Zewa – delicată cu pielea mea și a celor dragi

Tu de câte ori ai intrat într-un magazin sau un supermarket cu gândul să cumperi hârtie igienică și te-ai oprit în fața rafturilor stând să te gândești care este cel mai potrivit produs pentru nevoile tale și ale celor dragi?

Eu una recunosc că până acum aveam un singur obiectiv: să găsesc prețul cel mai mic. Dar prin cea mai nouă campanie BUZZStore la care am participat și în cadrul căreia am primit produse Zewa Deluxe, mi-am dat seama că există și alte calități pe care merită să le ceri de la hârtia igienică pe care o folosești, mai ales când nu ești singurul beneficiar.

Ce să ceri de la hârtia igienică pe care o folosești?

Așa cum am spus și mai devreme, când vine vorba de hârtie igienică, pentru mine a contat întotdeauna cel mai mult prețul. Dar un preț mai mic nu înseamnă neapărat un produs mai convenabil. Numerele mici îmi atrăgeau întotdeauna atenția, așa că până acum mă întorceam acasă întotdeauna cu cea mai ieftină hârtie igienică din magazinul de unde îmi făceam cumpărături. Dar când am comparat de curiozitate un sul de hârtie Zewa Deluxe cu ceea ce aveam deja în baie, mi-am dat seama că există o diferență considerabilă, iar raportul calitate / preț al produselor mele era astfel mai mic decât cel pe care îl oferă produsele Zewa.

Mai mult, fiindcă am un copil care abia a descoperit ce înseamnă independența și vrea să facă totul singur, mai ales la masă, am nevoie de o hârtie igienică rezistentă, capabilă să absoarbă bine și să facă față oricărei provocări, dar să fie blândă cu pielea delicată a puiului meu. Și chiar și din acest punct de vedere, am ajuns la concluzia că Zewa se descurcă mai bine.

Pentru mine, care colecționez tuburile de carton din interiorul sulurilor de hârtie igienică și fac apoi tot felul de nimicuri și jucării ca să mă distrez cu cel mic, faptul că interiorul hârtiilor Zewa Deluxe este biodegradabil se poate arunca și la toaletă recunosc că nu a contat prea mult. Dar pentru o persoană care nu procedează astfel, cred că și acesta este un avantaj enorm întrucât e mai practic să arunci și tubul odată cu ultimul pătrățel folosit.

Nu în ultimul rând, un lucru care mi-a plăcut la hârtia igienică Zewa Deluxe este faptul că se găsește aproape în orice magazin. Oricât de plăcută ar fi fost experiența, am prea puțin timp și libertate să caut peste tot produse consumabile, când pe piață există atât de multe alternative. Dar Zewa Deluxe se găsește peste tot, iar când vine la pachet cu atât de multe avantaje ca cele enumerate mai sus, atunci se transformă într-un produs care merită trecut mereu pe lista de cumpărături!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Zewa – delicată cu pielea mea și a familiei mele îți recomand și:

Lovela – produse de spălat blânde cu pielea bebelușilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *