Cum să-ți alegi haine de iarnă când ești gravidă, astfel încât să le porți și după naștere?

În cea mai recentă colaborare cu brandul Bonprix am făcut ceva ce nu prea mă încumet de obicei. Am cumpărat două geci de iarnă și culmea, am făcut acest lucru tocmai în ultima săptămână de sarcină.

Trebuie să recunosc că nu este simplu să-ți cumperi haine gândindu-te că mai ai doar câteva zile și te întâlnești cu minunea ta, care nu numai că este cea mai specială persoană pe care ai întâlnit-o vreodată, ci și motivul pentru care scapi instant de câteva kilograme bune, mai ales de pe burtică.

De aceea, am stat mult în cumpănă în legătură cu ce să cumpăr de data aceasta de la Bonprix, astfel încât să nu port doar pentru câteva săptămâni și apoi să țin în dulap până la următoarea sarcină. Iar în cele din urmă am profitat de trendul oversised care încă este pe val și mi-am ales două geci de iarnă pe care, după cum îți voi prezenta în continuare, atât prin text, cât și prin imagini.

Două geci de iarnă perfecte pentru orice siluetă

Geacă din material raiat

Primul articol vetimentar care mi-a atras privirea este această geacă din material raiat, de culoare verde-kaki. Până acum câțiva ani, aceasta era de departe culoarea mea preferată. Dar atât în perioada în care am fost ghid, atunci când mergeam în excursii, cât și pe timpul sarcinii, m-a atras mai mult negrul pentru că mi s-a părut mai practic și am renunțat să o mai port atât de des.

Cum să-ți alegi haine de iarnă când ești gravidă 01

Înainte de naștere

Dar de cum am văzut această geacă cu o croială modernă, care parcă își schimbă ușor nuanța în funcție de intensitatea luminii și care este atât de simplu de asortat la o mulțime de ținute, mi-am reamintit pe loc de dragostea mea pentru kaki și nu am mai ezitat nicio clipă până să o adaug în coș.

Înainte de naștere, pentru că silueta nu îmi permitea prea multe variante de styling, am purtat-o descheiată, cu rochii tip tricou pe dedesubt și eșarfe colorate.

Cum să-ți alegi haine de iarnă când ești gravidă 02

După naștere

Dar acum, chiar dacă mai trebuie să pierd doar patru kilograme pentru a ajunge la greutatea dinainte de naștere și sunt departe de corpul pe care îl aveam odată, îmi permit s-o port încheiată, așa cum am văzut-o și în fotografiile de prezentare de pe website.

Jachetă bej, cu cordon 

Nici măcar înainte de sarcină nu eram un mare fan al hainelor care îți pun în evidență talia. De aceea, mi-am imaginat această jachetă cu un volum foarte generos într-o mie de combinații, dar fără cordonul din talie, cel puțin în această perioadă, imediat înainte și după sarcină.

Cum să-ți alegi haine de iarnă când ești gravidă 03

Înainte de naștere

Pentru culoarea ei foarte versatilă, mi se pare că se potrivește de minune la culori aprinse, așa cum am purtat-o și în timpul sarcinii, dar și cu tonuri sobre, ca de exemplu așa cum am de gând s-o îmbrac de acum înainte, la pantaloni negri sau bleumarin și cu accesorii minimaliste, ca această geantă de umăr,  tot de la Bonprix.

Cum să-ți alegi haine de iarnă când ești gravidă 04

După naștere

Ca material, noua mea jachetă bej este o piesă vestimentară perfectă pentru perioade ca aceste ultime zile de decembrie în București, când temperaturile au fost destul de prietenoase pentru această perioadă a anului.

După naștere

În concluzie, ce fel de haine să-ți cumperi când ești gravidă?

Am mai vorbit și cu altă ocazie despre piese vestimentare pe care mi le-am luat de la Bonprix în ultimele luni de sarcină. Este vorba despre haine prietenoase cu silueta unei gravide, care te fac să te simți în largul tău chiar dacă zi de zi trebuie să te împaci cu o talie de 2-3 ori mai mare decât de obicei.

De asemenea, sarcina m-a învățat un lucru foarte important în legătură cu corpul meu și anume faptul că silueta mea se poate schimba de la o zi la alta și nimic nu este veșnic. De aceea, în loc să mă mai gândesc la ce îmi stă bine acum, am început să privesc lucrurile în perspectivă. Și astfel, pentru a nu face cumpărături de care să mă bucur doar câteva luni din toată viața, am descoperit câteva mici trucuri, ca cel cu hainele oversised despre care ți-am povestit în acest articol.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cum să-ți alegi haine de iarnă când ești gravidă îți recomand și:

Vara asta negrul este culoarea mea preferată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *