food

Clătite ca în Harajuku cu frișcă neîndulcită LaDORNA

Pe cât de mult ador frișca naturală, din lapte de vacă, pe atât de mult îmi displace cea preparată din grăsimi vegetale. De aceea, evit în general să cumpăr frișcă din comerț. Dar cu ocazia campaniei BUZZStore LaDORNA, am avut șansa să descopăr că există și frișcă la cutie, ce poate fi preparată rapid și este absolut delicioasă.

Frișcă LaDORNA 4

Cum se prepară frișca LaDORNA?

Așa cum scrie și pe ambalaj, frișca LaDORNA este o frișcă neîndulcită așa că trebuie să îi pui zahăr după gust dacă îți dorești să prepari o frișcă dulce. În rest, modul de preparare este foarte simplu!

Înainte de a o bate cu mixerul, asigură-te că ai ținut frișca la frigider pentru cel puțin 24 de ore. Apoi, după ce ai agitat bine conținutul, toarnă-l într-un bol rece și suficient de voluminos și amestecă-l cu mixerul, la viteză medie, pentru 7-10 minute.

Este important ca toate ustensilele să fie reci ca frișca să se bată bine. Când observi că stă tare, fără să-și mai piardă forma și se formează vârfuri de spumă, atunci este gata de servire!

Cum am servit frișca LaDORNA?

Pentru a prezenta frișca LaDORNA în acest articol, am făcut rapid niște clătite cu lapte, pe care le-am umplut cu banane și căpșuni și bineînțeles, fabuloasa frișcă.

Pentru 12 clătite, am folosit:

  • o cană de făină;
  • două ouă mari;
  • o linguriță de zahăr;
  • o cană și jumătate de lapte;
  • o linguriță de unt topit.

Am amestecat bine toate ingredientele ca să nu rămână cocoloașe și la final le-am prăjit într-o tigaie de teflon cu diametru de 28 cm. Apoi, după ce s-au răcit, am ornat clătitele cu frișcă proaspăt preparată, cu ciocolată albă și fructe și le-am împachetat exact așa cum se servesc în Japonia, în Harajuku.

Frișcă LaDORNA

Ce îmi place la frișca LaDORNA?

La frișca LaDORNA îmi place în primul rând gustul. Fără să exagerez, este cea mai gustoasă frișcă din comerț pe care am mâncat-o vreodată.

În al doilea rând, îmi place faptul că nu este îndulcită. Astfel, pentru deserturi ca aceste clătite, cu foarte puțin zahăr, poți face frișca ceva mai dulce. Dar pentru prăjituri ca cele cu ciocolată de exemplu, poți face frișca mai puțin dulce, echilibrând astfel întreaga compoziție.

Nu în ultimul rând, îmi mai place la frișca LaDORNA faptul că se poate cumpăra în cartoane de diferite gramaje. Astfel, când ai nevoie de puțină frișcă pentru un desert rapid, de savurat în doi, poți folosi cutia mai mică. Iar când prepari o prăjitură de proporții, ca de exemplu atunci când sărbătorești o aniversare, poți folosi cutia mai mare.

Frișcă LaDORNA 3

Ce nu îmi place la frișca LaDORNA?

Acest articol nu ar mai fi o recenzie în toată regula dacă aș vorbi doar de bine produsul prezentat. De aceea, trebuie să menționez și ceea ce nu îmi place la frișca LaDORNA. La fel ca înghețata cu mult lapte, frișca LaDORNA se topește mai repede decât cea din grăsimi vegetale. De aceea, dacă prepari cu ea un desert, trebuie să ai grijă să-l consumi imediat, sau să-l păstrezi la rece până la servire. Dar, repet, gustul ei nu se compară cu nicio altă frișcă pe care am cumpărat-o până acum. De aceea, pot trece ușor peste acest mic impediment și cu siguranță o voi cumpăra mereu și mereu pentru deserturi deosebite.

Tu ai încercat-o deja?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Clătite ca în Harajuku cu frișcă neîndulcită LaDORNA citește și:

Rețetă de okonomiyaki la fel de bun ca într-un restaurant japonez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *