Trei produse din portofoliul Apidava cu care îmi protejez tenul împotriva frigului

Se face frig și pielea noastră are nevoie de o îngrijire specială. Eu când caut ceva hrănitor și hidratant pentru pielea mea mă bazez în principal pe creme, pe cât posibil, cât mai naturale. De aceea kit-ul meu de îngrijire în perioada rece a anului conține și o cremă pe lângă alte două produse pe bază de miere din portofoliul Apidava. Iată despre care sunt secretele mele.

Balsam de buze, cremă hidratantă și săpun pentru îngrijirea corespunzătoare a pielii

Când vine vorba de piele, mierea are proprietăți uimitoare. Ea acționează ca un antiseptic și ajută tenul să se vindece mai repede după o leziune sau iritație, oferindu-i un aspect tânăr, proaspăt și hidratat. De aceea, pentru a scăpa de senzația de piele uscată și a-mi face tenul catifelat, folosesc:

  • Săpun cu miere din portofoliul Apidava;
  • Balsam de buze cu miere și unt de shea;
  • Cremă pentru ten sensibil pe bază de miere.

Săpun cu miere din portofoliul Apidava

Despre extraordinarele săpunuri cu miere din portofoliul Apidava am mai povestit și aici. Este vorba despre săpunuri cu miere și alte ingrediente active care îți îngrijesc pielea.

Gama conține multe săpunuri cu diferite ingrediente. Dar cel pe care l-am folosit cel mai des în ultimul timp este un săpun cu miere și lăptișor de matcă, ideal pentru pielea uscată. Ca mod de folosire, acest săpun nu diferă cu nimic de săpunurile obișnuite. Se utilizează pentru curățarea blândă, dar în profunzime a pielii și poate fi folosit de mai multe ori pe zi, fără riscul de a usca pielea.

Balsam de buze cu miere și unt de shea

Balsamurile de buze de la Apidava sunt pur și simplu niște produse de îngrijire personală fără de care nu plec de acasă. Am câte unul în fiecare geantă pe care o folosesc mai des, altul pe birou și unul în baie pe care îl aplic pentru o hidratare intensă a buzelor înainte de a mă da cu ruj.

Balsamul de buze cu miere și unt de shea de exemplu, este un balsam galben. Dar devine incolor aplicat în strat subțire și hrănește intens pielea. În plus, este disponibil într-un ambalaj practic, ce încape în orice buzunar. Iar datorită texturii sale cremoase, poți fi sigur că vei profita de el în întregime, fără a lăsa nimic să se piardă.

Cremă pentru ten sensibil pe bază de miere

Și iată că a venit timpul să vorbim și despre cremă. Cât de convenabilă poate fi o cremă intens hidratantă, într-un borcănel de doar 30 de ml ce poate fi luat și în avion? Nu ocupă loc în bagaje, dar este mai mult decât suficientă pentru una-două săptămâni de concediu.

Ți-am mai povestit despre tenul meu sensibil și cât de mult m-au ajutat uleiurile și unturile naturale aici. Iar când am descoperit această cremă cu unt de cacao, unt de sheam ulei de gălbenele, ulei de morcov, ulei de argan ȘI miere, am simțit că a fost făcută special pentru persoanele ca mine. Eu am pielea uscată și predispusă la acnee. Dar am observat îmbunătățiri majore în perioadele în care o hidratez corespunzător.

De unde se pot achiziționa aceste produse Apidava pe bază de miere?

Încă un lucru pe care îl ador la produsele Apidava este faptul că le găsesc ușor. Nu îmi place când descopăr o cremă sau un balsam de buze eficient și trebuie să renunț la el din cauza faptului că-l pot cumpăra doar din anumite magazine. Însă cu Apidava niciodată nu a fost cazul să pun stop rutinei mele de îngrijire a pielii!

Produsele Apidava se pot achiziționa online din magazinul honey-land.net sau direct din plafarurile Floare de Colț și RemediaVert sau farmaciile Bebe Tei. Iar dacă vrei să fii la curent cu toate noutățile legate de această companie, poți urmări pagina de Facebook ApidavaRomânia unde afli știri din lumea mierii și bineînțeles, tot ce trebuie să știi despre produsele apicole și modul lor de obținere.

Tu cum îți îngrijești pielea iarna aceasta? Care sunt secretele tale pentru o piele hidratată și catifelată? Joacă și albinele un rol în ritualul tău de îngrijire?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Trei produse din portofoliul Apidava te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *