Am testat gama Gerovital Stop Acnee în cea mai nouă campanie BUZZstore!

Mai sunt doar câteva zile până la încheierea celei mai noi campanii BUZZstore la care am participat și am hotărât că este timpul să-mi aștern pe blog impresiile de după testarea produselor din gama Gerovital Stop Acnee pe care am avut șansa să le testez. Nu este prima campanie Farmec la care particip, dar recunosc că aceasta mi-a plăcut în mod deosebit pentru că s-a concentrat în jurul unui subiect care îmi dă bătăi de cap de multă vreme: acneea.

Cred că nu împlinisem 12 ani când am declarat război acneei și uite că și acum, la aproape 30 mă confrunt cu aceleași probleme. Lucrurile au luat o întorsătură pozitivă odată cu trecerea timpului și înaintarea în vârstă, dar pielea mea uscată și sensibilă, predispusă la apariția coșurilor nu-mi dă pace nici acum. Perioada de sarcină a făcut și ea minuni, dar ceea mă deranjează în prezent este necesitatea de a purta mască la orice ieșire din casă, situație cu care tenul meu nu se împacă chiar grozav. Dar să lăsăm la o parte poveștile și să trecem mai departe la subiectul acestui articol: conținutul kit-ului de testare Gerovital Stop Acnee și efectul produselor pe care acesta le conține.

Ce conține kit-ul de testare Gerovital Stop Acnee?

Gerovital Stop Acnee 02

  • Gelul spumant purifiant Gerovital Stop Acnee
  • Crema gel sebum control Gerovital Stop Acnee
  • Crema ultra-activă Gerovital Stop Acnee
  • Bulinele autoadezive Gerovital Stop Acnee 

Gerovital Stop Acnee 04

Este vorba de o gamă de produse de îngrijire personală, ideale pentru persoanele ca mine, care se confruntă cu diferite probleme ale tenului din cauza acneei. Această gamă constă într-o colecție de produse care folosite împreună în ordinea indicată pe ambalaj asigură un tratament eficient împotriva coșurilor.

Gelul spumant purifiant și cele două creme necesare pentru pasul #1 și #2 al rutinei de îngrijire pot fi achiziționate împreună sau separat. Iar bulinele autoadezive doar separat.

#1 Gelul spumant purifiant Gerovital Stop Acnee

Gerovital Stop Acnee 05

Pentru că orice rutină de îngrijire a pielii trebuie să înceapă cu un ten curat, gelul purifiant al gamei Gerovital Stop Acnee este primul produs ce trebuie folosit pentru a obține cele mai bune rezultate. El se folosește ca un gel de curățare obișnuit, dar spre deosebire de alte produse simlira nu usucă pielea. De când am primit produsele la începutul lunii și până în ziua de azi, eu le-am folosit pe fiecare din ele de două ori pe zi, iar rezultatele au început să se observe imediat. În cazul gelului de curățare purifiant am constat cu bucurie că lasă pielea perfect hidratată, dar elimină toate impuritățile în profunzime.

#2 Crema gel sebum control Gerovital Stop Acnee și Crema ultra-activă Gerovital Stop Acnee

După spălarea feței cu gelul purifiant, am folosit cele două creme cu ingrediente active. Prima din ele, crema gel sebum control este ideală pentru zonele care se irită ușor și ajută la reglarea producției de sebum.

Cea de-a doua, crema ultra-activă, este perfectă pentru calmarea pielii, iar un lucru pentru care îmi place în mod deosebit este faptul că pentru dimensiunile sale ergonomice poate fi ușor cărată în bagaje și cred că n-o voi lăsa acasă nici în timpul internării în spital.

#3 Bulinele autoadezive Gerovital Stop Acnee

Gerovital Stop Acnee 07

Din această campanie de testare, crema ultra-activă a fost produsul meu preferat, dar și bulinele mi s-au destul de inventive. Ușor de aplicat și cu efecte imediate, conceptul lor mi s-a părut unul proaspăt și atrăgător, ce cu siguranță merită încercat de către cei care se luptă cu acneea.
Părerea prietenilor care au testat produsele din gama Gerovital Stop Acnee

Cu ocazia acestei campanii de testare am primit și o mulțime de mostre de cremă pe care le-am împărțit prietenilor și cunoștințelor cu probleme de piele similare. Feedback-ul lor a fost unul pozitiv per ansamblu și unii dintre ei chiar mi-au spus că le-ar plăcea să achiziționeze și ei produsele în cantități întregi. Acelora le-am recomandat kit-ul complet pentru pașii #1 și #2 deoarece conține nu doar cremele, ci și gelul purifiant și în plus este foarte practic deoarece modul lui de utilizare este explicat în detaliu și pe ambalaj.

Gerovital Stop Acnee 06

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Gerovital Stop Acnee îți recomand și:

Impresii sincere după testarea gamei Gerovital PlantLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *