・Obsesie pentru un tricou magic care își schimbă culoarea la soare

Se apropie vara și fiecare nou anotimp călduros aduce cu el în garderoba mea o serie de tricouri albe. De ce tocmai albe? Pentru că este una din puținele culori care cu adevărat se potrivește la orice și pe care așa cum probabil ai observat de mult dacă suntem prieteni pe Instagram, o iubesc la nebunie. Dar indiferent de cât de mult pledez pentru minimalism, nu investesc chiar în orice tricou alb dacă acesta nu are ceva special de oferit. Și mai mult, în fiecare an, obișnuiesc să fac o pasiune pentru un anumit tip de tricou. Anul trecut în topul preferințelor mele au fost tricourile XXL pe care le-am purtat non stop lagurkha pants sau la blugi cu talie înaltă. Anul acesta pe de altă parte, se pare că voi face o obsesie pentru Safen T-Shirt și ale lor tricouri magice care își schimbă culoarea la soare.

Tricoul meu preferat de anul acesta își schimbă culoarea la soare

Mai ții minte inelele acelea pe care le găseai în orice magazin de suveniruri și care pretindeau că își schimbă culoarea în funcție de starea spirituală a celui care le poartă? Eu aveam trei și nici măcar la duș nu-mi venea să mă mai despart de ele. Și știi de ce îmi plăceu atât de mult? Nu pentru faptul că reflectau (sau cel puțin așa credeam eu) starea mea sufletească. Ci pentru ideea de a arăta mereu diferit cu toate că port mereu același lucru.

Ei bine, același concept m-a atras și la tricourile Safen T-Shirt!Imprimate cu desene 100% originale și folosind o vopsea care își schimbă proprietățile în funcție de expunerea la lumină, ele te ajută să arăți mereu diferit chiar și doar făcând câțiva pași de la umbră, într-o zonă luminată. Sau mai simplu, așteptând pe plajă să iasă soarele dintre nori.

https://www.facebook.com/safentshirtandmore/videos/542444262760600/

Rețeta unui look cool anul acesta e mai simplă ca oricând! Se ia un tricouSafen T-Shirt, se îmbracă peste o piele bronzatăși se așteaptă primele raze de soare ale dimineții. Când magia astrului luminos și-a făcut efectul, tricoul își schimbă complet înfățișarea lăsând la iveală imprimeuri secrete sau întreaga gamă de culori ale curcubeului într-un mix original.

TricourileSafen T-Shirtsunt disponibile în câteva zeci de variante. De la imprimeuri cu animale la tot felul de desene abstracte sau ilustrații cu tâlc. LaSafen T-Shirtpoți găsi cam tot ce îți trece prin minte. Iar dacă oricât ai căuta tot nu găsești un model pe placul tău, cei de laSafen T-Shirtsunt deschiși la propuneri și așteaptă cu nerăbdare să primească provocări noi.

Cum se întreține un tricouSafen T-Shirt?

Cum era de așteptat de la o iubitoare de haine, primul lucru la care mă gândesc atunci când achiziționez un nou articol vestimentar este felul cum pot să am grijă de el. Țin la hainele mele și pentru a mă bucura de ele în garderoba cât mai mult timp, le acord fiecăruia atenția cunvenit. Astfel, am aflat despre Safen T-Shirt că pentru a nu deteriora imprimeul magic, pe lângă o spălare delicată este nevoie de ceva mai mult tact la uscare.

După spălare, tricoul se face senviș între prosoape albe de bumbac și pe cât posibil se usucă astfel evitându-se expunerea directă la lumină. Procedând în acest mod, vopseaua nu se va deteriora, iar imprimeul va rămâne intact.

Impact social

Înainte de a purta un tricouSafen T-Shirt pregătește-te să te scalzi în complimente! Design-ul acestor tricouri este mai mult decât inovativ și faptul că îmbrăcat cu el vei ieși în evidență mai mult ca de obicei este un lucru garantat!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Un tricou magic care își schimbă culoarea la soare,te invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *