・3 Conturi de Instagram din care îmi iau doza de inspirație

Nu am mai fost activă pe Instagram în ultima vreme cu excepția postării a câtorva fotografii din Japonia împreună cu poze ale produseloor primite în campaniile la care am participat. Însă îmi place această rețea socială la fel de mult ca înainte și nu de puține ori o folosesc ca să îmi iau doza zilnică de inspirație din conturi de Instagram de la care am ce învăța.
Pentru mine Instagram-ul este ca o gură de aer proaspăt; ca o plimbare printr-un muzeu; ca o pilulă care îți dă un boost de creativitate. Iar dacă ar fi să fac un top cu cele mai interesante 3 conturi de Instagram pe care le urmăresc ca să mă inspir, acesta ar fi format din următoarele id-uri:

3 Conturi de Instagram pe care le urmăresc pentru inspirație

#1 @aaraataamaa

Nici nu aș știi cu ce să încep dacă ar fi să mă întrebi ce îmi place cel mai mult la acest cont. Probabil faptul că este plin de fotografii cu cele mai diverse produse și totuși este atât de bine gândit că atunci când îl vezi totul pare într-o armonie perfectă. Cum este posibil acest lucru? Prin alegerea unei game restrânse de culori pentru fundal. Albastrul cerului este singura culoare care face excepție de la culorile de pământ folosite pentru fundalurile fotografiilor acestui cont. În plus, încă un secret care nu iese imediat în evidență este spațiul gol din fiecare fotografie în parte. Chiar dacă majoritatea sunt poze de produs, un rol secundar, dar foarte important îl are și textura, culoarea și forma fundalului.

#2 @thepotteryparade

Cactuși, plante suculente și vase lucrate și pictate manual. Ce poți să-ți dorești mai mult de la contul de Instagram al unui artist în lut? De asemenea, fie că iubești cele trei elemente pe care se bazează acest cont de Instagram sau nu, nu poți să spui că nu te inspiră culorile pastelate din aceste fotografii, dar și fețișoarele simpatice pictate pe glastre și farfurii care te binedispun.

#3 @maraserene

Maraserene este tot ce-mi imaginez atunci când mă gândesc la un stil de viață boem și elegant. Există atâta unitate, armonie și frumusețe în pozele de familie ale acestei artiste încât nu poți să n-o invidiezi puțin pentru traiul pe care îl duce. În plus, maroul deschis prezent în toate fotografiile face ca acestea să arate bine și împreună, nu doar luate separat, dându-le un aer chic și modern.
Cine sunt eu pe Instagram?

Am încercat să-mi afișez mai multe personalități pe Instagram. Dar pur și simplu mă întorc de fiecare dată la cea mai simplă variantă a mea. Când mi-am făcut contul ici495 și am scris acest articol Cum să ai mulți followers pe Instagram? „câștigam” aproximativ 100 de urmăritori reali pe zi! Iar acest lucru se poate observa și din fotografiile cu aproape 1000 de like-uri dintr-un număr de nici 3000 de urmăritori.

Dar la un moment dat am luat-o razna :))) și nu mai știam ce să postez. Apoi mi-am schimbat camera foto și râvneam la fotografii cu culori vivide și un aspect glossy. Pe urmă s-a înmulțit numărul de campanii la care am fost acceptată și am încercat să dau fiecărei campanii personalitatea ei folosind filtre și diferite trucuri. Dar nu! Pentru mine pur și simplu nu merge așa! De aceea, în cele din urmă m-am reîntors la look-ul simplu, la culorile șterse și la minimalism. Și chiar dacă nu am încă un cont de Instagram care să fie exact pe placul meu, de la începutul verii încoace, parcă m-am mai apropiat puțin de forma ideală. Cea din mintea mea, bineînțeles! 😀

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 3 Conturi de Instagram pentru doza de inspirație te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *