BLOGfashion

ALLUXURI – un brand de top, cu genți practice și versatile, din piele 100% naturală

Ador gențile! Probabil că m-ai văzut în multe din fotografiile mele postate pe rețelele sociale cărând după mine o traistă A.P.C. din pânză sau un eco bag pe care am cusut de mână portocale și te întrebi cât de mult pot să-mi placă de umblu mereu cu aceleași accesorii. Dar adevărul este că am o colecție destul de impresionantă de genți din piele pe care le-am adunat de-a lungul timpului.
Prima geantă din piele adevărată mi-am cumpărat-o în Japonia ca să merg la o întâlnire și să-l impresionez pe băiatul cu care mă vedeam atunci cu stilul meu de care acum mi-ar fi rușine să-ți povestesc.

De asemenea, primele genți de designer, mi le-a luat soțul meu, trei deodată, în același an: un boston bag gri de pe vremea când brandul Yves Saint Laurent era încă Yves Saint Laurent; o gentuță roșie de mărime medie de la Michael Kors și o poșetă neagră, încăpătoare, pentru serviciu, Nina Ricci.

Din primul salariu de profesoară în Japonia, mi-am făcut cadou singură o geantă statement în care nu încape nimic, roz pal, tot de la Yves Saint Laurent, iar într-o călătorie la Kiev, în timp ce umblam prin aeroportul din Munchen ca să mă întorc acasă, mi-a venit ideea că mi-ar sta mai bine cu un accesoriu bleu decât poșeta pe care o aveam atunci și am intrat într-un magazin Coccinelle unde am rezolvat problema.

Iar astfel de povești despre obsesia mea pentru genți ți-aș putea spune la nesfârșit. Dar nu toate aceste poșete pe unele le-am dăruit, pe altele le-am vândut și pe altele le păstrez ca amintire sunt subiectul articolului meu de azi, ci ALLUXURI, un brand nou pe piața românească pe care am plăcerea să ți-l prezint și ție.

Când vrei o geantă de calitate, cumpără una din piele!

ALLUXURI - un brand de top, cu genți practice și versatile 03

ALLUXURI este un brand românesc înființat și dezvoltat în Italia, care produce genți de piele naturală, de o înaltă calitate. Ar fi multe de povestit despre el, dar mai bine ca mine o face site-ul oficial unde găsești întreaga istorie a brandului și dacă îți rezervi un minut și să te abonezi, primești o reducere de 10% la prima comandă! Un subiect mai bun de discuție ar fi motivul pentru care o persoană cu adevărat pasionată de genți, ca mine, a ales un produs ALLUXURI și de ce ți-l recomandă și ție dacă ești fan al genților de piele.

La prima vedere, internetul, magazinele fizice și străzile sunt pline de genți de piele. Dar când te apropii, observi cu ochiul liber că mai puțin de jumătate din produsele promovate astfel sunt fabricate din piele adevărată. Și laud inițiativa celor care aleg intenționat să poarte și altfel de piele din anumite considerente, dar ceea ce mi se pare un scenariu mai puțin fericit este să cumperi „piele”, neștiind că ceea ce ți se oferă nu este altceva decât o simplă imitație.

Există o diferență ca de la cer la pământ între pielea naturală și cea ecologică, iar de caracteristicile aparte pe care le are prima te îndrăgostești de la prima purtare.

În primul rând, pielea naturală capată personalitate odată cu trecerea timpului. Ea este oricum mai rezistentă decât pielea ecologică și chiar dacă se îndoaie și formează cute din cauza purtării, acestea nu îi adaugă decât și mai multă originalitate.

În al doilea rând, când porți un accesoriu din piele te simți altfel. Indiferent de brand-ul lor, gențile din piele naturală nu sunt ieftine, dar tocmai din acest motiv îți dau un oarecare sentiment de mulțumire și satisfacție personală pentru că ai putut să intri în posesia unui lucru prețios.

ALLUXURI – genți de lux pentru toate gusturile

Din întreaga colecție de genți ALLUXURI disponibile pe site-ul oficial, accesoriul care mi-a captat atenția în mod instantaneu a fost o geantă de voiaj, de culoare bej, foarte încăpătoare ca dimensiuni și ușor de asortat la ținutele casual.

Ca s-o descriu în câteva cuvinte, din fotografii mi-am dat seama că este genul de geantă pe care ți-o arunci pe umăr când te grăbești să ieși din casă și nu te dezamăgește întreaga zi nici ca aspect și nici ca versatilitate. Iar faptul că este fabricată din piele întoarsă, foarte moale și plăcută la atingere, este un moft pe care mi-am dorit să mi-l satisfac.

Și acum, o veste bună pentru tine!

Nu am scris acest articol doar ca să-ți fac poftă de genți de piele! Știu ce înseamnă să citești despre ceva frumos, pe care ți-ar plăcea să-l ai și la sfârșit să observi că prețul acelui lucru este departe de cât ai fi dispusă cu adevărat să investești. De aceea, dacă te-ai uitat deja pe site-ul ALLXURI și ți-a făcut ceva cu ochiul, din prețul afișat mai scade 10% deoarece codul ioanaalluxuri îți oferă o reducere extrem de profitabilă!

Astfel, dacă vrei să cumperi de exemplu geanta din articolul meu, poți economisi 65 de lei din prețul ei inițial, iar pentru accesoriile mai scumpe, o sumă chiar și mai mare! De asemenea, ești liberă să folosești codul ioanaalluxuri nu doar o singură dată, ci ori de câte ori faci o achiziție!

Alege ALLUXURI dacă vrei o geantă din piele 100% naturală! Alege ALLUXURI dacă vrei să ieși în evidență! Și nu în ultimul rând, alege ALLUXURI pentru că meriți ce-i mai bun!

ALLUXURI - un brand de top, cu genți practice și versatile 03

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul ALLUXURI – un brand de top, cu genți practice și versatile citește și:

Garderoba mea de gravidă formată din piese BonprixLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *