・Waterboyz – O afacere aproape copilărească

Te-ai gândit vreodată că poți câștiga mai mult lăsându-i pe alții să se joace? Sunt convinsă că până acum nu ți-a venit ideea că jocurile și jucăriile pentru copii ar putea deveni o afacere profitabilă, dar nu zi pas până nu afli despre ce este vorba.
Copii nu se mai joacă ca pe vremea noastră

Că vrem să recunoaștem sau nu, timpul trece și odată cu el și jucăriile au evoluat. Când eram mici, eu și fratele meu desenam păpuși pe hârtie, le plastifiam cu bandă adezivă transparentă ca să le facem cât mai rezistente și apoi le decupam. Eu aveam întotdeauna un număr X de fete și un băiat, iar fratele meu avea un număr de X băieți și o fată. Curios mod de a împărți jucăriile, dar aceasta era regula pe care o respectam cu strictețe pentru fiecare set de păpuși. Și sincer, aveam destule!

Cam așa ne jucam noi doi și astfel ne-am petrecut copilăria până ce am început să mergem la școală. Pentru noi aceste păpuși de hârtie erau cele mai evoluate și mai complexe jucării pe care le aveam la vremea aceea și de aceea, le purtam o grijă cu totul și cu totul deosebită. Privind însă în urmă și raportându-mă la copii din ziua de astăzi stau și mă întreb: oare cine s-ar mai juca cu așa ceva?

Lucrurile sunt evidente! Copii au evoluat, iar jucăriile trebuie să țină pasul cu ei!

Cum se joacă copii în ziua de astăzi?

Majoritatea copiilor secolului XXI aleg ca variante de joc, una din următoarele două opțiuni:

Jucării mecanice care le solicită atenția

Jucării care îi pun în mișcare

Nu prea am mai văzut copii care să se joace în mod tradițional cum o făceam noi când eram mici. Copiii din ziua de azi sunt mult mai isteți și au nevoie de jucării ieșite din comun care să îi țină ocupați. Mulți preferă jocurile pe calculator sau alte moduri asemănătoare de relaxare. Dar, există și alții care consideră mișcarea o formă de joacă. Și părerea mea, similară cu a multor părinți de altfel, este că varianta din urmă reprezintă o alternativă mult mai sănătoasă.

Și de aici pornește ideea de afacere reușită făcând un lucru benefic și pentru copii, dar și reușind pe plan profesional ca adult.

Astăzi la pickandkeep am ales să vorbim despre Waterboyz, o companie tânără din Constanța, cu oameni puși pe treabă, care vin cu o idee de afacere îndrăzneață.

Cine sunt Waterboyz?

După nume, mai ales pentru că am terminat de vizionat Free!, eram tentată să cred că sunt o echipă de înotători profesioniști sau căutători de perle de pe o insulă japoneză. Dar, când am citit mai multe despre ei, mi-am dat seama că deși au legătură cu apa, presupunerea mea e puțin departe de adevăr.

Waterboyz sunt o echipă serioasă și muncitoare care își dedică eforturile pentru crearea spațiilor de joacă pentru copii. Și fac o treabă excelentă! De la amenajări locuri de joacă modulare, și până la specialitatea lor: toboganele gonflabile pe care se axează încă din anul 2011, fac tot posibilul să creeze spații de joacă desprinse dintr-o lume de basm, pentru cei mici.

Scopul lor este să ajungă în topul preferințelor clienților interesați de amenajarea spațiilor de agrement. Iar eu, cred că au absolut toate șansele!

În epoca contemporană, când atenția celor mici nu mai poate fi captată la fel de ușor ca acum douăzeci de ani și mai înainte, locurile de joacă sunt vitale pentru un mod de creștere sănătos.

Ce poate fi mai indicat decât mișcarea? Fie că e vorba de un copil curajos căruia îi place să înfrunte provocările din casa groazei și să facă pe eroul într-un mini parc de aventuri, fie că e vorba de unul care preferă trenulețele sau patinajul, Waterboyz are soluția ideală!

Afacere la cheie cu locuri de joacă

Cheia succesului în afaceri e să oferi ceva de care lumea are cu adevărat nevoie. Iar lumea în care trăim are nevoie de locuri de joacă special amenajate.

Îți dorești să reușești bucurându-i pe cei mici? Ce spui dacă te consulți cu cei de la Waterboyz?

Unul din locurile lor de joacă modulare personalizate pentru interior sau exterior poate fi secretul succesului tău în afaceri.

Ei îți pun la dispoziție o mulțime de pachete de produse pretabile pentru afaceri la cheie. Sau, dacă e nevoie, îți pot amenaja un loc de joacă cap-coadă fără a fi nevoie ca tu să ai cunoștințe de specialitate în domeniu.

Pentru amenajarea unui loc de joacă lucrurile decurg în felul următor:

Te consulți cu echipa Waterboyz în legătură cu ideea ta;

Ei îți oferă gratuit un proiect 3D ca să îți faci o imagine cât mai clară;

Revii asupra proiectului în cazul în care dorești să faci modificări;

Faci comanda pentru locul de joacă dorit;

Meșteri profesioniști vin și îți montează echipamentul cerut;

Începi afacerea cu dreptul!

Iar dacă proiectul tău este finanțat de fonduri europene, Waterboyz îți pune la dispoziție toate aceste servicii fără TVA!

Și astfel, sub atenta îndrumare a specialiștilor de la Waterboyz devii erou în lumea celor mici.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul O afacere aproape copilărească te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep
11 comentarii la „・Waterboyz – O afacere aproape copilărească

 • septembrie 26, 2017 la 9:08 pm
  Permalink

  Super articol! Cred ca mi-as lua un tobogan de la Waterboyz pentru mine personal).

  Răspunde
  • septembrie 26, 2017 la 9:12 pm
   Permalink

   :)))) Dacă te muți la două camere cred că îți încape.

   Răspunde
 • septembrie 26, 2017 la 11:01 pm
  Permalink

  Sora mea a avut un loc de joaca pentru copii. E tare greu sa mobilizezi parintii sa aduca copiii la joaca si la ateliere.
  Produsele oferite de Waterboyz sunt interesante!

  Răspunde
  • septembrie 27, 2017 la 7:22 pm
   Permalink

   Sunt drăguțe, nu-i așa? Vorba lui Cosmin, și eu mi-aș lua un tobogan 🙂

   Răspunde
 • septembrie 27, 2017 la 11:35 pm
  Permalink

  Nu am copii inca dar cu asa jucarii m-as juca eu insami 😀

  Răspunde
 • septembrie 28, 2017 la 4:50 pm
  Permalink

  Cu asa locuri de joaca, sa te tot joci!

  Răspunde
  • septembrie 28, 2017 la 8:04 pm
   Permalink

   Ce bine era dacă am putea fi iar mici 😀

   Răspunde
 • septembrie 28, 2017 la 10:05 pm
  Permalink

  O alternativa excelenta de recreere pentru cei doi nepoti ai mei, care stau prea mult la calculator. Sunt convinsa ca avand astfel de amenajari, calculatorul le va ocupa mai putin timpul iar beneficiul este enorm si-l pot exprima simplu in doua cuvinte:SANATATE CURATA!

  Răspunde
  • septembrie 28, 2017 la 10:10 pm
   Permalink

   Adevărat! Mai ales dacă sunt mici e de preferat să nu își petreacă prea mult timp în fața calculatorului!

   Răspunde
 • octombrie 2, 2017 la 7:42 pm
  Permalink

  Imi vine sa ma duc si eu sa ma joc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *