Vara asta negrul este culoarea mea preferată!

Niciodată nu mi-au plăcut culorile vii. Roșu, galben, mov sau portocaliu de exemplu, nu am purtat decât o scurtă perioadă, în vremea liceului și a facultății. Dar nici atunci în exces, ci în combinație cu negru sau gri. Iar cu trecerea timpului, toate aceste culori pline de viață parcă îmi plac din ce în ce mai puțin. Ultima ocazie în care mi-am dat seama de acest lucru este comanda Bonprix pe care am făcut-o la începutul verii acesteia.

Dorind să-mi completez garderoba cu câteva lucrurșoare de vară, am stat mult în cumpănă ce să aleg și să fiu sigură că nu voi porta doar o singură dată. Și după aproximativ o oră de stat pe gânduri, am hotărât că hainele negre, deși atipice pentru vară, au cele mai multe șanse de a fi purtate.

Rochie, fustă, balerini și sandale de un negru strălucitor

Vara asta negrul este culoarea mea preferată. Ultimele achiziții Bonprix 8

A fost prima alegere din această comandă. Nu am mai purtat de mult o rochie atât de scurtă. Dar aceasta m-a curcerit pe loc datorită croielii. Cu toate că este o rochie neagră, simplă și dintr-un material deloc ieșit din comun, croiala o face să iasă în evindență.

Ca s-o descriu pe scurt, această rochie este exact acea LBD pe care orice femeie trebuie s-o aibă în garderobă pentru plimbările și ieșirile în oraș înainte de care nu are prea mult timp pentru pregătiri. Se asortează bine la orice pereche de încălțăminte, dar pentru fotografiile de mai jos am ales s-o port cu perechea de sandale din aceeași comandă, tot de la Bonprix. Iar ca accesoriu, o pereche de ochelari de soare, Valentino, mi s-a părut mai mult decât suficientă.

Vara asta negrul este culoarea mea preferată. Ultimele achiziții Bonprix 1

Tot pentru vară, am ales și această fustă plisată, neagră și ușoară. Este fabricată din poliester, are elastic în talie și fără să exagerez, la momentul de față este cea mai practică fustă din garderoba mea. În plus, chiar dacă are pliuri, se spală ușor, la mașină!

Nu cred că are rost să mai spun că fiind neagră se asortează la orice. Dar pentru fotografia de mai jos eu am ales s-o port la o pereche de pantofi sport,tot de la Bonprix, pe care probabil i-ai văzut și în postarea făcută după ce i-am achiziționat, și cu un tricou larg, gri, de asemena cu elastic în talie.

Vara asta negrul este culoarea mea preferată. Ultimele achiziții Bonprix 6

Vara asta negrul este culoarea mea preferată. Ultimele achiziții Bonprix 12

Am fost foarte încântată de prospectul de a avea niște balerini negri, cu zeci sau poate chiar sute de găurele. Dar când i-am probat mi-am dat seama că sunt cam cu jumătate de număr mai mari și îmi scapă din picioare. Este prima oară când comand încălțăminte de mărimea mea și nu mi se potrivește la fix. Dar nu m-am descurajat prea tare deoarece îi voi face cadou cuiva care îi va aprecia așa cum merită.

Am tot felul de papuci negri Birkenstock pe care îi port vara, dar nicio pereche de sandale în adevăratul sens al cuvântului, de această culoare. De aceea, alegerea perechii de sandale pe care am purtat-o și în fotografiile de mai sus a fost una cum nu se poate mai naturală.

Din toate cele patru lucruri comandate de data aceasta, sandalele sunt fără îndoială preferatele mele. Le-am purtat aproape zilnic de când le-am primit. Și cred că le voi tot purta vara aceasta pentru că sunt comode și ușor de asortat.

Vara asta negrul este culoarea mea preferată. Ultimele achiziții Bonprix 5

Vara asta negrul este culoarea mea preferată. Ultimele achiziții Bonprix 10

Vara asta negrul este culoarea mea preferată. Ultimele achiziții Bonprix 9

Tu ce ți-ai luat de la Bonprix pentru vară? Dacă garderoba ta are nevoie de un aer fresh, intră acum pe site pentru că ai de unde alege!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Vara asta negrul este culoarea mea preferată! îți recomand și:

Cu Bonprix sunt gata pentru vremea caldă

2 comentarii la „Vara asta negrul este culoarea mea preferată!

  • iunie 27, 2020 la 2:45 pm
    Permalink

    Iti sta foarte bine imbracata asa Ioana. Imi place stilul tau. Sandalele acelea negre par super comode si faine.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *