Cele mai potrivite accesorii pentru bărbați

Când avem o întâlnire, un eveniment important, sau pur și simplu simțim nevoia să ne facem remarcate mai mult decât de obicei, noi femeile avem o mulțime de trucuri la care putem apela. O agrafă sofisticată, un colier rafinat, cercei prețioși, sau o geantă statement sunt doar câteva din accesoriile pe care le putem combina pentru a ne aduce un plus de strălucire. La bărbați, pe de altă parte, lucrurile stau total diferit! La ei discreția este cheia și bunul gust reiese cel mai mult din calitatea și finețea accesoriilor pe care le poartă. De exemplu, o cravată care aduce o pată de culoare ținutei lor, o pereche de pantofi proaspăt lustruiți, sau doi butoni cămașă ieșiți din comun sunt de ajuns pentru a arăta cu adevărat impecabil. Iată care sunt cinci din cele mai potrivite accesorii pentru bărbați.

Cinci accesorii pentru bărbați greu de trecut cu vederea

Cele mai potrivite accesorii pentru bărbați pentru a-și condimenta imaginea

1. Ceasurile

La propriu și la figurat cel mai la îndemână accesoriu pentru un bărbat este ceasul. Acest accesoriu clasic este probabil unul din cele mai iubite accesorii pentru bărbați din întreaga lume. Nu trebuie să fii interesat de modă sau la curent cu ultimele tendințe pentru a-ți da seama dacă un ceas aduce sau nu un plus imaginii tale. Cu un design simplu și masculin și alegând o marcă cu renume în acest sector al pieței, este imposibil să nu ieși în evidență într-un mod extrem de pozitiv.

2. Butonii de cămașă

Avantajul bărbaților este faptul că pot ieși din anonimat mult mai ușor ca femeile.

Pentru bărbații care se respectă, indiferent dacă poartă sau nu costum în general, este obligatoriu să aibă măcar o pereche de pantaloni la dungă, una de pantofi de piele, o curea asortată și o cămașă de calitate deosebită care să le vină ca turnată. O astfel de costumație însă, se pierde în mulțime dacă nu are și puține condimente. Din fericire însă, este extrem de simplu să o accesorizezi cu o pereche de butoni de cămașă care să adauge exact acel je ne sais quoi după care tânjesc ambele sexe. Iar aici, opțiunile sunt infinite.

Ținuta fiind îndeajuns de serioasă, când vine vorba de butoni de cămașă, ai voie să îți lași imaginația să zboare pe ce meleaguri dorești tu.

3. Acele de cravată

Bărbații care se îmbracă la patru ace se împart în două categorii: cei care iubesc cravatele și cei care nu le-ar purta pentru nimic în lume. Din fericire pentru cei din a doua categorie, există și alte variante!

Pentru cei din prima categorie însă, lucrurile sunt ceva mai complicate. De la materialul din care este confecționată și până la forma și grosimea ei, cravata are multe de spus despre proprietarul său și de aceea trebuie aleasă cu mare grijă. Dar, un lucru este incontestabil: cu un ac de cravată potrivit, un bărbat câștigă multe puncte bonus la capitolul imagine!

4. Papioanele

Dacă tot vorbeam de alternative pentru cei care nu doresc să poarte cravată, cred că este necesar să amintesc de papioane. Spre deosebire de cravate, ele au un aer mai puțin rigid. Sunt mai relaxate și oferă purtătorului o imagine mai glumeață și mai jucăușă. Dar, efectul pe care îl creează este la fel de apreciat!

5. Atitudinea

Cel din urmă accesoriu al acestei liste este universal valabil atât pentru bărbați cât și pentru femei. Atitudinea potrivită cântărește mult în ochii celorlalți!

În cazul bărbaților, o atitudine atrăgătoare este una inteligentă, calmă și protectoare față de cei din jur. Un bărbat cu adevărat masculin și sigur pe sine nu se va lăuda niciodată în fața celorlalți. El nu se va comporta ca și cum ar fi centrul pământului. Și cel mai important, îi va pune mereu înaintea sa pe cei dragi lui.

Femeile sunt cele care știu să învârtă lumea pe degete cu cuvinte mieroase și ademenitoare. Și aceasta, pentru că puterea lor fizică nu este la fel cu cea a unui bărbat. Contrar, bărbații sunt mult mai apreciați pentru faptele lor și nu pentru vorbe.

Pentru tine care sunt cele mai frumoase accesorii pentru bărbați? Ce crezi că pot face ei pentru a fi remarcați?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cele mai potrivite accesorii pentru bărbați,te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *