・Campionii Blogosferei sunt răsplătiți în Competiția Blogathon 2017

BlogAwards este pe departe unul din site-urile mele preferate cu competiții pentru blogeri. Știi ce este aceea o competiție, nu? Participarea în cadrul unui concurs cu unul sau mai multe articole scrise pe o temă aleasă. La BlogAwards sunt o mulțime de astfel de întreceri, iar cea mai mare dintre ele este Competiția Blogathon care are loc de două ori pe an: primăvara și toamna. Iar din luna septembrie, tocmai a început ediția 2017! Pe locuri! Fiți gata! START!

Cu ce fel de subiecte te confrunți la competițiile BlogAwards?

Nu aș putea defini întrecerile BlogAwards decât printr-un singur cuvânt: diversitate. În funcție de sponsor, și tema propusă este cu totul și cu totul diferită. Nu cred că am văzut vreodată să se propună același tip de temă de două ori. De exemplu, eu am scris pentreu campaniile BlogAwards despre ochelari de soare, design de baie, vacanțe în Delta Dunării, echipamente sportive sau chiar print-uri pe tricouri, căni sau diverse obiecte.

Despre ce vor fi campaniile Blogathon 2017?

Primele campanii anunțate pentru anul 2017 sunt:

1. Campania SmartProtection

2. Campania Waterboyz

3. Campania Navitel

4. Campania Dorobantu

Aceste campanii, deși sunt atât de diferite, sunt foarte provocatoare. Nu trebuie neapărat să ai un blog care aparține nișei campaniei respective. Poți participa și dacă subiectul blogului tău nu se încadrează perfect în tema propusă. Ideea e una singură: să poți scrie un articol îndeajuns de captivant în legătură cu subiectul campaniei și să îl faci cumva să se plieze pe stilul blogului tău pentru a atrage cât mai multă audiență.

Ce poți câștiga la campaniile Blogathon 2017?

Premiile Blogathon 2017 sunt și ele care mai de care mai deosebite. De la bani, la produse sau servicii, te poți bucura de multe surprize.

E prima oară când particip la Blogathon, dar de la campaniile BlogAwards de până acum am câștigat premii substanțiale și folositoare.

Cum alegi campania potrivită pentru tine?

Cum am spus și mai sus, temele sunt foarte diverse și s-ar putea să nu le poți face loc pe blogul tău chiar tuturor. Dar, măcar de dragul competiției, poți încerca să participi la cât mai multe. De asemenea, nu te obligă nimeni să participi la absolut toate competițiile propuse.

Ca să iei parte la conscurs însă, e obligatoriu să îți anunți participarea printr-un articol. Mai multe detalii poți afla direct de pe site-ul cursei.

De ce particip la Blogathon 2017?

Așa cum cred că ai ghicit deja, îmi plac mult întrecerile, iar un maraton pe diferse teme de discuție mi se pare o excelentă oportunitate de a câștiga premii motivante și de a-mi dezvolta latura creativă prin scris.

Hai și tu!

Fă-ți un ibric de ceai sau cafea. Așează-te comod pe scaun. Pregătește-ți carnetul cu notițe și dă-i bătaie!

Succes! Fie să câștige cel mai bun!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN
❋ Dacă ți-a plăcut articolul Competiția Blogathon 2017,te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

2 comentarii la „・Campionii Blogosferei sunt răsplătiți în Competiția Blogathon 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *