9 Produse de îngrijire personală perfecte pentru cadou

Se apropie prima lună de primăvară și odată cu ea începe goana după cadouri pentru toate femeile din viața unui bărbat. Iar dacă nu aș avea trei frați, nu mi-ar da prin cap ce presiune se pune asupra băieților pentru alegerea cadourilor mamei, surorilor, prietenei, colegelor etc. Dar înțeleg cât trebuie să fie de dificil și de aceea m-am gândit să dau o mână de ajutor. Să știi că unul din cadourile cu care mergi la sigur, când vine vorba de femei, este o floare. Cu un ghiocel, o frezie sau un trandafir îți poți arăta dragostea și aprecierea față de cele care îți fac viața mai frumoasă. Dar dacă este vorba de o persoană extrem de specială, ca de exemplu jumătatea ta, și consideri că este cazul să exagerezipuțin pentru o astfel de ocazie, sfatul meu este să începi căutările prin a-ți stabili un buget!

De asemenea, nu alege niciodată ceva cu totul și cu totul ieșit din comun pentru că s-ar putea să nu se potrivească gusturilor persoanei destinatare! Gândește-te mereu la ceea ce îi este esențial unei femei în viața de zi cu zi și păstrează lucrurile cât mai simple. Astfel, nu numai că vei scăpa de o bătaie zdravănă de cap, ci o vei și bucura arătându-i că îi înțelegi nevoile sale feminine.

Cu alte cuvinte, gândește-te bine și cumpănește suma pe care ești dispus să o investești și dă-mi voie să îți prezint o listă cu produse de îngrijire personală care ar face fericită orice femeie. Iar ca să nu umbli după ele căutând cu disperare în raioanele magazinelor cu care probabil nu ești familiar, să știi că le-am adunat pe toate din același loc, magazinul online Dwyn, de unde le poți achiziționa chiar acum.

9 Produse de îngrijire personală pe care să le faci cadou în funcție de buget

#1 10-30 RON: Benzi epilatoare

Indiferent de suma pe care ai cheltuit-o pentru el, dacă este inspirat și folositor, orice cadou este un motiv de bucurie.

Dacă cea pe care te gândești să o cadorisești este fană saloane de epilat, ori investește regulat în produse care să-i facă pielea fină și mătăsoasă, înseamnă că nu-i prisosesc vreodată benzile de epilat. Reînoiește-i stocul!

#2 30-50 RON: O perie de păr pentru secționare și tapare

Coafurile elaborate și schimabrea look-ului prin aranjarea părului zi de zi în mod diferit fac parte din hobby-urile ei?

Atunci este imposibil să găsești un cadou mai convenabil și mai potrivit cu care să o încânți decât o perie de păr profesională.

#3 50-70 RON: Un set cu pilă electronică

Poate că nu te-ai gândit vreodată până acum, dar femeile fac orice pentru a avea parte de o piele catifelată și nu se limitează doar la locurile care ies în evidență, ci și la cele mai puțin admirate, cum ar fi călcâiele.

Călcâiele moi ca de bebeluși sunt visul oricărei femei, iar pentru a o ajuta să le obțină, îi poți face cadou un set de pile electronice fără teama de a rămâne cu o gaură în buget.

#4 70-100 RON: Un cântar de baie

Un cântar de baie poate fi cadoul perfect pentru orice persoană.

Indiferent de sex sau de vârstă, pentru o viață lungă și sănătoasă este obligatoriu să ai grijă de greutate. Dar, cu toate acestea, cântarul de baie nu este primul obiect la care te gândești dacă ar fi să înșiri aparatele electronice, esențiale într-o locuință. Iar cea căreia te gândești să-i faci un cadou, ar putea fi chiar una din persoanele a cărei baie duce lipsă de un astfel de aparat și tu cel care să i-l oferi. Iar dacă te temi să nu fi judecat greșit că ai făcut o așa alegere de cadou, stai liniștit! În sufletul ei, orice femeie este profund recunoscătoare unui bărbat căruia îi pasă cu adevărat de sănătatea ei!

#5 100-150 RON: O oglindă pentru machiaj

Știai că oglinjoara pentru machiaj nu se folosește doar pentru a trasa un contur perfect în jurul ochilor? Și nu! Nu se limitează nici doar la a afla care este cea mai frumoasă fată din țară!

Astfel de dispozitive sunt perfecte și pentru pensat sau tratamentele faciale necesare unei femei căreia îi pasă de tenul său.

#6 150-200: Unondulator de păr

O schimbare de look nu strică nimănui niciodată. Ce spui? Cum crezi că ar arăta jumătatea ta cu părul creț sau niște bucle rebele? Nu-i așa că i-ar sta minunat?

#7 200-250: O perie de curățare a feței

Cine nu-și dorește un ten mai curat și mai luminos?

O piele fără coșuri, netedă și stălucitoare este idealul oricărei femei. Iar aceasta se poate obține ușor prin folosirea regulată a unei perii de curățare a feței.

#8 250-300 RON: Un difuzor de arome

Crezi că este timpul să-i arăți iubitei tale și latura ta romantică?

Să știi că femeile adoră parfumurile! Sigur i-ai face o mare bucurie dacă i-ai oferi un difuzor de arome care să o încânte cu miresmele preferate. Plus că nu cred că ți-ar displăcea nici ție să intri în casă întâmpinat de vanilie și scorțișoară.

#9 Peste 300 RON: O periuță de dinți electrică

Ultimul cadou pe care vreau să ți-l propun, este încă unul din acele obiecte de îngrijire personală pe care în general nu ți-l cumperi de unul singur.

O periuță de dinți electrică este necesară oricui, dar mai ales femeile, din cumpătare și grijă mai mare pentru cei din jur decât pentru ele însăși, amână s-o achiziționeze. De aceea, deși prețul său este ceva mai piperat decât cel al celorlalte daruri din această listă, îți recomand să-i cumperi jumătății tale o astfel de periuță pentru că dantura este o investiție care merită toți banii!

La Dwyn, poți găsi ceva folositor îndiferent de buget! Iar cu produse de îngrijire personală, nici nu ai nevoie să te gândești prea mult pentru a alege cadoul perfect. Astfel de produse sunt preferatele femeilor și indiferent de cât de multe ar avea, nu spun vreodată că le prisosesc!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cadouri pentru orice buget te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *