de silueta perfectă?

Este oare posibil să obții un corp suplu și frumos definit cu un efort moderat? Și mai mult, odată ce ai ajuns la silueta dorită, crezi că ai cum să o menții intactă chiar și în cadrul vieții cotidiene, cu stres la tot pasul și tentații față de care cu greu poți rămâne indiferent? Eu cred că dacă vrei, se poate! Cu puțină ambiție și un plan de bătaie bine pus la punct de la care să nu te abați decât în situații excepționale, corpul ideal se poate transforma din vis îndepărtat în realitatea de zi cu zi. Iată care este metoda:

Ce îți trebuie pentru silueta perfectă fără (prea multă) bătaie de cap?

1. Disciplină

Primul pas către silueta perfectă este disciplina. Dacă continui să ai o alimentație neadecvată și să nu pui preț pe orele de masă și volumul porțiilor pe care le consumi, îți va fi mult mai greu să ajungi la greutatea ideală și să o menții.

De asemenea, nu apela niciodată la metode drastice de slăbit. Acestea nu fac decât să te deshidrateze și înfometeze și deși vor părea eficiente la început, pe termen lung te vor face să iei mai degrabă în greutate decât să o pierzi.

Cu toate tentațiile secolului XXI, cât de departe ești de silueta perfectă?

Cea mai bună metodă pentru a slăbit este să mănânci ordonat. Respectă orele de masă și ia trei mese pe zi în felul următor:

Micul dejun. În prima oră după ce te-ai trezit obișnuiește-te să iei micul dejun. Procedând astfel digestia ți se va îmbunătăți și implicit metabolismul tău va deveni mai rapid.

✿ Prânzul. Mănâncă zilnic în jurul orelor 12:00 sau 13:00 oricât de ocupat ai fi. Ai grijă însă să nu consumi o cantitate de mâncare prea mare. Se spune că cel mai bine ar fi să ne ridicăm de la masă atunci când simțim că am mai putea gusta ceva!

✿ Cina. Ia cina cu cel puțin trei ore înainte de a merge la culcare și consumă în principal mâncare gătită preponderent din legume. Astfel, în momentul în care te pui la somn, digestia va fi aproape gata, iar a doua zi dimineață te vei trezi odihnit și cu poftă de un mic dejun copios.

2. Odihnă

Cu toate tentațiile secolului XXI, cât de departe ești de silueta perfectă?

O siluetă armonioasă nu se obține peste noapte. Dar ajungând la ea pe căi naturale, îți va fi ușor să o menții. Nu îți fă griji dacă ți-ai format deja un program de alimentație sănătos, dar rezultatele întârzie să apară!

Poate că doar este timpul să iei o pauză și să fii mai drăguț cu tine! Relaxează-te și ai grijă să incluzi în ocupatul tău program destule ore de odihnă.

Somnul îndelungat și mai ales diminețile târzii nu sunt recomandate pentru un stil de viață sănătos. Dar mersul la culcare înainte ca orologiul să bată miezul nopții poate face minuni!

3. Mișcare

Acum că ești deprins cu un stil de viață sănătos, următorul pas este mișcarea. Printr-o dietă corespunzătoare, poți scăpa ușor de grăsime chiar și fără a ridica un deget. Dar mușchi tonifiați și un corp ferm nu sunt posibili fără puțin antrenament.

Pentru silueta perfectă, trăind o viață agitată și fiind mereu pe fugă, îți recomand să investești într-un aparat de fitness. Ca idee, folosind chiar și 10 minute pe zi un aparat de fitness care să te ajute să-ți lucrezi mai multe tipuri de mușchi, poate face diferența! Și pentru că sunt convinsă că nu te încântă ideea de a-ți aglomera casa cu și mai multe lucruri, îți recomand Vibro Shaper – un aparat compact și practic pe care îl vei folosi de plăcere.

Cu toate tentațiile secolului XXI, cât de departe ești de silueta perfectă?

Vibro Shaper este un dispozitiv de fitness care te ajută să-ți modelezi corpul prin tehnologia vibrațiilor. Cu nu mai puțin de 99 de trepte de viteză și trei trepte de intensitate, acesta este recomandat persoanelor care își doresc să facă sport de întreținere și consideră sănătatea o prioritate în viața lor.

Cu Vibro Shaper tot ce trebuie să faci este să stai în picioare privind la televizor emisiunea preferată sau ascultând muzică și să-l lași să facă treaba. În funcție de poziția în care te afli, mușchii ți se vor contracta în repetate rânduri și vei avea parte de senzații precum:

✿ Mersul pe jos: stând în mijlocul aparatului;

✿ Alergare ușoară: stând cu picioarele ușor depărtate;

✿ Sprint: stând cu picioarele depărtate, pe marginile aparatului.

Cu toate tentațiile secolului XXI, cât de departe ești de silueta perfectă?

La final, după acest tip de mișcare, îți simți corpul relaxat și revigorat.

Concluzii

Cu toate tentațiile secolului XXI, cât de departe ești de silueta perfectă?

O siluetă perfectă nu este simplu de obținut, dar nici imposibil! Cu răbdare, un program ordonat, puțină relaxare și un prieten de nădejde, chiar și prins în ritmul vieții cotidiene, îți poți atinge idealurile!

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cât de departe ești de silueta perfectă?, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!