Protecție pe tot parcursul zilei, indiferent de provocări, cu absorbantele Libresse

Sunt fan Libresse de mult timp, dar cu ocazia unei campanii BUZZStore, la care am participat recent, am avut ocazia să testez mai multe din produsele acestui brand.

Toate lucrurile care mi-au plăcut la absorbantele din gama Libresse Ultra Thin

Produsele din gama Ultra Thin pe care le-m primit în kit-ul de testare al acestei campanii, m-au surprins prin dimensiunile lor cu adevărat reduse, atât în cazul ale absorbantelor de zi, cât și al celor de noapte, prin confortul deosebit pe care îl oferă, dar și siguranța garantată.

Absorbantele din această gamă sunt prevăzute cu trei straturi de absorbție, motiv pentru care captează și rețin lichidul mult mai bine în interiorul lor decât alte absorbante, cu toate că prețul lor este mai convenabil.

Mai mult, încă un lucru pe care l-am observat diferit la aceste absorbante față de alte produse similare este flexibilitatea lor. Chiar și cele de noapte, suficient de lungi ca să dormi fără să-ți faci griji indiferent de cât de mult obișnuiești să te miști în timpul somnului, se adaptează la forma corpului și nu trebuie să-ți faci griji că se vor mișca de pe chilot, sau se vor dezlipi.

De asemenea, un lucru pe care probabil nu toată lumea îl ia în seamă, dar pe mine mă deranjează enorm la unele absorbante, este faptul că atunci când le dezlipești, o parte din adeziv rămâne pe lenjeria intimă și este foarte dificil de îndepărtat, ca să nu zic imposibil. Dar la absorbantele Libresse nu am întâlnit niciodată această problemă, iar în timpul purtării absorbantelor acestui brand lenjeria mea se simte la fel de ine ca și mine :))

Nu în ultimul rând, un mare plus este faptul că absorbantele Libresse Ultra Thin se găsesc în aproape orice supermarket, nefiind nevoie să alergi mult după ele pentru a profita lună de lună de avantajele pe care ți el oferă.

Îți recomand și ție gama Libresse Ultra Thin!

Nu îmi doream acest lucru, dar s-a întâplat să testez absorbantele din gama Ultra Thin de le Libresse într-un moment foarte dificil, cu o menstruație foarte abundentă, care a durat mai mult de două săptămâni. Nu credeam că vor face față, fiind niște absorbante obișnuite, dar s-au descurcat cu brio și m-am simțit protejată, în ciuda tuturor provocărilor.

Am avut câteva zile în care am folosit absorbantele de noapte de dimineața până seara, nu doar la culcare, însă nu am avut nevoie de niciun fel de protecție suplimentară și am trecut cu bine peste eveniment fără alte neplăceri.

De aceea, îți recomand și ție gama Libresse Ultra Thin, indiferent dacă ai parte de o menstruație normală, sau treci printr-o perioadă mai aparte, când ai nevoie de proecție suplimentară.

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Protecție pe tot parcursul zilei, indiferent de provocări, cu absorbantele Libresse îți recomand și:

・Totul despre epilarea cu ceară. Ce trebuie să conțină un kit complet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *