BLOGlife

Cum să-ți recapeți silueta cu ajutorul unui supliment alimentar natural?

Lupta cu kilogramele în plus este o bătălie de lungă durată, ale cărei rezultate se pot risipi într-un timp foarte scurt dacă nu alegi o metodă practică și eficientă. Punem un accent deosebit pe metoda de slăbit aleasă deoarece este bine cunoscut faptul că majoritatea dietelor nu oferă rezultate pe termen lung din cauza faptului că supun organismul unui supliciu intens și odată scăpate de sub robia înfometării, majoritatea persoanelor care au ținut o dietă drastică tind să se îngrașe mai rău după încheierea ei.

De aceea, secretul unei metode de slăbit eficiente este punerea ei în practică fără a solicita organismul într-un mod exagerat și fără a-i interzice chiar toate plăcerile alimentare cu care s-a obișnuit până în prezent. O astfel de metodă este administrarea regulată a unor produse naturiste sub formă de suplimente alimentare, care se pot consuma ușor și nu induc o permanentă și nesănătoasă stare de foame.

Chitosan – aliatul tău împotriva kilogramelor în plus

Chitosan este un supliment alimentar, produs exclusiv din ingrediente 100% naturale, care elimină colesterolul și trigliceridele din organism și poate fi folosit ca atare, sau sub formă de tratament complementar în curele de slăbit. El a fost creat pe baza unei formule speciale ce are puterea de a bloca absorbția grăsimilor la nivelul corpului, topind astfel surplusul de kilograme.

Ce beneficii are Chitosan pentru organism?

Administrat pe cale orală, câte două tablete cu 30 de minute înainte tuturor meselor principale sau conform indicațiilor medicului nutriționist, Chitosan oferă corpului următoarele beneficii:

● echilibrează nivelul de colesterol din organism, ajutând astfel la scăderea tensiunii;
● îmbunătățește digestia, susținând buna funcționare a sistemului digestiv;
● accelerează metabolismul, fiind un remediu eficient pentru obezitate;
● înlătură permanenta senzație de foame, ajutând corpul să-și păstreze energia până la următoarea masă;
● acționează ca un adjuvant în tratarea gastritelor, colitelor, bolii Crohn sau cirozei;
● pune limfocitele în acțiune stimulând astfel sistemul imunitar și ajutând organismul să se refacă mai rapid după perioadele solicitante;
● reduce semnificativ riscul instalării cancerului de colon prin îmbunătățirea funcțiilor sistemului excretor.

Care sunt principalele diferențe dintre curele de slăbit și administrarea de suplimente alimentare cu același rol?

Indiferent de conceptele pe care se bazează, orice cură de slăbit are și efecte negative care pot influența organismul într-un mod iremediabil. În general, curele de slăbit presupun eliminarea din alimentație a anumitor mâncăruri sau substanțe pentru accelerarea arderii grăsimilor. Dar pentru că omul este o ființă omnivoră, aceste obiceiuri duc la dezechilibre greu de restabilit.

Dietele pe bază de proteine de exemplu, sunt foarte eficiente pentru pierderea unui număr mare de kilograme într-un timp foarte scurt, dar în același timp pot provoca și dureri de cap, avitaminoniză, disfuncții ale rinichilor, precum și dureri accentuate de abdomen determinate de suprasolicitarea ficatului neobișnuit să proceseze o cantitate atât de mare de proteine.

La polul opus, se află dieta vegetariană care odată cu eliminarea surselor de proteină animală conduce la carențe de fier și de calciu. Insuficiența de fier în organism determină instalarea anemiei, iar lipsa calciului determină probleme la nivelul dinților și sistemului osos.

Nici măcar o dietă complet lipsită de grăsimi nu este deloc benefică pentru organism deoarece și acestea au rolul lor la nivelul pielii, inimii, creierului și sistemului hormonal. Urmată pe termen lung, o dietă fără grăsimi poate duce la pierderea memoriei, la grave probleme de inimă și în mod ironic, la îngrășare, deoarece dezechilibrele hormonale sunt o cauză mai frecventă a creșterii în greutate, decât o alimentație bogată în grăsimi.

Chiar și carbohidrații au rolul lor în organism, motiv pentru care dietele low-carb, foarte populare atât în străinătate cât și în țara noastră pot duce la deshidratare și mai departe, pot afecta sănătatea creierului și cauza depresie, anxietate și irascibilitate.

Cu aceleași efecte pozitive în scăderea numărului de kilograme suplimentare, dar fără rezultate negative, persoanele care vor să slăbească sănătos, își pot stabili un program regulat de masă, consumând câte puțin din toate și ajutându-se pentru rezultate maxime de suplimente alimentare 100% naturale. Astfel, chiar dacă depozitele de grăsime nu se topesc văzând cu ochii, rezultatele pe termen lung se traduc printr-o siluetă sculptată și un corp armonios.

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Cum să-ți recapeți silueta cu ajutorul unui supliment alimentar natural? citește și:

Cum să te vopsești acasă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *