fashion

Bucurându-mă de sweater weather cu pulovere de la Bonprix

Nu ne-am mai văzut de ceva timp pe blog, dar dacă mă urmărești pe rețelele sociale, Facebook sau Instagram, cu siguranță ai văzut că am am făcut o nouă comandă la Bonprix și de data aceasta am ales două pulovere perfecte pentru această perioadă din an.

Sunt atât de frumoase încât pe cel al lui Yori mi-ar fi plăcut să-l împachetez de cadou și să-l pun sub brad, ca să-l găsească în dimineața de Crăciun. Dar ar fi fost păcat să nu se bucure de el din plin, chiar acum, mai ales că este o vreme perfectă pentru el.

Pulover pop up color

Știi că eu în general îmi cumpăr haine negre, dar acum mi-am dorit ceva deosebit, în ton cu atmosfera sărbătorilor și am ales acest pulover de culoare albastră, cu detalii portocalii. Nu am nimic asemănător în garderobă și am zis că o pată de culoare nu ar strica deloc.

În ceea ce privește croiala, este un pulover puțin oversized, exact așa cum îmi place mie, pe care îl port în general cu pantaloni tot largi, dar cu talie înaltă. Mă încing apoi cu o curea în talie, puțin machiaj și sunt gata de petrecerea de Crăciun.

Îmi place mult cum se vede și cu un palton pe deasupra, oferind exact acel plus de culoare de care are nevoie orice ținută în această perioadă.

Pulover cu motive de iarnă

Pentru Yori am ales bineînțeles, tot un pulover. Este mai grosuț puțin, așa că indiferent de cât de frig este afară, cu un tricou pe dedesubt și geaca lui de iarnă pe deasupra se simte bine.

Pentru el am luat special unul cu motive crăciunești deoarece este înnebunit după orice cu reni de când a început iarna și i-a tot văzut prin magazine sau cărțile cu astfel de tematică pe care le tot citim în ultima vreme.

L-a îmbrăcat deja de cel puțin 5 ori de când am primit coletul și ori de câte ori îl vede, exclamă bucuros: KAKKOII TONAKAI! (ce reni cool!), iar pe mine mă încântă enorm să-l văd atât de fericit.

Dacă îți place ce ne-am luat și vrei să-ți completezi și tu garderoba cu niște pulovere frumoase sau rticotaje în general, de la Bonprix, îți recomand să îți faci cont pe website și eventual să intri și în club odată cu prima comandă pentru că există o mulțime de oferte de care poți profita din plin și datorită cărora poți cumpăra o mulțime de haine drăguțe și calitative la prețuri foarte convenabile!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Toamna e mai frumoasă când porți hăinuțe de la Bonprix citește și:

Mantou gros de iarnă în februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *