・Spring SuperBlog ’17

…Și am zis hai să o facem și pe asta și ne-am înscris la Spring SuperBlog ’17!

La pickandkeep ne place competiția! Mai ales când aceasta e însoțită de fair play, oameni frumoși și creativi și multă voie bună.

Ce este Spring SuperBlog ’17?

Spring SuperBlog ’17 este o competiție a bloggerilor români din toate domeniile care se întrec la ce știu ei să facă cel mai bine: scrisul. Anul trecut la acest concurs au luat parte peste 100 de participanți care și-au demonstrat talentul, perspicacitatea și creativitatea în diferite probe de foc!

De aceea, fii alături de pickandkeep și așeteaptă-te să vezi articole care mai de care mai interesante și mai incitante!

De ce am ales Spring SuperBlog ’17?

Spring SuperBlog ’17 este o șansă unică de a lua parte la o competiție organizată special pentru bloggerii români și de a face cunoștință cu alte persoane cu aceeași pasiune: scrisul.

Ce poți face tu pentru pickandkeep?

Dacă vrei să susții blogul pickandkeep în acest concurs, tot ce trebuie să faci e să continui să ne urmărești ca și până acum! De asemnea, orice like, share sau comment pe rețelele de socializare este un sprijin cu adevărat apreciat! Nu uita nici să ne pui întrebări sau să ne spui cum ți se par articolele noastre. Poți face acest lucru direct pe siteul pickandkeep.com, în secțiunea de comentarii! Părerea ta contează și ne ajută să creăm conținut de calitate!

Ce îți promite pickandkeep?

La Spring SuperBlog ’17 se întâmplă un lucru minunat: participanții au opțiunea de a alege competițiile în care doresc să se înscrie! De aceea pickandkeep îți promite că va participa doar la competițiile care se potrivesc cu adevărat stilului nostru. De asemenea, nu vom schimba nici abordarea cu care te-am obișnuit! Promitem că vom alege și vom păstra din multitudinea de campanii care se vor desfășura la Spring SuperBlog ’17 doar pe cele în care credem și care suntem convinși că îți vor plăcea și ție!

Succes tuturor participanților, iar noi ne vom strădui să dăm tot ce putem!

pickandkeep logo

❋ Descoperă stilul pickandkeep făcând o plimbare virtuală prin magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Citește toată colecția noastră de articole:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!